Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

SIMESCU VALENTIN scrie:M-am luat eu de voi vrodata , nici nu știu ce rol aveți in fenomenul asta
atunci e ok., stai linistit si vezi-ti de traba, mai ales ca si eu si oana am fost printre cei ce am sustinut ca bungetu' seamana f. mult cu lacul din italia si ca ar fi cel mai nimerit pentru finala.

nici macar nu trebuie sa stii ce rol am eu in fenomen, pentru simplul motiv ca nu am niciun rol si nici nu-mi prea doresc sa am vre-unul...le-a luat vladeanu pe toate :)

mai usor cu punctele alea...incearca sa fii cuvincios, totusi, suntem oameni in toata firea !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

@SIMESCU VALENTIN

Va rog sa nu mai folositi cuvinte obscene, fie ca le folositi cu ..... Sunt persoane pe forum care prefera sa nu vada astfel de cuvinte. Merci de intelegere.

PS: La multi ani!

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

atunci e ok., stai linistit si vezi-ti de traba, mai ales ca si eu si oana am fost printre cei ce am sustinut ca bungetu' seamana f. mult cu lacul din italia si ca ar fi cel mai nimerit pentru finala.

Sa nu îmi zici mie niciodată sa-mi vad de treaba , crezi ca nu mai puteam sa mărit fetele dacă nu se tinea finala pe bunget , a fost dorința Pescarilor autentici nu a ta miezule

nici macar nu trebuie sa stii ce rol am eu in fenomen, pentru simplul motiv ca nu am niciun rol si nici nu-mi prea doresc sa am vre-unul...le-a luat vladeanu pe toate :)

Asta este , trageti un pic de voi ca se poate

mai usor cu punctele alea...incearca sa fii cuvincios, totusi, suntem oameni in toata firea ![/quote]
Dacă esti om in toată firea comportate ca un om , cuvincios am fost si respectos cu cine merita ( sunt foarte mulți) cu tine a fost alta treaba
Nu iti mai zic nimic dar dacă voi mai ziceti ceva de ce îmi aparține .....
lacul Draghiceni jud. olt

SIMESCU VALENTIN

Dan M scrie:@SIMESCU VALENTIN

Va rog sa nu mai folositi cuvinte obscene, fie ca le folositi cu ..... Sunt persoane pe forum care prefera sa nu vada astfel de cuvinte. Merci de intelegere.

PS: La multi ani!
Ok nu a fost cu intenția de a jigni
Mersi

sorin dinu

Mesaj de sorin dinu »

@Vladut
A mai fost odata discutia asta,despre membrii clubului PELICANUL,care, in opinia ta, nu isi expun parerile de frica.Am crezut ca m-am facut inteles.
Oricum,ce am inteles eu din toate discutiile astea: noi,membrii clubului PELICANUL,suntem niste dobitoci. Daca stateam cuminti,si nu ne puneam impotriva APCR,puteam sa avem o mansa pe Darvari.
Si am mai inteles ceva:500 g pufarine dosite in spatele cortului fac diferenta intr-un concurs.Sunt oameni de seama in pescuitul la crap care confirma asta.Si altii care cred.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sorin, nu ai inteles nimic.
Nu te obliga nimeni sa fi fan APCR. Dar nici pe mine nu ma poate convinge nimeni ca V.Oana reprezinta interesele voastre, ale pescarilor.
Sa fi iubit.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

SIMESCU VALENTIN

sorin dinu scrie:@Vladut
A mai fost odata discutia asta,despre membrii clubului PELICANUL,care, in opinia ta, nu isi expun parerile de frica.Am crezut ca m-am facut inteles.
Oricum,ce am inteles eu din toate discutiile astea: noi,membrii clubului PELICANUL,suntem niste dobitoci. Daca stateam cuminti,si nu ne puneam impotriva APCR,puteam sa avem o mansa pe Darvari.
Si am mai inteles ceva:500 g pufarine dosite in spatele cortului fac diferenta intr-un concurs.Sunt oameni de seama in pescuitul la crap care confirma asta.Si altii care cred.

