Recomandari boilies ready-made

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

lucian156

Re: Recomandari boilies ready-made

Mesaj de lucian156 »

Sunt incepator si din cate vad cam toata lumea recomanda senzor 1016 pentru Solacolu. Intrebarea mea este de care, tari sau solubile si ce dimensiuni se preteaza cel mai bine(18-20-24). Cu ce boiliesuri ma sfatuiti sa incerc pe aceasta balta? Va multumesc anticipat si sper ca recomandarile Dv ma vor ajuta sa prind si eu ceva pe Solacolu.

dedeciu mihai-paul

Mesaj de dedeciu mihai-paul »

lucian156 scrie:Sunt incepator si din cate vad cam toata lumea recomanda senzor 1016 pentru Solacolu. Intrebarea mea este de care, tari sau solubile si ce dimensiuni se preteaza cel mai bine(18-20-24). Cu ce boiliesuri ma sfatuiti sa incerc pe aceasta balta? Va multumesc anticipat si sper ca recomandarile Dv ma vor ajuta sa prind si eu ceva pe Solacolu.
Eu te sfatiuesc sa iei un kg de solubile 1016 si 1 kg de boilesuri tari 1016, nadesti cu ambele tipuri iar la ac pui solubila sau tare in functie de marimea pestilor vizati !

Am fost in weekend si se prinde bine, balta este invatata cu boilesuri senzor pentru ca este magazin senzor direct pe balta !

fir intins

lucian156

Mesaj de lucian156 »

Am fost si eu pentru prima data pe Solacolu tot weekendul trecut si am dat cu solubile de capsuna MG de 20mm. Am prins 9 crapi intre 1-3kg. Ma gandeam ca schimband bilele voi avea rezultate mai bune si pesti ceva mai mari. Stiu ca eu vand doar nada senzor si deasta ma si gandeam sa incerc 1016. Credeti ca folosind 1016 voi progresa fata de MG capsuna? Sa fie tari sau solubile? In general la ce ati prins mai bine pe Solacolu la tari sau la solubile si ce dimensiune?

iulian_i
Puncte: 0

Mesaj de iulian_i »

Vladut, ce caracteristici consideri ca ar trebui sa aiba un pop-up pt. a fi atragator pt. crap ?

lucian156

Mesaj de lucian156 »

Multumesc de informatii Vladut Mateianu. Voi incerca cu Senzor si am o singura intrebare: sa folosesc solubilele 1016 sau tari 1016? Trebuie sa amintesc ca voi pescuit 16 ore pe Solacolu

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Nu stiu daca intrebarea este strict adresata lui Vladut, dar imi dau si eu cu parerea :)
Eu zic sa mergi pe o nadire si un pescuit cu solubile.
Lansetele le schimbi la maxim 1 ora si patul de nada il intretii cu cateva bile cu cobra la 1-2 ore si dupa fiecare peste.
Eventual pe langa solubile, mai poti nadi si 1-2 kg de seminte variate preparate in prealabil.
Critic echilibrat

lucian156

Mesaj de lucian156 »

multumesc pentru info osc1or. Asa ma gandeam si eu sa fac. Data trecuta am folosit solubile de 20mm. Crezi ca ar fi mai bine de data asta sa iau de 24mm(sa se topesca mai greu)? Ma gandeam sa nadesc cu 20mm si pe firul de par sa folosesc 24mm. Este corect ceea ce vreau sa fac?

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

eu as lua de 24 decat daca m-ar deranja sa prind ciortani de pana in 3kg, cum acest lucru nu ma deranjeaza... merg pe bile de 16-20 in general
Critic echilibrat

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

mesajele offtopic au fost mutate -> http://www.crapmania.ro/forum/discutii- ... 23756.html

lucian156

Mesaj de lucian156 »

Vladut, imi poti indica diferentele dintre cele doua produse:

http://www.snz.ro/produs.php?id=328

http://www.snz.ro/produs.php?id=308

Compozitia lor difera sau timpul de dizolvare?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”