Popescu59, aici e cumva topic despre cum sa facem "patrat de mamaliga cu arome si esente trasnet si gust mirific"? sau despre cum sa prinzi la patrat de mamaliga homemade? sau cum sa pescuiesti la patrat de mamaliga pe moara vlasiei si cum sa scoti crap de 17kg pe moara vlasiei la patrat de mamaliga? eu as spune daca doresti sa vb despre asa ceva, sa faci un topic nou cu retete de "patrat de mamaliga" homemade, handmade, footmade sau cum le faci tu/cum se fac ele si nu sa tii prelegeri despre pescuitul la patrat/boilies sau sa pui intrebari retorice despre pescuitul la crap cam pe toate topicurile existente doar asa pt ca e gheata groasa...
La bilele premium sweet am prins destul de bine pe greaca anul trecut. Tari, 20mm. La un moment le-am cumparat din ce in ce mai tari si uscate, se pargeau de la croseta cea mai subtire, si am revenit la clasicele source.
dumi_id scrie:La bilele premium sweet am prins destul de bine pe greaca anul trecut. Tari, 20mm. La un moment le-am cumparat din ce in ce mai tari si uscate, se pargeau de la croseta cea mai subtire, si am revenit la clasicele source.
Erau bile vechi !
Cel mai bine este sa iei de la magazinele care au rulaj mare nu de la magazinele unde stocurile zac un sezon intreg pe rafturi !
Cat despre mamaliga lui Popescu, este un nostalgic incurabil probabil al mamaligii dar de aici pana a spune ca mamaliga e number 1 e cale lunga, ar trebui sa ne intoarcem in timp prea multi ani in conditiile in care totul EVOLUEAZA!!!
popescu59, du-te pe alte forumuri si lasa-ne cu ineptiile . se simte din postari ca nu ai facut prea multi purici pe la pescuit in ultimii ani.
Dl Simion. Soare , omule chiar spui timpenii. Anul trecut 2011 din 7 zile ale saptaminii 5 zile am stat pe balti si sincer iti spun am destule capturi la fiecare partida , numai pe MV2 cred ca nu a fost alt pescar de mai multe ori ca mine . Si va specific ca de cel putin 2 ori pe saptamina am venit de la Alexandria la Bucuresti pentru a merge la pescuit . Oare o fi ceva timp petrecut pe balta????
Cit despre nostalgia vechii mamaligi nu vreau sa promovez absolut nimic AM SPUS DOAR LA CE AM PRINS EU PE BALTILE IN CARE PREDOMINA BOILESURILE atita tot . Boilisurile mele se cheama MAMLIGA atit am spus nimic altceva si drept dovada stau destule capturi prinse de mine in anul 2011.
Daca am deranjat imi cer scuze dar nu puteam sa spun ca eu dau la dinamita de canada sau la piper cu ciocolata si alune sau alte si alte denumiri expuse pe aici .A m scris clar eu mai pescuiesc printre altele si cu antica mamliga.
Aici nu se vorbea despre cate zile pe balta are fiecare sau despre recordurile fiecaruia in 2011, aici se vorbea despre boiliesuri ready-made ( gata facute ) si nu despre mamaligi, patrate homemade ( facute acasa ) sau alte ineptii. Nu ne interesa la ce pescuiesti in general sau unde pescuiesti, ci cu ce boiliesuri ready-made mai pescuieste lumea, nu trebuia sa intervii sa spui ca pescuiesti la dinamita sau patrat cum ai spus, ci doar daca ai pescuit vreodata la ready-made si la ce ready-made ai prins, atat, prea multa lume de cand e frigul asta isi da cu parerea prost si degeaba, doar ca sa se afle in treaba si sa aiba postari " mare si mult".
foarte corecta remarca numai ca vad ca la altii care au aberat nu le-ai spus acelasi lucru .
In fine pescuiesc si eu la Magic Force - Boilies Tare - Fishmeal Extra COMPETITION si Magic Force - Solubile - Fishmeal Extra TOURNAMENT peste tot pe toate baltile unde crapul accepta boilesurile acestea folosite de mine au facut diferenta .
Alex Matea scrie:de la Frank Warwick cu fruity smooth si relish
Sunt curios si de bilele astea...daca voi avea timp le voi incerca.astept sa isi termine cei de la meet carp siteul sa ma informez
@Hert. nu-i stres, pe mine nu m-a deranjat sueta voastra
@popescu(nume predestinat) aici discutam de boiles ready-made.Daca vrei sa discuti despre mamaligi,sarmale si alte snitele fa-ti topicul tau.