Moderatori: Cristi Matei, georgeoprea
Esti un pic in eroare. Nu patronul sau administratorul hotaraste cate echipe participa. Acestia doar inchiriaza pista de concurs.nashu xxl scrie:Domnule Matei, doresc sa particip la concursul organizat pe balta Solacolu.
O intrebare am. Cum pot participa 30 de echipe pe o balta de 8 hectare ? Nu credeti ca 20 de echipe ar fi mai bine ?
Daca ti se pare ca sunt multi concurenti intr-un concurs nu e obligatoriu sa participi.nashu xxl scrie:Am vazut apoi ca domnul Matei nu mai lucreaza pe balta, concursul este organizat de cel care a organizat anul trecut concursul care s-a intrerupt ca a plecat lumea acasa . Nu retin cum il cheama, dar este postat pe undeva. Doar ca pescuind de 2 ori pe Solacolu am facut propunerea sa fie 20 de locuri, balata este foarte mica !
Am sa caut si am sa ii postez intrebarea atunci organizatorului.
Cristi, este vorba de Cupa Memoriala " Gabi Neamtu", concurs organizat de CS Carp Zone.crispauly scrie:nu stiu despre ce concurs este vorba. poate sunteti in eroare cu data concursului, poate este vb de un concurs ce trebuia organizat anul trecut. pentru anul acesta nu am cunostinta despre organizarea unui astfel de concurs despre care vorbitii. daca stiti ceva, va rog detaliati.