Bile cu pesmet, malai si faina de peste facem si noi, in special ptr Dragoane si Niro, pretul cu care le vindem noi este de 15 lei/kg.... si crede-ma ca nu facem munca patriotica !

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Nae, iti fac o friptrura de ceafa de-ti pusca papilele gustative si una de muschiulet de-ti rupi dintii si ramai constipat o saptamana, de nu te salveaza nici cea mai de calitate substanta purgativa....ma crezi?......depinde ce pui si cum o faci.....popescu59 scrie:Anul asta ne-am facut si noi ceva bile , reteta noastra cuprinde 14 ingrediente plus partea lichida . Cu produse din Ungaria fara Caseina bilele le-am scos la 35 lei kg adaugind si caseina am iesit la 42 lei kg . Acum vine durerea folosind produse de cea mai buna calitate adica produse CC Moore bilele au iesit la 73 lei kg.
Deci este clar vrei bile din malai si pesmet plus ceva faina din peste iti ies bile la 20 lei kg vrei calitate urci pina spre 100 lei kg.
Aveam o paranteza la cea ce spunea Vladut cu bilele de 23 lei kg , oare s-a uitat ca 1 kg de caseina buna nu este sub 100 ron kg ? S-au ce rost are sa folosim caseina ?Si cu caseina si fara tot bile se numesc .Asta ar fi ca o friptura , e friptura si acea din ceafa dar e friptura si acea din muschiulet , o fi vre-o diferenta?
Asa ca cei mai cistigati sunt cei care in continuare cred ca , cheia sucesului in pescuit este mamaliga facuta pe balta si considera bilele un moft prea scump .
popescu59 scrie:Stiu ce vrei sa spui , toti fac bile bune cu ingrediente de calitate si le scot ieftinProblema cu piata este alta si eu am mai spus-o , bilele cele mai bune sunt acele bile care dau rezultate ,corect ? Numai ca nu am vazut la nici un concurs un producator de bile sa spuna , la acest concurs echipa X pescuieste cu bile de la mine ,nu nu , toata lumea dupa ce se claseaza X echipa pe podium spune ca s-a pescuit cu bilele lui .Asa ca totul este Can Can.
eugen dragnea scrie:Va spun una tare:
La Meetcarp-ul din primavara 2012 am participat alaturi de raposatul Cristian Trofim unde am castigat locul 2 la general (99 % datorita lui ) si ne-am pozat cu sepcile in cap de la Select Baits pentru ca beneficiasem de o reducere la nada si accesorii de vreo 10 %,reducere care ar fi trebuit sa se acorde numai pentru ca reprezenta o suma considerabila,dar faza tare a fost cand m-am dus inainte de concurs sa mai iau una-alta de la BF si am cerut si eu o sapca Select Baits fiind al 3-lea pescar din echipa,sapca pentru care am platit 25 lei...hmm si cand te gandesti ca toti pesti peste 10 kg (se puncta de la 10+) i-am prins la bile marca Bogdan Dragan ramase de la un concurs anterior.
http://danmitranescu.ro/palmares/_2.phppopescu59 scrie:Deci cei mai cistigati ramin tot cei care cred in sacul cu malai .
Spor la treaba .
Excelent! Persevereaza.Cand bila va ajunge la 150 RON poti s-o lansezi pe piata.Sigur vei avea succespopescu59 scrie:Anul asta ne-am facut si noi ceva bile , ............. bilele au iesit la 73 lei kg.