Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Mircea.Jakab scrie:nea Cornele...avand in vedere contextul cred ca ai vrut sa spui "tari de tot"..in alta oridne de idei decat sa incerci sa cumperi bile de la raft la 25 lei kg mai bine iti faci o reteta acasa care sa se invarte in jurul la 15 lei mai pui 5 lei rulatu si cu 20 lei ai 1 kg bile "la gata"..daca ai ceva imaginatie si pricepere poti scoate o bila acceptabila la pretul asta.problema e ca trebuie sa faci un minim de 10-15 kg de bile odata ca sa iti ruleze cineva.
Depinde ce consideri tu ca e calitativGNicolae scrie:O bila buna costa destul de mult , eu mi le fac singur si am saci de la 20kg is sus la faina soia , faina peste, etc , si tot ies peste 40 ron / kg ca sa o fac calitativa
Din pura curiozitate... cam ce ingrediente folosești de-ți iese o bila la peste 40 ron/ kg?GNicolae scrie:O bila buna costa destul de mult , eu mi le fac singur si am saci de la 20kg is sus la faina soia , faina peste, etc , si tot ies peste 40 ron / kg ca sa o fac calitativa
E f simplu sa faci o bila de 40 lei... poti sa o faci si de 100 lei/kg...mihai stancu scrie:Din pura curiozitate... cam ce ingrediente folosești de-ți iese o bila la peste 40 ron/ kg?GNicolae scrie:O bila buna costa destul de mult , eu mi le fac singur si am saci de la 20kg is sus la faina soia , faina peste, etc , si tot ies peste 40 ron / kg ca sa o fac calitativa