Care din dipuri Carping Club sau SBS

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Care din dipuri Carping Club sau SBS

Mesaj de Madalin Dirla »

Carping Club scrie:@tibi

nu stiu ce legatura are postarea mea referitoare la lichide/dipuri cu cele afirmate de tine.
Cu toate astea tin sa iti raspund -fara a dori o polemica- la intrebarea ta referitoare la lichidele nutritive de calitate din Anglia: 1.daca o sa ai o curiozitate excesiva o sa constati ca lichidele astea calitative nu au provenienta Anglia. 2. lichidele noastre si dipurile sunt facute pe retete proprii cu ingrediente 90 % produse sau importate direct in Romania. Exista un singur produs adus din Anglia si acesta este Robin Red, care intra in anumite dipuri la noi.
Rezultatele din ultimii ani realizate cu produse Carping Club spun ca si produsele din Romania au cel putin aceleasi calitati ca si cele din Anglia.

Cu stima,

Victor Hodorog
Am si eu o nelamurire,ce rol are robin red-ul intr-un dip???

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

Madalin007 scrie:
Carping Club scrie:@tibi

nu stiu ce legatura are postarea mea referitoare la lichide/dipuri cu cele afirmate de tine.
Cu toate astea tin sa iti raspund -fara a dori o polemica- la intrebarea ta referitoare la lichidele nutritive de calitate din Anglia: 1.daca o sa ai o curiozitate excesiva o sa constati ca lichidele astea calitative nu au provenienta Anglia. 2. lichidele noastre si dipurile sunt facute pe retete proprii cu ingrediente 90 % produse sau importate direct in Romania. Exista un singur produs adus din Anglia si acesta este Robin Red, care intra in anumite dipuri la noi.
Rezultatele din ultimii ani realizate cu produse Carping Club spun ca si produsele din Romania au cel putin aceleasi calitati ca si cele din Anglia.

Cu stima,

Victor Hodorog
Am si eu o nelamurire,ce rol are robin red-ul intr-un dip???
Si eu sunt curios sa aflu :lol: , dupa spusele lui Stef 12, are un rol important, conteaza mult in dip...

faurmircea

Care din dipuri Carping Club sau SBS

Mesaj de faurmircea »

Devine tot mai interesant :)
Magic bait asta e produsul lui tengo??? Sau confund eu...

Carping Club

Mesaj de Carping Club »

colorant ;) potentator de văz :)

banauTM

Mesaj de banauTM »

pentru asta exista galus natural si costa 1 leu ! asta este prosteala pe fatza, auzi robin red in dipuri sa ii dea culoare si atractie ... sare piper vegeta nu are pentru gust ? da pentru auz nu mai bagati ceva in ele ? ca mai ciupiti cativa leuti si pe astea e plin forumul de creduli cu mintea odihnita care stau prea multi bani in buzunar de pomana.

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

Alex Matea scrie: Da, le foloseste, le incearca si apoi prezinta un raport companiei de nada care contine reusitele sau insuccesele cu acele nade si ce trebuie schimbat la o nada, daca este necesar. Insa ca fieldtester trebuie sa ai si niste cunostiinte, destul de abundente despre nada, pentru a reusii sa o intelegi si sa o folosesti cat mai corect. Din acest motiv sunt putini fieldtesteri la noi in tara care sunt capabili sa faca un astfel de raport despre o nada, iar ceilalti asa zisi fieldtesteri de la noi sunt doar simpli utilizatori (sa le spun asa) de nada sau pescari sponsorizati cu nada. Daca ai o astfel de titulatura de fieldtester la o companie de nada ar fi trebuit sa fi capabil sa raspunzi la o intrebare despre produsele pe care le folosesti si nu sa raspunzi prin alta intrebare, adica sa nu dai nici un raspuns :lol: ...
Consider ca deja subiectul a deviat mult prea mult decat era necesar, mai ales ca multi dintre noi vorbesc aici in calitate de rezerve.
In calitate de field tester, nu mi s-a impus sa prezint rapoarte despre nada si nici nu vreau sa intru in detalii aici despre intelegerea avuta. Insa, ca pescar, consider ca am minimul de cunostinte necesare despre ingredientele folosite in nade si sunt capabil sa raspund la aceasta intrebare: "Ce rol are Robin Red-ul in dip?".
Robin Red-ul este un excelent atractant si un foarte bun ingredient nutritional. Are un miros si un gust unic, calitati ce au prins inca din anii 1950 zeci de mii de crapi in intreaga lume.
Este folosit de orice firma de nada, oricat ar fi de mica sau de mare, ca un foarte bun atractant. Ca fapt divers, pana si amaratii aia de la Dynamite folosesc Robin Red-ul in dip: "The Robin Red Hookbait dip uses Haith’s Robin Red to make it as effective as possible and it is the perfect dip to boost your Robin Red Boilie or Carp Pellet hookbaits."
In incheiere, consider acest subiect inchis, postarile acestea fiind, repet, mult pe langa subiectul topic-ului.
Fişiere ataşate
9d5ec842928699b78d72a187c072eb44.jpg
9d5ec842928699b78d72a187c072eb44.jpg (105.73 KiB) Vizualizat de 1343 ori
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

