DESPRE TEN

Cum pescuim la cteno? Cum prindem amur mare?
Scrie răspuns
Moose_master
Puncte: 0

Mesaj de Moose_master »

Bre nea Val nu fi bre si matale asa ca Moosu' e elan de treaba. Apropo sti cu ce calibru se merge la moose?

Moose
APCR Canadian Branch

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

I se mai spune "coronita" :lol:

patabum

Mesaj de patabum »

Prin '99-2000, cand inca mai pescuiam pe Tancabesti, o anume legenda vie ce trona la pompe, inconjurat de barci, corturi, rod-pod-uri si alte minunatii, insira margaritare la greu si le lasa la locu' faptei, sa fure unii meserie :wink:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Moose_master scrie:Bre nea Val nu fi bre si matale asa ca Moosu' e elan de treaba. Apropo sti cu ce calibru se merge la moose?
Moose
Nu stiu cu ce se merge la voi - dar eu ma gindesc la un 375 Holland&Holland ; Mauser 98 cal.9,8 ; 9,3x74 cu manta moale ; etc . Pesemne insa ca 308 e suficient daca il dilesti ca lumea si nu ii tragi in coarne :lol: :lol: Ce ti-am zis eu mai sus e de grizzly sau de bivol african .

cornel rosioru
maestru emerit

Patabum,
Prin 2000 bintuiai Tincabestiul?

patabum

Mesaj de patabum »

cornel rosioru scrie:Patabum,
Prin 2000 bintuiai Tincabestiul?
Da bre', pana in 2002, dupa care mi-a trecut...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Continuare poveste Patabum :
Aceeasi legenda vie care in 2000 "insira margaritare la greu si le lasa la locu' faptei " , a ajuns in 2004 sa lase la locul faptei lansete si mulinete, apoi in 2005 diverse alte obiecte(care nu are rost sa le amintim aici !). :lol:
Dar poate ne povesteste chiar legenda....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornel rosioru
maestru emerit

:lol: :lol: :lol:
Pe unde pescuiai Cataline?
Te intreb din curiozitate, pt ca la vremea acea nu erau multi cre veneau pe Tincabesti.

odsec

Mesaj de odsec »

daca mai pescuiti la ten sau amur ca in zona noastra asa numim incercati cu paine uscata defapt coaja paini la suprafata apei, asta atunci cand nu ie vant deloc ca vara sau chiar si primavara cand e soare si nu bate vantul urca la suprafata apei,se poate incerca si cu fruzele proaspete ale stufului,cu frunzele stufului am prins si la fund.Exemplarele mai mari sunt niste luptatori adevarati,cand ai crezut ca deja e al tau atuncia iti rupe firul,cand ai agatat vine la mal aproape fara rezistenta dar cand simte malul se duce ca fulgerul eu totdeauna le obosesc pana cand pot sa trag la mine ca pe un busteani

patabum

Mesaj de patabum »

cornel rosioru scrie::lol: :lol: :lol:
Pe unde pescuiai Cataline?
Te intreb din curiozitate, pt ca la vremea acea nu erau multi cre veneau pe Tincabesti.
Si pe balta de la sosea (pe langa sau la salcie) si pe aia din spate (la pompe cand nu erai tu :lol: , la liniile de inalta tensiune). In week-end, daca erau 6 pescari pe balta din spate, era eveniment :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Ten”