Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
L-am vazut eu aici pe forum ....nu recomanda o nada anume ...recomanda nada producatorilor autohtoni in defavoarea celor englezi . E un punct de vedere ....dezinteresat cum spui tu.DumiD scrie:. Si mai ales cand vine vorba de nada, unde pe DM nu l-am vazut niciodata sa recomande o nada si nici producator nu e ( daca nu pui la socoteala celebra mamaliga sau peletele de nadit). Deci cine e mai interesat sa-ti bage pe gat un ingredient englezesc al carui rol si valoare nu o stiu nici producatorii???
Fix dezinteresat, pentru ca daca ii calcai in magazin vedeai ca nu are bile la vanzare, avea ceva carping de carlig ultima data cand i-am trecut pragul...s-o fi reorientat dar nu cred. Nu vad un pacat in a recomanda produsele romanesti.lucian76 scrie:L-am vazut eu aici pe forum ....nu recomanda o nada anume ...recomanda nada producatorilor autohtoni in defavoarea celor englezi . E un punct de vedere ....dezinteresat cum spui tu.DumiD scrie:. Si mai ales cand vine vorba de nada, unde pe DM nu l-am vazut niciodata sa recomande o nada si nici producator nu e ( daca nu pui la socoteala celebra mamaliga sau peletele de nadit). Deci cine e mai interesat sa-ti bage pe gat un ingredient englezesc al carui rol si valoare nu o stiu nici producatorii???
Isuse Hristoase si Maica Precista! Doamne fereste'!lucian76 scrie:A scris si el cate ceva .... In alta ordine de idei promit sa fiu mai atent si sa nu mai iau de bun tot ce scriu englezoii....am sa-mi fac idoli pe plan national ...ca tot e la moda nationalismul .
Interes comercial ?lucian76 scrie:Toti comerciantii sunt interesati , problema apare atunci cand ii denigrezi pe unii care nu pot sa ia parte la discutii si implicit sa-si spuna punctul de vedere .
Si nici ca va mai spun !Dan Mitranescu scrie:Oricum, cea mai prinzatoare aroma, inventie toamna 2017, apreciata de absolut toti pescarii care au auzit de ea, tot in Romania s-a conceput !
Dan Mitranescu scrie:Si nici ca va mai spun !Dan Mitranescu scrie:Oricum, cea mai prinzatoare aroma, inventie toamna 2017, apreciata de absolut toti pescarii care au auzit de ea, tot in Romania s-a conceput !