Ingrediente mix boilies !

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
cristirac1980
Puncte: 0

Re: Ingrediente mix boilies !

Mesaj de cristirac1980 »

ionut72 scrie:Sau, mai simplu spus, poti rula boiliesuri de atractie sau de nutritie! Un mix complet echilibrat nutritiv poate fi rulat fara parte lichida (doar cu ou sau lapte de porumb/apa).

asa este multumesc :D
s-au si castigat concursuri cu boiliesuri de atractie, boiliesuri ready made ( paranteza- concursuri scurte ca si durata), sunt ok pentru o perioada scurta de timp, dar vb aia " nu tine", nu-l prostim pe nenea crapu' mult timp cu asa ceva.
ready made-urile ieftine din comert prind si ele peste, si nu se merita sa ne complicam noi cu retete de casa ieftine( ar fi doar un plus ca e ceva ce ai facut tu si prinzi cu el)....dar la preturile lor(bilelor din comert ieftine) si tinand cont de faptul ca prind peste...nu se merita sa mai facem noi acasa asa ceva.Daca faci acasa ceva reteta, fa sa fie premium, ca doar nu le vinzi, le folosesti pt tine.
cea mai "buna" intrebare , "la ce pescuim primavara?- fructe sau carne?"...raspunsuri-eu merg pe fructe bla bla bla, ca de noi oamenii asimilam mai usor fructele si sucurile din ele :)
raspunsul meu- poti sa prinzi la ambele dar eu pariez pe carne, pe termen mai lung ...
un mix complet echilibrat nutritiv, cu elemente solubile in el ( aici trebuie putin adocumentatie despre solubilitate) si cu o parte lichida "asortata" locului unde pescuim e pe primul loc tot timpul.
IT'S ALL ABOUT THE PENTIUM'S...sau mai bine zis putina documentatie si singuri ne dam seama despre ce este vorba, ca nu e mare "afacere"
sau mai bine zis si asta e lege IT'S ALL ABOUT NUTRITION ...........SOMETIMES, MANYTIMES, MOST OF TIMES :)
va rog sa ma scuzati, am baut......acele 10 sticle de silva.
Sa fiti sanatosi cu toti si sa aveti parte de capturi capitale...
La multi ani! ma duc sa ma petrec

PS: cautati pe net, documentatia e sfanta si nu va lasati prostiti

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Ai inceput petrecerea mai repede :))
La multi ani! petrecere frumoasa!
Critic echilibrat

szucs lorand

Mesaj de szucs lorand »

mersi mult george!! LA MULTI ANI!!!!

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Cu placere! :wink:
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Felicitari ptr emisiune baieti, un mare avantaj ptr multi dintre cei care vor sa se apuce sa-si faca propriile bile ! :wink:

PS Si reteta prezentata imi este f.f. cunoscuta... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

multumim :wink:

Este o reteta mai usoara dar buna :wink:
Daca tine cont de `tabel poate jongla cu ingredientele .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

szucs lorand

Mesaj de szucs lorand »

as vrea sa ma ajutati,daca a folosit cineve vreodata "active feast" de la ccmore in mix,si daca da a fost de folos sau o alta idee in locul lui cu aceiasi particularitati.mersi

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

petre iulian scrie:De ceva vreme la ideea unui prieten din club ma tot gandesc la o varianta noua de site dar e mult de munca la el si trebuie timp sa/l facem .

Fiecare pescar intra pe site-ul nostru (4carp) si-si face singur mixul din ingredientele care se gasesc la atelier si partea lichida cum vrea el din ce se gaseste la atelier si noi executam bilele dupa reteta pescarului .(produse Hait`s si CC More si poate colaboram si cu alti producatori -Senzor -Carping -B.D ,M.G ..etc ) Binenteles ca trebuie sa te incadrezi intr-un anumit tabel ca sa iasa bilele (sa se ruleze ). Dupa ce-ti faci mixul si partea lichida si totul este ok se afiseaza pretul in functie de ce reteta ai ales si de ce ingrediente ai folosit (binenteles se tine cont si de cantitate /gramaj ).Pana nu platesti un avans nu se executa bilele ...dar fiecare pescar poate sa-si conceapa singur bilele in functie de buget si cerinte ....

totul din fata calculatorului :wink: :wink: cred ca ne costa in jur de 2.000 de euro acest program si nu stiu daca merita ???

Nu poate fi asa mult....Autocad+ ARD sunt vreo 7000 de euro impreuna si nu cred ca are vreo legatura in privinta complexitatii...
Ideea mi se pare foarte interesanta ..am vazut-o aplicata la un magazin din Budapesta , unde intrai pe site-ul firmei , faceai reteta , plateai avansul si la data si ora stabilita te duceai si luai boiliesurile...daca doreai puteai sa participi la fabricarea lor si mai puteai face modificari la fata locului , daca doreai.....dar pretul unui kg de bolies se ducea in vreo 17-18 euro ( la reteta ce am vazut-o eu ) , dar aveai "satisfactia" unor boilies-uri dupa reteta proprie .....:D :D :wink:

am vrut sa comand si eu cand am fost la Nagykallo dar m-am razgandit , era totusi prea scump...( desi mi-au zis ca mi le pot livra si la Nagykallo daca vreau ..).
Dragos C. - Brasov

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

17 euro pe Kg e mult prea mult :wink:
Eu zic ca daca faci o reteta buna de competitie si sti ce sa selectezi la ingrediente scoti un kg la 10 euro cel mult :wink:

Nu stiam ca exista ....poate poti sa/mi dai adresa sait-ului sa vad si eu cum arata sa/mi fac o idee :wink:
Ultima oară modificat Dum Ian 05, 2014 18:19 de către petre iulian, modificat 1 dată în total.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

petre iulian scrie:D.....
totul din fata calculatorului :wink: :wink: cred ca ne costa in jur de 2.000 de euro acest program si nu stiu daca merita ???
de unde ai scos pretul asta?
"X13"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”