Care din dipuri Carping Club sau SBS

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

faurmircea

Care din dipuri Carping Club sau SBS

Mesaj de faurmircea »

Adika sa inteleg k ori imi iau bile nash ori carping club e aceias chiestie??:) nu cred

Tocmai intrebasem sa vad alti pescari cu ce au avut succes pt a face o alegere si pt a testa ce gasesc in ro

milosh
Puncte: 0

Re: Care din dipuri Carping Club sau SBS

Mesaj de milosh »

faurmircea scrie:Adika sa inteleg k ori imi iau bile nash ori carping club e aceias chiestie??:) nu cred

Tocmai intrebasem sa vad alti pescari cu ce au avut succes pt a face o alegere si pt a testa ce gasesc in ro
La subiectele despre nade ar trebui ca producatorii (vanzatorii, testerii) unui tip de nada sa se abtina sa comenteze, se stie de dinainte ce vor scrie despre nada lor. Ati vazut cand sunt prinsi cu minciuna si cu prosteala pe fata cum se comporta asa ca mai bine le dam ignor. O sa incerc si eu u dip cu Robin Red, sa vopsesc gardul pe exterior. Poate atrage ceva de soi in curte :mrgreen:
Crap mereu, la bine si la greu.

Milos Raul

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Stef 12 scrie:
Alex Matea scrie: Da, le foloseste, le incearca si apoi prezinta un raport companiei de nada care contine reusitele sau insuccesele cu acele nade si ce trebuie schimbat la o nada, daca este necesar. Insa ca fieldtester trebuie sa ai si niste cunostiinte, destul de abundente despre nada, pentru a reusii sa o intelegi si sa o folosesti cat mai corect. Din acest motiv sunt putini fieldtesteri la noi in tara care sunt capabili sa faca un astfel de raport despre o nada, iar ceilalti asa zisi fieldtesteri de la noi sunt doar simpli utilizatori (sa le spun asa) de nada sau pescari sponsorizati cu nada. Daca ai o astfel de titulatura de fieldtester la o companie de nada ar fi trebuit sa fi capabil sa raspunzi la o intrebare despre produsele pe care le folosesti si nu sa raspunzi prin alta intrebare, adica sa nu dai nici un raspuns :lol: ...
Consider ca deja subiectul a deviat mult prea mult decat era necesar, mai ales ca multi dintre noi vorbesc aici in calitate de rezerve.
In calitate de field tester, nu mi s-a impus sa prezint rapoarte despre nada si nici nu vreau sa intru in detalii aici despre intelegerea avuta. Insa, ca pescar, consider ca am minimul de cunostinte necesare despre ingredientele folosite in nade si sunt capabil sa raspund la aceasta intrebare: "Ce rol are Robin Red-ul in dip?".
Robin Red-ul este un excelent atractant si un foarte bun ingredient nutritional. Are un miros si un gust unic, calitati ce au prins inca din anii 1950 zeci de mii de crapi in intreaga lume.
Este folosit de orice firma de nada, oricat ar fi de mica sau de mare, ca un foarte bun atractant. Ca fapt divers, pana si amaratii aia de la Dynamite folosesc Robin Red-ul in dip: "The Robin Red Hookbait dip uses Haith’s Robin Red to make it as effective as possible and it is the perfect dip to boost your Robin Red Boilie or Carp Pellet hookbaits."
In incheiere, consider acest subiect inchis, postarile acestea fiind, repet, mult pe langa subiectul topic-ului.
scuze de off-topic: Daca aia de la Dynamite is niste amarati.....voi ce sunteti ma?????
slowly we rot- by Obituary

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Cred ca a folosit cuvantul "amarat" in sensul bun al cuvantului,cred ca voia sa spuna ca pana si firmele mari de nade folosesc asa ceva in dip.Eu asa am inteles.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

tonny scrie:Cred ca a folosit cuvantul "amarat" in sensul bun al cuvantului,cred ca voia sa spuna ca pana si firmele mari de nade folosesc asa ceva in dip.Eu asa am inteles.
pentru asa ceva se folosesc ghilimelele..... :wink:
slowly we rot- by Obituary

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Cristi_Ionita scrie:
I

Oricum, diversitatea nadelor( 'nspe mii de tipuri de dipuri, boilesuri, arome, atractanti, pop-up-uri, etc.) nu este pentru pesti, ci pentru pescari.
Subscriu.

Cristi , ma indoiesc ca exista cea mai buna/prinzatoare nada !
Cred ca fiecare nada este buna , in felul ei ..folosita in locul si momentul potrivit , tocmai de aceea este frumos pescuitul .. 2+2 = 5 :D
Pescar de rând

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”