Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Pai vezi , gindesti la fel ca ei - ce conteaza ca fata e desteapta si trebuie "curtata" la fel ca o boccie de aia din Anglia , plina de pistrui , cu aparat dentar la 30 ani si mirosind a butoi de bere , la banii mei de englez pot ..... si o "saracie" ( sau bunaciune ) de asta de romanca sau poloneza ! Oricum , astea pentru 50 lire fac orice , asa am auzit eu la TV - la stiri - vorbea o baroneasa la sedinta Parlamentului European !florin plesu scrie:@ val
sa inteleg ca suntem stresati genetic??? o fi functionara de la banca din romania mai capabila, da zimbetul si felul in care-ti vb functionara ,indianca, de la o banca englezeasca, face mai mult dacat grimasa de dispret si competenta romancei....
uite...merge vb printre englezi... polonezele bulgaroaicele si romancele, de aici, sunt inabordabile si increzute...dar de altfel le-ar interesa o partida cu un englez doar si de dorul pasaportului.....![]()
florin,florin plesu scrie:@ val
sa inteleg ca suntem stresati genetic??? o fi functionara de la banca din romania mai capabila, da zimbetul si felul in care-ti vb functionara ,indianca, de la o banca englezeasca, face mai mult dacat grimasa de dispret si competenta romancei....
uite...merge vb printre englezi... polonezele bulgaroaicele si romancele, de aici, sunt inabordabile si increzute...dar de altfel le-ar interesa o partida cu un englez doar si de dorul pasaportului.....![]()
@Cu cite lansete ati pescuit pe timp de noapte?Cristi Y scrie:@ limax
Daca tot ai explicatii la toate da-mi si mie raspuns la cateva intrebari:
de ce in ultimii ani Valentino Rossi castiga aproape toate concursurile de GP
de ce in ultimii ani acelasi lucru se intampla cu Michael Shumacher in F1
de ce Eddy Mercks a batut de cinci ori consecutiv Turul Frantei si tot de atatea ori si tot consecutiv Turul Italiei la ciclism
de ce echipa Senzor a castigat locul 1 anul trecut in Ungaria(facand si un record mondial) pe o balta pe care nu o mai vazusera , in conditiile in care restul echipelor participante mai pescuisera in acel lac
@Cu cite lansete sa pescuit pe timp de noapte?Cristi Y scrie:@ limax
Daca tot ai explicatii la toate da-mi si mie raspuns la cateva intrebari:
de ce in ultimii ani Valentino Rossi castiga aproape toate concursurile de GP
de ce in ultimii ani acelasi lucru se intampla cu Michael Shumacher in F1
de ce Eddy Mercks a batut de cinci ori consecutiv Turul Frantei si tot de atatea ori si tot consecutiv Turul Italiei la ciclism
de ce echipa Senzor a castigat locul 1 anul trecut in Ungaria(facand si un record mondial) pe o balta pe care nu o mai vazusera , in conditiile in care restul echipelor participante mai pescuisera in acel lac