Rolul partenerului intr-o echipa

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Val
Pescar de competitie

Re: Rolul partenerului intr-o echipa

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:Daca ii spui unuia de 20 ani ca o sa-l doara spatele sau o sa aiba ceva la bila , peste 10 - 15 ani - rade de tine ....... si spune ca nu exista asa ceva .....
pai ce, noi nu spuneam la fel cand aveam 20 de ani ? :D

cat priveste "old-fashion", ce sa mai vorbim, alte vremuri, alti oameni, alte relatii si nu in ultimul rand alte prioritati :( ...noi sa fim sanatosi ! :D
Tocmai de asta , vazind cita lipsa de respect afisata este intre noi astia mai vechi , ma gandesc ca s-a dus vrabia cu puiul ..... Pacat ! Puteam face treaba buna impreuna , sa aiba si cei tineri un reper intr-un sport de certa si evidenta contemporaneitate . S-a dus dracului si trenul asta si e pacat de unele trairi si experiente neexprimate inca si care poate aveau valoarea lor pe termen lung . Dar pesemne ca la virsta lor se vor descurca si fara noi .

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Hai ca Vladut incepuse bine cu niste lucruri concrete si foarte adevarate. Nu va pierdeti ca la orice topic va rog :lol: Chiar e interesant si sunt o gramada de echipe valoroase care pt contribui... Oricum Vladut aia cu dupa somn nu se atinge de nimic 30 de min e foarte tare.
Eu si partenerul am format o echipa si la primul concurs, desi ne-am propus de acasa niste lucruri pe majoritatea le-am incalcat. Adormeam pe scaune in acelasi timp (rupti de oboseala pentru ca nu am facut ture cum trebuie) si cand incepea senzorul ne dadeam cap in cap prin stand. Cea mai tare este sarit din somn si tras de alta lanseta decat cea cu pestele 8) ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

:D :D :D

Am patit-o si noi...apoi am creat regula ! :D
Plus ca alta data , linistiti ca suntem pe locul 1 detasat, am adormit amandoi la lansete, pe t intins pe jos..... si cand ne-am trezit dimineata eram pe 3 ! :lol: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

:lol: Nasol asta cu locul...

Cred iarasi ca e importanta increderea unul in altul si toleranta greselilor la inceput, pana se sudeaza echipa. Inevitabil sunt multe greseli la inceput, ti se pare ca partenerul nu trage cum trebuie, nu face aia, nu drege, pierde un peste important, etc. In aceste momente trebuie incurajari nu injuraturi si nervi. Ca la fotbal cand un coleg rateaza penalty decisiv in minutul 90. Il incurajezi, mergi mai departe...

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Ovidiu Oancea scrie:...Ca la fotbal cand un coleg rateaza penalty decisiv in minutul 90. Il incurajezi, mergi mai departe...
...si-l omori la vestiar ! :wink: ... :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

:lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie::D :D :D

Am patit-o si noi...apoi am creat regula ! :D
Plus ca alta data , linistiti ca suntem pe locul 1 detasat, am adormit amandoi la lansete, pe t intins pe jos..... si cand ne-am trezit dimineata eram pe 3 ! :lol: :oops:
Mai stiu eu una cind te-ai culcat pe 2 detasat si te-ai trezit pe 3 la fel de "detasat" . De atunci cind auzi de MC Rod Hutchinson - te zbarlesti :lol: :lol: :lol:

@Ovidiu

nu ma mai certa asta rau . Ne-am plins si noi un pic - nu am vrut sa-ti irosim timpul . Stai linistit cu trucurile astea de echipa - important este ce nu se scrie .... :lol: Dar ce s-a scris pina acum e o fundatie buna .

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Ei... te rasfetzi acum, ca nu te-a certat nimeni :D ... Evident ca lucrurile importante nu se spun, ca doar nu are nimeni ciunga in par sa creada ca gata se face o lista de trucuri si daca le urmezi iesi campion. Insa e chiar frumos si amuzant un topic cu lucrurile astea... si asaa... curat 8)

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Pai cred ca nada, locul si perseverenta te fac campion (sau poate nu chiar in ordinea asta).
O echipa nu se face de azi pe maine, iti trebuie multe ore pe balta impreuna.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”