Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Si asta poate fi! Dar va rog sa luati in calcul ca bila nu contine un amestec omogen! Nici chiar partea lichida nu este omogena!DumiD scrie:Pai normal ca o sa fie in contrast cu apa, plus sau minus. Cam care e sansa sa faci o nada cu acelasi PH ca al unei ape pe care te duci sa pescuiesti fara sa vrei asta? Explicatia e mult mai simpla dupa parerea mea, mos Ken s-a bagat intr-un domeniu pe care nu-l stapaneste si ce vedem acum sunt victimele colaterale, pescarii care cred ca orice articol scris de un Ken,Keith,Shaun,Craig sau alt nume d-asta englezesc e ca un psalm pescaresc
DumiD scrie:Ma intreb ce ph are mamaliga...
Dar flotantele ?DumiD scrie:Nu noi, tot englezii au facut asta, si uite cat de complicat a devenit pescuitul la crap. Ma intreb ce ph are mamaliga...
Flotantele tinute in aroma schimba ph-ul apei vreo 5 secunde intr-o zona de aproximativ 10cm patrati!Vladut Mateianu scrie:Dar flotantele ?DumiD scrie:Nu noi, tot englezii au facut asta, si uite cat de complicat a devenit pescuitul la crap. Ma intreb ce ph are mamaliga...
Serios ? Cum ai calculat ? Eu stiam ca sunt vreo 6. 3 periada 3 secunde !osc1or scrie:Flotantele tinute in aroma schimba ph-ul apei vreo 5 secunde intr-o zona de aproximativ 10cm patrati!Vladut Mateianu scrie:Dar flotantele ?DumiD scrie:Nu noi, tot englezii au facut asta, si uite cat de complicat a devenit pescuitul la crap. Ma intreb ce ph are mamaliga...
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Este in functie de temperatura ape, 5 secunde pentru apa cu temperaturi intre 15.2 si 17.4, iar 3 grade Celsius pentru o temperatura a apei cuprinsa intre 19.8 si 23.12 grade Celsius.Vladut Mateianu scrie:Serios ? Cum ai calculat ? Eu stiam ca sunt vreo 6. 3 periada 3 secunde !osc1or scrie: Flotantele tinute in aroma schimba ph-ul apei vreo 5 secunde intr-o zona de aproximativ 10cm patrati!
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
flotantele sunt momealaVladut Mateianu scrie:Dar flotantele ?