Care din dipuri Carping Club sau SBS

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

faurmircea

Mesaj de faurmircea »

Sal la toata lumea

cu venirea primaveri ma pregatesc pe punctul de momel ... si am ajuns la faza dip`uri diferite arome ...

voi ce experiente aveti cu sbs sau carping club sau stiti unele mai bune tot in gama asta de pret ??

milosh
Puncte: 0

Re: Care din dipuri Carping Club sau SBS

Mesaj de milosh »

Activator Senzor este un dip foarte reusit. Eu l-am luat la reducere, dar merita si 23 lei cat costa neredus, este exact partea lichida de la bilele 1016 Planet. Sbs nu mai este cel original, nu se mai face in Anglia, iar de Carping nu am auzit in zona noastra.
Crap mereu, la bine si la greu.

Milos Raul

inferno

Mesaj de inferno »

parerea mea .....carping.....atat :D

vikingu

Mesaj de vikingu »

de ce ? ca apare la pvtv ? :D hai sa fim seriosi. sbs fara discutii chiar daca se face in ungaria.

faurmircea

Mesaj de faurmircea »

:)) io is curios de experientele pescarilor k dupa pvtv.....

Pana la urma nici shinano nu se mai fabrica in japonia :)

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

vikingu scrie:de ce ? ca apare la pvtv ? :D hai sa fim seriosi. sbs fara discutii chiar daca se face in ungaria.
...si sbs apare la pvtv..si si la f&h channel posibil si la Mincinosii si probabil si la Tarus in emisiune so...fii serios si explica-ne de ce "fara discutii"? :lol:
Din pct. meu de vedere as spune Carping doar dupa modul in care comunica oamenii de-acolo(nu vorbim de rezultate, alea "bat" sbs-ul, cel putin in concursurile de la noi).Daca te uiti pe forum vei vedea ca au fost discutii legate de sbs , discutii in care cei ce produc si comercializeaza produsele au "comunicat" execrabil.D-aia, pt. mine, firma aia nu exista.
Decat sa cumpar de la ei mai bine pescuiesc cu..dude :lol:
On-topic. faurmircea, pentru inceput spune-ne ce bile vrei sa dipuiesti? De obicei exista o relatie intre partea lichida a bilelor si dip.Nu e o regula dar e un punct de plecare pentru a vedea eficienta acestuia.

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

Eu unul ti-as recomanda tot in aceasta gama de pret un dip de la Magic-Bait, precum cel Competition. L-am folosit anul trecut (m-a incantat faptul ca el contine o doza vizibila de betaina si robin red ceea ce inseamna mult pt un dip, lasand deoparte lichidele nutritive,aroma care nu este pregnanta si faptul ca este "sticky"), reusind sa am capturi cu ajutorul sau.
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

inferno

Mesaj de inferno »

frate eu pescuiesc cu carping si mi-am spus parerea daca tu crezi ca le-am ales ca apar la televizor e parerea ta

inferno

Mesaj de inferno »

postare de mai sus pt vikingu

faurmircea

Mesaj de faurmircea »

Bile am sa foloses sbs m1si m3 de la nash squid si tutti frutti eventual imi iau si sbs flumino all in box sa experimentez cu ea si de la nutra tot ceva dulce gen capsuna sa vad ce gasesc

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”