Nu te supara pe mine sorin ca am tupeul sa te întreb :
Dacă la voi se fac adunari generale ca sa va dați acceptul si la discuțiile după forum , când suna Oana disperat la cetariu sa va dea o plasa de nada ATI făcut la fel ? (adg)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie: (...) mai ales ca si eu si oana am fost printre cei ce am sustinut........ (...)
asta e deja pleonasm...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

sorin dinu scrie: (...)
Oricum,ce am inteles eu din toate discutiile astea: noi,membrii clubului PELICANUL,suntem niste dobitoci. Daca stateam cuminti,si nu ne puneam impotriva APCR,puteam sa avem o mansa pe Darvari (...)
deoarece te consider un baiat inteligent, refuz sa cred ca asta ai inteles ci doar ca ai rastalmacit - tendentios as putea spune - datele problemei

inca o data, treaba sade in felul urmator

liga putea accepta propunerea oficiala a apcr-ului de a face una din cele 3 manse ale cn-ului 2011. ea se putea desfasura pe darvari. mai mult, sponsorizarile sau alte beneficii de imagine ale mansei respective ar fi aprtinut ligii si - implicit - cluburilor care compun aceasta grupare. adica voua.

unde vezi tu in textul de mai sus statul cuminte sau supunere apcr-ului?!?
era vorba de un parteneriat, refuzat de liga cu nonsalanta.
The One Team

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

SIMESCU VALENTIN scrie:
sorin dinu scrie:@Vladut

Nu te supara pe mine sorin ca am tupeul sa te întreb :
Dacă la voi se fac adunari generale ca sa va dați acceptul si la discuțiile după forum , când suna Oana disperat la cetariu sa va dea o plasa de nada ATI făcut la fel ? (adg)
@ vali
vali ca sa intelegi mai bine situatia ti le spun pe rand...poate vorbesti doar din ce se carcoteste pe la colturi sau ce ai auzit de pe la unul si altul...
1. in primul rand victor oana e presedintele clubului si totodata capitan de echipa..una din regulile clubului este ca: doar capitanul de echipa are voie sa introduca in standuri o alta nada decat cea cu care s-a hotarat abordarea concursului...
2.datorita faptului ca timpul de pregatire a fost extrem de scurt(practic duminica am rulat bilele iar miercuri am plecat spre balta)mare parte din nada(solubilele) nu erau uscate,aproape imposibil de folosit as putea spune...acest lucru i l-am comunicat lui victor de miercuri seara...completarea cu nada de la tata nitu nu a fost o strategie de moment,acest lucru a fost luat in calcul inca de la inceputul mansei :wink: in cazul in care nu ar fi ajuns nada pe care o aveam la dispozitie(fierturi)...daca vrei ,ca si argument, iti pot spune(si poti verifica :wink: ) ca in mom in care s-a permis realimentarea cu nada(practic mom in care a ajuns in stand circa...juma de kil de grambel) clubul Pelicanul era pe LOCUL 2 LA GENERAL CU 8 PUNCTE :!: :!: :!: ... asa ca nu avea de ce "sa sune Oana ca disperatul la cetariu" :wink:

cat despre faptul ca nada lui tata nitu este o nada f buna...nimic de comentat...in anumite conditii si in mana cui trebuie e o nada imbatabila....asta au simtit si baietii nostri de pe b1 pe pielea lor,atata timp cat au incercat sa pescuiasca la aceeasi distanta cu Tati...si-au dat seama ca nu au cum sa-i "fure" peste de pe vad si au schimbat strategia pescuind mult peste patul de nada :wink: ...asa au reusit sa puncteze,si chiar f bine cu pesti peste media a ceea ce se prindea pe balta :wink: au avut de 8- 9 -11 kg pesti care i-au ridicat mult in clasament :wink:
daca voi credeti altceva...e treaba voastra fratilor oricum se pare ca nimeni si nimic nu va mai schimba convingerile :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”