BLATURI, CONCURSURI.........SI BANI ??????????????

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

l-am somat pe cotelici sa-si argumenteze afirmatiile acuzatoare care le-a facut la adresa mea si nu a facut-o pana acum...daca crede ca am uitat se inseala , acum doi ani l-am lasat in pace si nu a apreciat...probabil ca asteapta sa ne vedem l-a primul concurs dar nu este o idee buna din partea lui pentru ca va lua piafene tot concursul si se va descurca greu sa pescuiasca cu un ochi inchis :twisted:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

florin plesu scrie:@ val
sa inteleg ca suntem stresati genetic??? o fi functionara de la banca din romania mai capabila, da zimbetul si felul in care-ti vb functionara ,indianca, de la o banca englezeasca, face mai mult dacat grimasa de dispret si competenta romancei....
uite...merge vb printre englezi... polonezele bulgaroaicele si romancele, de aici, sunt inabordabile si increzute...dar de altfel le-ar interesa o partida cu un englez doar si de dorul pasaportului..... :lol: :lol:
Pai vezi , gindesti la fel ca ei - ce conteaza ca fata e desteapta si trebuie "curtata" la fel ca o boccie de aia din Anglia , plina de pistrui , cu aparat dentar la 30 ani si mirosind a butoi de bere , la banii mei de englez pot ..... si o "saracie" ( sau bunaciune ) de asta de romanca sau poloneza ! Oricum , astea pentru 50 lire fac orice , asa am auzit eu la TV - la stiri - vorbea o baroneasa la sedinta Parlamentului European !

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

florin plesu scrie:@ val
sa inteleg ca suntem stresati genetic??? o fi functionara de la banca din romania mai capabila, da zimbetul si felul in care-ti vb functionara ,indianca, de la o banca englezeasca, face mai mult dacat grimasa de dispret si competenta romancei....
uite...merge vb printre englezi... polonezele bulgaroaicele si romancele, de aici, sunt inabordabile si increzute...dar de altfel le-ar interesa o partida cu un englez doar si de dorul pasaportului..... :lol: :lol:
florin,

nu suntem de loc stresati genetic. dar cand vezi (sau lucrezi) cu o anumita natie (indieni sau ciprioti, EGAL) f####a de englezi si cu "arere" de GB... lasa-ma, ca sunt mai buni romanii de 1000 de ori, dar vezi, noi n-am fost f####i de englezi... du-te in cipru sa-i vezi, CIOBANI f####i de UK, du-te in malta... la fel, sa nu mai zic de cel mai bogat indian (pe cale-l stiu), du-te la bitourile lui M####L din Londra... iti vine sa versi...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

vali
de ciprioti nu shti9u mare lucru, nu comentez. da indienii, sunt niste mizerii organice ei insisi. puteti sa ma acuzati ca sunt rasist....asta e! asta multi MURDARI AM VAZUT AICI....si mai toti indieni pakistanezi sau din sri lanka. oricum raman la parerea ca latinii sunt mai impulsivi, si cu siguranta nu e punctul nostru forte!

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@florin,

ce sa mai comentez. cel mai recent clenci cu "mama india" l-am avut azi dimineata. si cu toate ca-mi venea sa-mi bag si sa-mi scot, mi-am pastrat calmul. am decis sa ma plasez undeva in afara situatiei si sa-i privesc cu detasara. ce draq, vrei sa-mi plezneasca vreo vena in cap ? F##K IT ! astia daca le intinzi mana sa-i scoti din c###t, te pupa si-n c#r pana au scapat. dupa aia te musca de mana... alunecosi ca serpii.
asta nu e o dizertatie rasista, e o refulare, ca altfel imi plesneste supapa...

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Vali si Florin

da bai dar o indianca ar merge ??!!! Asa ca sa mai schimbam mirosul ! :lol: :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Val Pangica jr scrie:@Vali si Florin

da bai dar o indianca ar merge ??!!! Asa ca sa mai schimbam mirosul ! :lol: :lol:
UAAAHHHHHH :!:
vezi in ferentari, ca-s la fel... si chiar o sa te creada sotia ca ai fost la pescuit :lol: :wink:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

:D un orb intra intr-o pescarie:"buna fetelor!" :D
The One Team

florinmpescar

Mesaj de florinmpescar »

Cristi Y scrie:@ limax

Daca tot ai explicatii la toate da-mi si mie raspuns la cateva intrebari:

de ce in ultimii ani Valentino Rossi castiga aproape toate concursurile de GP
de ce in ultimii ani acelasi lucru se intampla cu Michael Shumacher in F1

de ce Eddy Mercks a batut de cinci ori consecutiv Turul Frantei si tot de atatea ori si tot consecutiv Turul Italiei la ciclism

de ce echipa Senzor a castigat locul 1 anul trecut in Ungaria(facand si un record mondial) pe o balta pe care nu o mai vazusera , in conditiile in care restul echipelor participante mai pescuisera in acel lac
@Cu cite lansete ati pescuit pe timp de noapte? :oops: :oops:

florinmpescar

Mesaj de florinmpescar »

Cristi Y scrie:@ limax

Daca tot ai explicatii la toate da-mi si mie raspuns la cateva intrebari:

de ce in ultimii ani Valentino Rossi castiga aproape toate concursurile de GP
de ce in ultimii ani acelasi lucru se intampla cu Michael Shumacher in F1

de ce Eddy Mercks a batut de cinci ori consecutiv Turul Frantei si tot de atatea ori si tot consecutiv Turul Italiei la ciclism

de ce echipa Senzor a castigat locul 1 anul trecut in Ungaria(facand si un record mondial) pe o balta pe care nu o mai vazusera , in conditiile in care restul echipelor participante mai pescuisera in acel lac
@Cu cite lansete sa pescuit pe timp de noapte? :oops: :oops:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”