Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Vreau 6 boabeSharky scrie:Vand porumb bio, ambalat in punga bio , 5 boabe la punga, pret pe mp.
Destul de ciudata treaba mai ales ca si bilele facute acasa pana la urma sunt facute tot cu produsele firmelor consacrate.ovideli scrie:Bun subiect de discutie, dar la care "bile" te referi, cele care au ani in spate de studii la firme consacrate sau cele facute de unii acasa. Eu zic sa luam in discutie ultima varianta
Un feed-back dezamagitor din partea dvs.Pai ce treaba ai cu buzele pestilor aia este alta treaba.Am vazut multa lume cu buza umflata de violenta sau de mici neatentii.Cat despre decese si malformatii provocate de "moartea gustoasa" care ne patrunde in interiorul organismului sub toate formele imbietoare vad ca nu genereaza interes pt dvs.Ma simt dezamagit ca nu constietizati ce efect au paturile de nade si nadele (zeci de kilograme/zi/sezon=tone) asupra faunei acvatice.Diateza dintre C&R si Boiliesuri e clar ca nu este pe intelesul dvs.zfcristian scrie:Destul de ciudata treaba mai ales ca si bilele facute acasa pana la urma sunt facute tot cu produsele firmelor consacrate.ovideli scrie:Bun subiect de discutie, dar la care "bile" te referi, cele care au ani in spate de studii la firme consacrate sau cele facute de unii acasa. Eu zic sa luam in discutie ultima varianta
Ciudat ca discutam despre subiectul asta si nu discutam mai mult de faptul ca in baltile unde se pescuieste C&R sunt din ce in ce mai multi pesti cu botul facut franjuri , eu consider ca asta e un subiect ce ar trebui aprofundat si nu prstii gen boilies vs C&R .
Pai poate omul nu stie ce este si ce nu este natural.Cum nici eu si nici multi altii nu stiu.E greu ce vreau eu sa facem dar din putin reusim sa "sanctionam" moral partea non-food din nada noastra indeferent sub ce forma o folosim.Vladut Mateianu scrie:@marian
eu nu inteleg de ce vrei sa inlocuiesti produsele naturale....