Boiliesuri vs C&R

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

bcgcraiova
Puncte: 0

Boiliesuri vs C&R

Mesaj de bcgcraiova »

Daca suntem si pretindem ca suntem pro C&R drept urmare ne elijam intr-o forma de ecologisti si protectori ai naturii.Dar boiliesurile si peletele,concentratele,mixurile,dipurile,uleiurile....e.t.c. sunt toate eco sau natur?Hai sa fim mai atenti si sa punem in discutie public ,mixurile,boiliesuri si toate cele care deja nu mai au nimic comun cu natura si sunt compozitii chimice,perfect imitatoare de gusturi,arome si mirosuri.In alimentele noastre "E"-urile ne distrug ficatul si evolutia pe scara bio a rasei umane si nu ne convine si chiar luptam pentru asta.Dar pentru fauna acvatica ce asteptam? Sa ne inghita partenerul de pescuit vreun monstru atunci cand ametit de bautura se urineaza in balta......? Sunt constient ca sunt "bile" naturale in consistenta,dar ce facem cu cele care nu sunt?Ce pelete,concentrate,mixuri,dipuri,uleiuri sanctionati?
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

Sharky

Re: Boiliesuri vs C&R

Mesaj de Sharky »

Vand porumb bio, ambalat in punga bio , 5 boabe la punga, pret pe mp. :mrgreen:
Dan Petre aka Sharky

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Sharky scrie:Vand porumb bio, ambalat in punga bio , 5 boabe la punga, pret pe mp. :mrgreen:
Vreau 6 boabe :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

ovideli

Mesaj de ovideli »

Bun subiect de discutie, dar la care "bile" te referi, cele care au ani in spate de studii la firme consacrate sau cele facute de unii acasa. Eu zic sa luam in discutie ultima varianta
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

ovideli scrie:Bun subiect de discutie, dar la care "bile" te referi, cele care au ani in spate de studii la firme consacrate sau cele facute de unii acasa. Eu zic sa luam in discutie ultima varianta
Destul de ciudata treaba mai ales ca si bilele facute acasa pana la urma sunt facute tot cu produsele firmelor consacrate.

Ciudat ca discutam despre subiectul asta si nu discutam mai mult de faptul ca in baltile unde se pescuieste C&R sunt din ce in ce mai multi pesti cu botul facut franjuri , eu consider ca asta e un subiect ce ar trebui aprofundat si nu prstii gen boilies vs C&R .

marian v

Mesaj de marian v »

Si eu zic ca este un subiect bun de discutie.
Cred ca ar fi bine sa discutam si cu ce produse naturale 100% putem inlocui diferitele ingrediente dintr-un boilies.
Cu ce poate fi inlocuit laptele de porumb?
Cu ce poate fi inlocuita betaina?
Cu ce poate fi inlocuit multimino?
etc....................
Bineinteles daca exista vreun inlocuitor pentru toate acestea.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@marian

eu nu inteleg de ce vrei sa inlocuiesti produsele naturale.... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

zfcristian scrie:
ovideli scrie:Bun subiect de discutie, dar la care "bile" te referi, cele care au ani in spate de studii la firme consacrate sau cele facute de unii acasa. Eu zic sa luam in discutie ultima varianta
Destul de ciudata treaba mai ales ca si bilele facute acasa pana la urma sunt facute tot cu produsele firmelor consacrate.

Ciudat ca discutam despre subiectul asta si nu discutam mai mult de faptul ca in baltile unde se pescuieste C&R sunt din ce in ce mai multi pesti cu botul facut franjuri , eu consider ca asta e un subiect ce ar trebui aprofundat si nu prstii gen boilies vs C&R .
Un feed-back dezamagitor din partea dvs.Pai ce treaba ai cu buzele pestilor aia este alta treaba.Am vazut multa lume cu buza umflata de violenta sau de mici neatentii.Cat despre decese si malformatii provocate de "moartea gustoasa" care ne patrunde in interiorul organismului sub toate formele imbietoare vad ca nu genereaza interes pt dvs.Ma simt dezamagit ca nu constietizati ce efect au paturile de nade si nadele (zeci de kilograme/zi/sezon=tone) asupra faunei acvatice.Diateza dintre C&R si Boiliesuri e clar ca nu este pe intelesul dvs.

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

haideti sa nu fim mai catolici decat papa.
noi inca ne chinuim cu mentalitatea daca prind 168 de kg iau tot ca am familie mare,vreau sa-mi revad colegii de facultate si nu stiu cum si ajungem la asa subiecte.
sa incercam mai intai sa schimbam aia si deabia dupa se poate zice ca putem trece si la aceste discutii la un alt nivel fata de nivelul de povesti de iarna.
asta e parerea mea.
astept argumente pro sau contra

ps:nu cred ca s-ar supara cineva sa vada un monstru asa de la bile,dar nu il va crede nimeni daca e in starea in care zici tu :lol:

pss:cum sti ce se baga intr-un mix al oricarui producator ca sa sti daca e chimical sau perfect natural?
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Vladut Mateianu scrie:@marian

eu nu inteleg de ce vrei sa inlocuiesti produsele naturale.... :roll:
Pai poate omul nu stie ce este si ce nu este natural.Cum nici eu si nici multi altii nu stiu.E greu ce vreau eu sa facem dar din putin reusim sa "sanctionam" moral partea non-food din nada noastra indeferent sub ce forma o folosim.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”