si multi " electricieni "zander scrie:Dar are navoade cate vrei ......

Moderator: THL
si multi " electricieni "zander scrie:Dar are navoade cate vrei ......
Dupa MV2,Tancabesti,Greaca,Magura,Sarulesti................ordinea pune-o tu cum vreiSakal scrie:sandu marian scrie:cum banuiam... inseamna ca puscaria este in partea pescuita...Imi pare rau pentru administratorul laculului, pentru ca oricat peste ar baga in balta, unii pescari poate vin sa mai admire si natura...ca de oras, betoane si clacsoane poate s-au saturat...
Gardul ala de beton a fost facut de Ceausescu !! Proprietarul trebuie sa fie Diliu rau de tot sa dareme un gard care costa vreo 100 000 de Euro in ziua de azi !!!
si cum zice si Cristi Matei INVESTITIA TREBUIE PROTEJATA !!!
Mie personal mi-ar place sa pescuiesc in siguranta pe o balta de unde nu imi poate ciordi sculele
Ps
Sa populat cu Crap in valoare de 50 000 Euro,stiu sigur ca prietenul meu Saky de la Arad a dus pestele !!!!!!!!![]()
ps 2
Pleasa va fi cea mai tare balta din jurul Bucurestiului !!!!![]()
![]()
Madalin007 scrie:Dupa MV2,Tancabesti,Greaca,Magura,Sarulesti................ordinea pune-o tu cum vreiSakal scrie:sandu marian scrie:cum banuiam... inseamna ca puscaria este in partea pescuita...Imi pare rau pentru administratorul laculului, pentru ca oricat peste ar baga in balta, unii pescari poate vin sa mai admire si natura...ca de oras, betoane si clacsoane poate s-au saturat...
Gardul ala de beton a fost facut de Ceausescu !! Proprietarul trebuie sa fie Diliu rau de tot sa dareme un gard care costa vreo 100 000 de Euro in ziua de azi !!!
si cum zice si Cristi Matei INVESTITIA TREBUIE PROTEJATA !!!
Mie personal mi-ar place sa pescuiesc in siguranta pe o balta de unde nu imi poate ciordi sculele
Ps
Sa populat cu Crap in valoare de 50 000 Euro,stiu sigur ca prietenul meu Saky de la Arad a dus pestele !!!!!!!!![]()
ps 2
Pleasa va fi cea mai tare balta din jurul Bucurestiului !!!!![]()
![]()
laurentiu sarghie scrie:Stie cineva ce suprafata are acesta balta " fermecata" ?????
Findca am vazut cat se investeste !!Madalin007 scrie:Scuza-ma ca te intreb,dar de ce va fi cea mai tare balta din jurul Bucrestiului ? fiindca i-ai vandut tu pestele????
Sakal scrie:laurentiu sarghie scrie:Stie cineva ce suprafata are acesta balta " fermecata" ?????
25 h