Sponsorizare cu nada de la producatori in competitii.

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Sponsorizare cu nada de la producatori in competitii.

Mesaj de osc1or »

razvan u. scrie:Nae,
Cele enumerate de tine le "termini" la un singur concurs?
Firul de 0.35 mm dispare dupa un singur concurs? Plumbii, momitoarele se topesc?
se topesc de la caldura :)
Critic echilibrat

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Razvan ,hai sa iti spun cum sta treaba , cind am cazut pe Vaci1 am pierdut peste 40 de momitoare si plumbi , despre fire ce sa mai spun s-a schimbat 3 role pe parcursul concursului, deci ce au facut ? S-au topit la soare ? Nu am generalizat ca pierzi totul intr-un concurs dar tu stii cel mai bine daca vii nepregatit cu tot ce trebuie stii ca dai fuga in oras si cumperi .Deci ar trebuii sa mergem la concursuri vedem ce loc tragem dupa care ne facem lista de marfa si fuga in oras sa completam stocul :lol: :lol: Si inca ceva participi sa zicem la 1 concurs pe luna , asta insemna ca intre timp nu mai mergi la pescuit ? Nu mai pierzi din ce ti-au ramas ?Asa ca inainte de concurs se face stocul de marfa si se completeaza dar de obicei tot cam la aceleasi cheltuieli esti .Fire , ace , agrafe , virteje , momitoare ,plumbi ,inaintas conic , opritoare , spomb , racheta le inoim la fiecare concurs .Sa nu imi spuna mie vre-un pescar de concurs ca nu cumpara la fiecare concurs cite ceva .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

"Cate ceva" nu inseamna 2500-3000 lei la fiecare concurs Nae . :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu la primul concurs la care am participat am avut buget 1500 lei/toata echipa.
Taxa 600, nada 500, mancare, bautura si drum 400.
Si fiecare dintre noi si-a pus la bataie accesoriile.
Am pierdut vreo 30 de momitoare, 20 plumbi striati, 2 role inaintas textil + carlige + fire de forfac.
Am facut un bilant la sfarsit pt pierderi si a rezultat cam 250 lei pierdere.
Mai rau de atata chiar nu cred ca e posibil :) Noi am dat ca besmeticii undeva la 100m si era plin de agatatura si nu prea am stiut sa gestionam bine situatia stricand locul de tot pana la sfarsitul concursului.

Ce am vrut sa zic este ca accesoriile nu sunt chiar foarte scumpe, tot nada te cocoseaza.
Critic echilibrat

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Razvan ,hai sa iti spun cum sta treaba , cind am cazut pe Vaci1 am pierdut peste 40 de momitoare si plumbi , despre fire ce sa mai spun s-a schimbat 3 role pe parcursul concursului, deci ce au facut ? S-au topit la soare ? Nu am generalizat ca pierzi totul intr-un concurs dar tu stii cel mai bine daca vii nepregatit cu tot ce trebuie stii ca dai fuga in oras si cumperi .Deci ar trebuii sa mergem la concursuri vedem ce loc tragem dupa care ne facem lista de marfa si fuga in oras sa completam stocul :lol: :lol: Si inca ceva participi sa zicem la 1 concurs pe luna , asta insemna ca intre timp nu mai mergi la pescuit ? Nu mai pierzi din ce ti-au ramas ?Asa ca inainte de concurs se face stocul de marfa si se completeaza dar de obicei tot cam la aceleasi cheltuieli esti .Fire , ace , agrafe , virteje , momitoare ,plumbi ,inaintas conic , opritoare , spomb , racheta le inoim la fiecare concurs .Sa nu imi spuna mie vre-un pescar de concurs ca nu cumpara la fiecare concurs cite ceva .
Pai daca esti varza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zagrai Emilian

Mesaj de Zagrai Emilian »

Singura solutie pentru ca toata lumea sa aiba sanse egale si cat de cat posibilitati sa participe, indiferent daca este sponsorizat sau nu, este aceea de a limita cantitatea de nada pentru toti concurentii ex. 10-20kg/partida in functie de durata ei, precum si de a stabilii o taxa 100-300eur/echipa. Eventual cine vrea sa sponsorizeze, sa bage banii in premiile acordate castigatorilor ex. locul intai este oferit de......, etc.

Este doar o parere.
Nume utilizator schimbat din znemilian
"Pescuim din pasiune"