Stef 12 scrie:
Alex Matea scrie: Da, le foloseste, le incearca si apoi prezinta un raport companiei de nada care contine reusitele sau insuccesele cu acele nade si ce trebuie schimbat la o nada, daca este necesar. Insa ca fieldtester trebuie sa ai si niste cunostiinte, destul de abundente despre nada, pentru a reusii sa o intelegi si sa o folosesti cat mai corect. Din acest motiv sunt putini fieldtesteri la noi in tara care sunt capabili sa faca un astfel de raport despre o nada, iar ceilalti asa zisi fieldtesteri de la noi sunt doar simpli utilizatori (sa le spun asa) de nada sau pescari sponsorizati cu nada. Daca ai o astfel de titulatura de fieldtester la o companie de nada ar fi trebuit sa fi capabil sa raspunzi la o intrebare despre produsele pe care le folosesti si nu sa raspunzi prin alta intrebare, adica sa nu dai nici un raspuns :lol: ...
Consider ca deja subiectul a deviat mult prea mult decat era necesar, mai ales ca multi dintre noi vorbesc aici in calitate de rezerve.
In calitate de field tester, nu mi s-a impus sa prezint rapoarte despre nada si nici nu vreau sa intru in detalii aici despre intelegerea avuta. Insa, ca pescar, consider ca am minimul de cunostinte necesare despre ingredientele folosite in nade si sunt capabil sa raspund la aceasta intrebare: "Ce rol are Robin Red-ul in dip?".
Robin Red-ul este un excelent atractant si un foarte bun ingredient nutritional. Are un miros si un gust unic, calitati ce au prins inca din anii 1950 zeci de mii de crapi in intreaga lume.
Este folosit de orice firma de nada, oricat ar fi de mica sau de mare, ca un foarte bun atractant. Ca fapt divers, pana si amaratii aia de la Dynamite folosesc Robin Red-ul in dip: "The Robin Red Hookbait dip uses Haith’s Robin Red to make it as effective as possible and it is the perfect dip to boost your Robin Red Boilie or Carp Pellet hookbaits."
In incheiere, consider acest subiect inchis, postarile acestea fiind, repet, mult pe langa subiectul topic-ului.

Scuza-ma Stef ca imi permit sa iti raspund pe acest topic in calitate de rezerva... :lol:
Aici este o problema destul de mare in legatura cu capabilitatea unuia sau a altuia de a raspunde la intrebarea aceea. Daca scoatem din ecuatie raspunsul celor de la carping in legatura cu rolul robin red-ului intr-un dip, tot ceea ce ai spus tu este ceea ce ai citit pe net dupa ce ai vazut o postare si probabil ca ai cautat intr-un mod destul de simpatic, pe google toata istoria robin red-ului de prin anii 1950 sau cand s-o fi inventat si pana in zilele de azi cand Dynamite Baits a facut un dip si o gama de nada pe seama acestui ingredient. Nu prea cred ca tu, dupa un an de pescuit modern la crap poti tu sa ai niste cunostiinte tumultoase in domeniul acesta al nadelor prin propria experienta ci de cat citind pe net, probabil din acest motiv mai esti si cunoscut pe alte site-uri sub numele de Pescar de Net..., nu le au altii care au pescuit de mult mai multe ori ca tine si nici eu intrand in al 5 lea an de pescuit la crap modern nu le detin. Mult mai important este cum sa stii sa folosesti o nada decat sa stii pentru ce contine anumite ingrediente...

Mai spun un singur lucru, este o mare diferenta, enorma chiar intre a citi ce contine un produs pe eticheta si sa stii cu adevarat de ce contine o nada un anumit ingredient, este o mare diferenta!! :wink:
Iar eu chiar nu stiam pentru ce se pune robin red intr-un dip :!:, ma voi gandii pe viitor sa dau direct cu bulgari de robin red, astfel sa am atractie 100% :lol: :lol:

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

"... ma voi gandii pe viitor sa dau direct cu bulgari de robin red, astfel sa am atractie 100% :lol: :lol:"
Pai eu cred ca nu ar fi chiar rau :lol:

In alta ordine de idei, titlul topicului mi se pare cel putin nepotrivit. E greu de spus care dip e mai bun :roll: Nu cred ca este vreun pescar care poate sa spuna "foloseste dipul x fiindca e net superior altuia" pentru ca, in pescuit, dipul conteaza f putin. Deci, din start, polemica pe acest subiect mi se pare stupida.

Oricum, diversitatea nadelor( 'nspe mii de tipuri de dipuri, boilesuri, arome, atractanti, pop-up-uri, etc.) nu este pentru pesti, ci pentru pescari. Tocmai de aceea multor pescari le este greu sa aleaga. Cel mai simplu ar fi sa iti alegi o firma si sa ii folosesti produsele un sezon( sau jumatate de sezon). Apoi iei alta firma...Si dupa tragi singur concluzii...
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

Cristi_Ionita scrie:
"... ma voi gandii pe viitor sa dau direct cu bulgari de robin red, astfel sa am atractie 100% :lol: :lol:"
Pai eu cred ca nu ar fi chiar rau :lol:

In alta ordine de idei, titlul topicului mi se pare cel putin nepotrivit. E greu de spus care dip e mai bun :roll: Nu cred ca este vreun pescar care poate sa spuna "foloseste dipul x fiindca e net superior altuia" pentru ca, in pescuit, dipul conteaza f putin. Deci, din start, polemica pe acest subiect mi se pare stupida.

Oricum, diversitatea nadelor( 'nspe mii de tipuri de dipuri, boilesuri, arome, atractanti, pop-up-uri, etc.) nu este pentru pesti, ci pentru pescari. Tocmai de aceea multor pescari le este greu sa aleaga. Cel mai simplu ar fi sa iti alegi o firma si sa ii folosesti produsele un sezon( sau jumatate de sezon). Apoi iei alta firma...Si dupa tragi singur concluzii...

Foarte corect... abia dupa un sezon in care ai pescuit cu un produs in mai toate perioadele lui, primava, vara toamna iti poti da seama de niste lucruri...si poti trage niste concluzii.

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Off topic: Pana acum, dintre toate dipurile folosite, cele mai bune rezultate am avut cu http://www.meetcarp.ro/bait-soak-complex-250ml.html :)
Fir intins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”