Moderatori: Dan Mateianu, Normark
Si in acest caz, cine suporta garantia extinsa (contra cost)? Pescarul sau clubul?Carping Club scrie:In legatura cu opiniile exprimate mai sus de catre colegul nostru Cristian Jugaru, vrem sa mentionam ca acestea sunt expuse in numele sau personal si nu reprezinta un punct de vedere oficial al clubului sportiv Carping Club. Totusi, legat de acest subiect, poate ca importatorii/producatorii de echipamente ar trebui sa aiba in vedere un sistem de garantie extinsa ( contra cost ) pentru echipamentele furnizate unor cluburi sportive. In mod cert aceste echipamente sunt exploatate intr-un regim mult mai dur ca frecventa si efort de catre pescarii unui club angrenat in competitii, decat cele ale unor pescari care practica aceasta activitate in mod ocazional, ca si hobby.
Cristian Rudeanu
Eu mi am vandut Beast Master-ele si am luat MTX 16.Nu regret deloc mutarea facuta.DaFishMan scrie:toate ca toate, dar pana la urma eu cu cine votez??? mtx 14 pe care le folosesc de 3 ani fara probleme sau velocity (ma batea gandul sa-mi iau)... halp!!!
mi-e teama sa nu patiti(cluburi sportive) ca firmele de taxi la achizitionarea masinilor, unde garantia scade la jumate`Carping Club scrie:In legatura cu opiniile exprimate mai sus de catre colegul nostru Cristian Jugaru, vrem sa mentionam ca acestea sunt expuse in numele sau personal si nu reprezinta un punct de vedere oficial al clubului sportiv Carping Club. Totusi, legat de acest subiect, poate ca importatorii/producatorii de echipamente ar trebui sa aiba in vedere un sistem de garantie extinsa ( contra cost ) pentru echipamentele furnizate unor cluburi sportive. In mod cert aceste echipamente sunt exploatate intr-un regim mult mai dur ca frecventa si efort de catre pescarii unui club angrenat in competitii, decat cele ale unor pescari care practica aceasta activitate in mod ocazional, ca si hobby.
Cristian Rudeanu