Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

@victor oana

Esti la club un fel de Hosni Mubarack, asa esti de iubit.... :D Ai avut noroc anul trecut, dar ulciorul nu merge de multe orila apa.....chiar daca apa este lac si se numeste Darvari ! (apropo, sa-i faci statuie celui care ti-a dat lacul, ca altfel nu aveai pe nimeni ....in club ).....

@andrei

Multi presedinti de cluburi din APCR nu intervin in aceste polemici sterile, special ptr ca realizeaza ca omul cu care incercam sa dialogam nu doreste nimic de fapt, incearca doar sa se scoata in fata ptr a nu fi uitat ......
Asa ca si eu cred ca mai bine il lasam in plata Domnului, sa zica ce doreste, sa ameninte , sa jigneasca......dar pe cimitirulelefantilor.ro :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:... ca la darvari ce a fost de furat s-a furat de mult. si anume, pestele :D
La fel ca la Senzor adica ..........marfa :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

vladene, nu-mi mai duce tu grija pe al cui interes il reprezint eu...cand eram mai multi si mai tari, ti-a trebuit rosioru sa ne dai afara din concurs :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vezi-ti mai bine de "narcisismul" tau, caci lui tica filimon pe care l-ai pomenit, dpdv al caracterului, n-ai sa-i ajungi niciodata nici pana la calcai.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

[quote="oanavictor"]in mod sigur Darvariul are mai mult peste decat Fantanele ,Iezer si Bunget la un loc ,plus ca absolut tot pestele este punctabil.
In mod sigur balta ta are mai mult peste industrial ca balta noastră dar mă uimesti ca tot faci afirmati daca urmaresti postarile mele vezi ca niciodată nu am zis de nimeni nimic , am observat la tine si la Cerbul de aur va hraniti cu discuti .
De ce pronunti numele bunget , ai ceva de împărțit cu noi avem vro datorie la tine , ne-ai vazut pe noi ca am vb despre cineva ...... Oana mi-am adus aminte de telefonul din Germania , te milogeai de nitu ca băieți tai sunt in cacat la cetariu si la următoarea etapa vorbeam cu Barbu la tel si ai început sa-i urezi lui nitu .., .., .., eu ce am făcut atunci , v-am luat viii si morți si famiile in ... sti de ce ! Ca sunteți p----e . Când va vedeți cu saci in caruta sunteți zmeii pe urma ...... De Cornel când am citit prima oară am crezut ca este zmardoi , la mv2 la concurs când l-am vazut mă făcut sa rad . Sunteți ogne .
Si Maradona a fost fodbalist bun dar a făcut Prosti si aiesit pe USA din spate dar acuma sta si fumează trabuc de 200€ din 3 in 3 ore voi stati si va uitati la filme de acțiune si va fumati trabucurile între voi , Oana love serbu a
lacul Draghiceni jud. olt

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

SIMESCU VALENTIN scrie:
oanavictor scrie:in mod sigur Darvariul are mai mult peste decat Fantanele ,Iezer si Bunget la un loc ,plus ca absolut tot pestele este punctabil.
In mod sigur balta ta are mai mult peste industrial ca balta noastră dar mă uimesti ca tot faci afirmati daca urmaresti postarile mele vezi ca niciodată nu am zis de nimeni nimic , am observat la tine si la Cerbul de aur va hraniti cu discuti .
De ce pronunti numele bunget , ai ceva de împărțit cu noi avem vro datorie la tine , ne-ai vazut pe noi ca am vb despre cineva ...... Oana mi-am adus aminte de telefonul din Germania , te milogeai de nitu ca băieți tai sunt in cacat la cetariu si la următoarea etapa vorbeam cu Barbu la tel si ai început sa-i urezi lui nitu .., .., .., eu ce am făcut atunci , v-am luat viii si morți si famiile in ... sti de ce ! Ca sunteți p----e . Când va vedeți cu saci in caruta sunteți zmeii pe urma ...... De Cornel când am citit prima oară am crezut ca este zmardoi , la mv2 la concurs când l-am vazut mă făcut sa rad . Sunteți ogne .
Si Maradona a fost fodbalist bun dar a făcut Prosti si aiesit pe USA din spate dar acuma sta si fumează trabuc de 200€ din 3 in 3 ore voi stati si va uitati la filme de acțiune si va fumati trabucurile între voi , Oana love serbu a

