Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
L-am vazut eu aici pe forum ....nu recomanda o nada anume ...recomanda nada producatorilor autohtoni in defavoarea celor englezi . E un punct de vedere ....dezinteresat cum spui tu.DumiD scrie:. Si mai ales cand vine vorba de nada, unde pe DM nu l-am vazut niciodata sa recomande o nada si nici producator nu e ( daca nu pui la socoteala celebra mamaliga sau peletele de nadit). Deci cine e mai interesat sa-ti bage pe gat un ingredient englezesc al carui rol si valoare nu o stiu nici producatorii???
Fix dezinteresat, pentru ca daca ii calcai in magazin vedeai ca nu are bile la vanzare, avea ceva carping de carlig ultima data cand i-am trecut pragul...s-o fi reorientat dar nu cred. Nu vad un pacat in a recomanda produsele romanesti.lucian76 scrie:L-am vazut eu aici pe forum ....nu recomanda o nada anume ...recomanda nada producatorilor autohtoni in defavoarea celor englezi . E un punct de vedere ....dezinteresat cum spui tu.DumiD scrie:. Si mai ales cand vine vorba de nada, unde pe DM nu l-am vazut niciodata sa recomande o nada si nici producator nu e ( daca nu pui la socoteala celebra mamaliga sau peletele de nadit). Deci cine e mai interesat sa-ti bage pe gat un ingredient englezesc al carui rol si valoare nu o stiu nici producatorii???
Isuse Hristoase si Maica Precista! Doamne fereste'!lucian76 scrie:A scris si el cate ceva .... In alta ordine de idei promit sa fiu mai atent si sa nu mai iau de bun tot ce scriu englezoii....am sa-mi fac idoli pe plan national ...ca tot e la moda nationalismul .

Interes comercial ?lucian76 scrie:Toti comerciantii sunt interesati , problema apare atunci cand ii denigrezi pe unii care nu pot sa ia parte la discutii si implicit sa-si spuna punctul de vedere .
 Sunt fiert pe concurenta englezilor, nici nu stiu ce sa ma mai fac.
  Sunt fiert pe concurenta englezilor, nici nu stiu ce sa ma mai fac.  

Si nici ca va mai spun !Dan Mitranescu scrie:Oricum, cea mai prinzatoare aroma, inventie toamna 2017, apreciata de absolut toti pescarii care au auzit de ea, tot in Romania s-a conceput !

Dan Mitranescu scrie:Si nici ca va mai spun !Dan Mitranescu scrie:Oricum, cea mai prinzatoare aroma, inventie toamna 2017, apreciata de absolut toti pescarii care au auzit de ea, tot in Romania s-a conceput !