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

popescu59 scrie:Razvan ,hai sa iti spun cum sta treaba , cind am cazut pe Vaci1 am pierdut peste 40 de momitoare si plumbi , despre fire ce sa mai spun s-a schimbat 3 role pe parcursul concursului, deci ce au facut ? S-au topit la soare ? Nu am generalizat ca pierzi totul intr-un concurs dar tu stii cel mai bine daca vii nepregatit cu tot ce trebuie stii ca dai fuga in oras si cumperi .Deci ar trebuii sa mergem la concursuri vedem ce loc tragem dupa care ne facem lista de marfa si fuga in oras sa completam stocul :lol: :lol: Si inca ceva participi sa zicem la 1 concurs pe luna , asta insemna ca intre timp nu mai mergi la pescuit ? Nu mai pierzi din ce ti-au ramas ?Asa ca inainte de concurs se face stocul de marfa si se completeaza dar de obicei tot cam la aceleasi cheltuieli esti .Fire , ace , agrafe , virteje , momitoare ,plumbi ,inaintas conic , opritoare , spomb , racheta le inoim la fiecare concurs .Sa nu imi spuna mie vre-un pescar de concurs ca nu cumpara la fiecare concurs cite ceva .
Nae,
Pe Vaci 1 te apuci frumos la inceputul concursului si perii locul cu plumbul cu lame cu scopul de a taia firele care sunt lasate de altii.
Pe locul acela nu ai ce sa cauti cu fire mai subtiri de 0.35 mm. Legi carlige cu fire de 15 lbs si iti garantez ca daca ai probleme cu agatatura se rupe doar montura.
De inaintas conic la 0.35 nu se pune problema.
Cam asa se procedeaza in concursuri pe locurile cu agatatura.
Ca fapt divers, spomb-ul si racheta de nadire nu le-am mai schimbat de vreun an si ceva. Sunt foarte bune si acum....
Si tot ca fapt divers, ace, agrafe, varteje, opritoare sunt ieftine ca pret. Sunt scumpe doar cand pierzi 40 de monturi.
C. S. PELICANUL

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

[quote="popescu59"]Razvan ,hai sa iti spun cum sta treaba , cind am cazut pe Vaci1 am pierdut peste 40 de momitoare si plumbi , despre fire ce sa mai spun s-a schimbat 3 role pe parcursul concursului

ce m-am mai bucurat cand mi-ai zis ce-ai patit acolo :lol: :lol: :lol:
pai mai Nae, inainte de concurs, m-ai intrebat cum sa dai acolo!
eu ti-am zis 0,40 -tu ai dat cu 0,25+inaintas :shock: :shock: :shock:
eu ti-am zis plumb cu boiles-tu momitoare...
la plaur pe Tancabesti, fara boiles esti victima intr-un concurs!(cel putin la idiotenia asta cu cei mai mari pesti)

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

osc1or scrie:O alta teorie in care chiar cred este urmatoarea: De exemplu sunt pescar cunoscut, cu ceva experienta, chiar membru intr-un club.... ma inscriu la un concurs, caut un sponsor, cumpar o juma de tona de la el de nada, pun steagu cu producatorul langa cort, pun o sapca in cap cu firma, si daca prind podiumul mi se ofera un discount considerabil la nada. (peste 50%). Exista asa ceva?
Ai o varsta...Inca mai crezi in Mos Craciun?
Marius Sârbu

ghitighiusan

Mesaj de ghitighiusan »

Scria Vladut Mateianu pe un alt topic ca, deocamdata, in Romania exista doar vreo 2-3 producatori de nada, iar restul "producatorilor" ruleaza doar pentru prieteni, amici, colegi de club...etc.Ne convine sau nu, acesta este adevarul !!!
In aceste conditii este foarte greu sa sponsorizezi cu nada cateva echipe care participa frecvent la concursuri.Personal, sustin si eu, dupa posibilitati, cateva echipe, majoritatea tineri aflati la inceput de drum, pescari pe care ii descopar in urma concursurilor pentru incepatori pe care le organizez anual.E adevarat ca am si alti pescari carora le dau nada cu reducere, unora la pretul de productie, precum si cativa carora le dau nada gratis, in functie de rezultatele obtinute de fiecare, in competitii sau partide de placere.Am trimis de multe ori nada gratis catorva pescari tineri, fara posibilitati financiare, chiar fara sa ii cunosc, pe unii nu i-am vazut niciodata la fata.Deasemenea, asigur tuturor echipelor un echipament personalizat, de calitate, conctand in shorturi, tricouri, sepci...Insa cel mai important sprijin, in opinia mea, este acela al consultantei privind tacticile, strategiile, echipamentele si nada potrivite fiecarei partide de pescuit sau concurs.Am prieteni pescari pe care i-am luat de la zero, sau cu cunostinte minime si, intr-o perioada relativ scurta, toti au reusit sa castige cateva trofee in competitii sau sa puna pe mal pesti la care doar visau.E adevarat, nu iese intotdeauna, o partida depinzand de multe variabile, insa, per total, nu am de ce sa nu fiu multumit de realizarile colaboratorilor mei.Am mai spus-o si o repet...majoritatea nadelor existente pe piata sunt bune, diferenta o face pescarul, locul si o strategie inspirata.Insa, cum au spus si alti colegi, de cele mai multe ori, decisiva este suma pe care fiecare pescar vrea sa o investeasca intr-un concurs.Ca in orice domeniu, nu ai cum sa faci performanta fara o investitie pe masura.In Romania exista foarte multi pescari talentati, cu rezultate in competitii, rezultate care i-ar recomanda sa faca obiectul unor sponsorizari din partea producatorilor.Unii chiar beneficiaza de acest lucru si isi acopera o parte din cheltuieli.Insa, in opinia mea, chiar si acestia sunt nevoiti sa faca mari sacrificii pentru a mentine stacheta sus...cheltuielile unui concurs sunt cu mult depasite de o sponsorizare.Iar ca sa fi sponsorizat de cineva in totalitate.....ma indoiesc ca exista la momentul actual un asemenea pescar in Romania.

Numai bine tuturor.
Ghiti Ghiusan
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”