:lol: :lol: :lol:

Sunt curios cine o sa le mai sustina ideiile peste 10 ani......de fapt nu ideiile, ci frustrarile, razbunarile personale, himerele trecutului, etc ! :( Ca de construit au construit altii ! Mult mai tineri. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

SIMESCU VALENTIN scrie: ...Oana mi-am adus aminte de telefonul din Germania , te milogeai de nitu ca băieți tai sunt in cacat la cetariu...
In sfarsit... Merci Vali :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

Vali Vesa scrie:
SIMESCU VALENTIN scrie: ...Oana mi-am adus aminte de telefonul din Germania , te milogeai de nitu ca băieți tai sunt in cacat la cetariu...
In sfarsit... Merci Vali :wink:
Boss plangea ca p----da ,
După Nada si după strategii nu cum sa interpretat ca nu a mai pescuit sau ca le-a băgat peste , dar este normal daca o Nada buna prinde si tu cumperi aceeași Nada este normal sa prinzi
Oricine ar fi cumpărat aceea Nada prindea peste pe aceea balta
lacul Draghiceni jud. olt

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:vladene, nu-mi mai duce tu grija pe al cui interes il reprezint eu...cand eram mai multi si mai tari, ti-a trebuit rosioru sa ne dai afara din concurs :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vezi-ti mai bine de "narcisismul" tau, caci lui tica filimon pe care l-ai pomenit, dpdv al caracterului, n-ai sa-i ajungi niciodata nici pana la calcai.
serbule,
eu nu-ti duc grija, ba chiar din contra.
insa la cate memorii si petitii ai semnat la liga p..z..ii (ca sa-l parafrazez pe simescu) doream ca lumea sa stie ca tu reprezinti un singur pescar, pe care il cheama tica filimon. nici nu am pomenit si nici nu intra in discutie caracterul acestui om.
comparatiile te rog sa le pastrezi, prin urmare, pentru tine.

de alltfel, liga din uter nu este capabila in acest moment sa prezinte pe balta mai mult de doua loturi. despre ce reprezentare si interese ale pescarilor vorbim?!?!?
The One Team

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:vladene, nu-mi mai duce tu grija pe al cui interes il reprezint eu...cand eram mai multi si mai tari, ti-a trebuit rosioru sa ne dai afara din concurs :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

serbule,
eu nu-ti duc grija, ba chiar din contra.
insa la cate memorii si petitii ai semnat la liga p..z..ii (ca sa-l parafrazez pe simescu) doream ca lumea sa stie ca tu reprezinti un singur pescar, pe care il cheama tica filimon. nici nu am pomenit si nici nu intra in discutie caracterul acestui om.
comparatiile te rog sa le pastrezi, prin urmare, pentru tine.

de alltfel, liga din uter nu este capabila in acest moment sa prezinte pe balta mai mult de doua loturi. despre ce reprezentare si interese ale pescarilor vorbim?!?!?
Mai baieti voi na-ti auzit niciodata de zicala(cel mai destept cedeaza)sa il lasam pe DL Oana cu balta lui si hotarati voi majoritatea unde se desfasoara si gata,cui nu-i convine sa stea acasa.
P.S.Cam tarziu ai intervenit dl Simescu,te pupa fratele tau

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

SIMESCU VALENTIN scrie: Oricine ar fi cumpărat aceea Nada prindea peste pe aceea balta [/b]
...dar voi pe sectorul C de ce n-ati prea prins :roll: ...deci nu(numai)nada...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”