se topesc de la caldurarazvan u. scrie:Nae,
Cele enumerate de tine le "termini" la un singur concurs?
Firul de 0.35 mm dispare dupa un singur concurs? Plumbii, momitoarele se topesc?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
se topesc de la caldurarazvan u. scrie:Nae,
Cele enumerate de tine le "termini" la un singur concurs?
Firul de 0.35 mm dispare dupa un singur concurs? Plumbii, momitoarele se topesc?
Pai daca esti varzapopescu59 scrie:Razvan ,hai sa iti spun cum sta treaba , cind am cazut pe Vaci1 am pierdut peste 40 de momitoare si plumbi , despre fire ce sa mai spun s-a schimbat 3 role pe parcursul concursului, deci ce au facut ? S-au topit la soare ? Nu am generalizat ca pierzi totul intr-un concurs dar tu stii cel mai bine daca vii nepregatit cu tot ce trebuie stii ca dai fuga in oras si cumperi .Deci ar trebuii sa mergem la concursuri vedem ce loc tragem dupa care ne facem lista de marfa si fuga in oras sa completam stocul![]()
Si inca ceva participi sa zicem la 1 concurs pe luna , asta insemna ca intre timp nu mai mergi la pescuit ? Nu mai pierzi din ce ti-au ramas ?Asa ca inainte de concurs se face stocul de marfa si se completeaza dar de obicei tot cam la aceleasi cheltuieli esti .Fire , ace , agrafe , virteje , momitoare ,plumbi ,inaintas conic , opritoare , spomb , racheta le inoim la fiecare concurs .Sa nu imi spuna mie vre-un pescar de concurs ca nu cumpara la fiecare concurs cite ceva .
Nae,popescu59 scrie:Razvan ,hai sa iti spun cum sta treaba , cind am cazut pe Vaci1 am pierdut peste 40 de momitoare si plumbi , despre fire ce sa mai spun s-a schimbat 3 role pe parcursul concursului, deci ce au facut ? S-au topit la soare ? Nu am generalizat ca pierzi totul intr-un concurs dar tu stii cel mai bine daca vii nepregatit cu tot ce trebuie stii ca dai fuga in oras si cumperi .Deci ar trebuii sa mergem la concursuri vedem ce loc tragem dupa care ne facem lista de marfa si fuga in oras sa completam stocul![]()
Si inca ceva participi sa zicem la 1 concurs pe luna , asta insemna ca intre timp nu mai mergi la pescuit ? Nu mai pierzi din ce ti-au ramas ?Asa ca inainte de concurs se face stocul de marfa si se completeaza dar de obicei tot cam la aceleasi cheltuieli esti .Fire , ace , agrafe , virteje , momitoare ,plumbi ,inaintas conic , opritoare , spomb , racheta le inoim la fiecare concurs .Sa nu imi spuna mie vre-un pescar de concurs ca nu cumpara la fiecare concurs cite ceva .
Ai o varsta...Inca mai crezi in Mos Craciun?osc1or scrie:O alta teorie in care chiar cred este urmatoarea: De exemplu sunt pescar cunoscut, cu ceva experienta, chiar membru intr-un club.... ma inscriu la un concurs, caut un sponsor, cumpar o juma de tona de la el de nada, pun steagu cu producatorul langa cort, pun o sapca in cap cu firma, si daca prind podiumul mi se ofera un discount considerabil la nada. (peste 50%). Exista asa ceva?