ionut72 scrie:Sau, mai simplu spus, poti rula boiliesuri de atractie sau de nutritie! Un mix complet echilibrat nutritiv poate fi rulat fara parte lichida (doar cu ou sau lapte de porumb/apa).
asa este multumesc

s-au si castigat concursuri cu boiliesuri de atractie, boiliesuri ready made ( paranteza- concursuri scurte ca si durata), sunt ok pentru o perioada scurta de timp, dar vb aia " nu tine", nu-l prostim pe nenea crapu' mult timp cu asa ceva.
ready made-urile ieftine din comert prind si ele peste, si nu se merita sa ne complicam noi cu retete de casa ieftine( ar fi doar un plus ca e ceva ce ai facut tu si prinzi cu el)....dar la preturile lor(bilelor din comert ieftine) si tinand cont de faptul ca prind peste...nu se merita sa mai facem noi acasa asa ceva.Daca faci acasa ceva reteta, fa sa fie premium, ca doar nu le vinzi, le folosesti pt tine.
cea mai "buna" intrebare , "la ce pescuim primavara?- fructe sau carne?"...raspunsuri-eu merg pe fructe bla bla bla, ca de noi oamenii asimilam mai usor fructele si sucurile din ele

raspunsul meu- poti sa prinzi la ambele dar eu pariez pe carne, pe termen mai lung ...
un mix complet echilibrat nutritiv, cu elemente solubile in el ( aici trebuie putin adocumentatie despre solubilitate) si cu o parte lichida "asortata" locului unde pescuim e pe primul loc tot timpul.
IT'S ALL ABOUT THE PENTIUM'S...sau mai bine zis putina documentatie si singuri ne dam seama despre ce este vorba, ca nu e mare "afacere"
sau mai bine zis si asta e lege IT'S ALL ABOUT NUTRITION ...........SOMETIMES, MANYTIMES, MOST OF TIMES

va rog sa ma scuzati, am baut......acele 10 sticle de silva.
Sa fiti sanatosi cu toti si sa aveti parte de capturi capitale...
La multi ani! ma duc sa ma petrec
PS: cautati pe net, documentatia e sfanta si nu va lasati prostiti