SIMESCU VALENTIN scrie:sorin dinu scrie:@Vladut
A mai fost odata discutia asta,despre membrii clubului PELICANUL,care, in opinia ta, nu isi expun parerile de frica.Am crezut ca m-am facut inteles.
Oricum,ce am inteles eu din toate discutiile astea: noi,membrii clubului PELICANUL,suntem niste dobitoci. Daca stateam cuminti,si nu ne puneam impotriva APCR,puteam sa avem o mansa pe Darvari.
Si am mai inteles ceva:500 g pufarine dosite in spatele cortului fac diferenta intr-un concurs.Sunt oameni de seama in pescuitul la crap care confirma asta.Si altii care cred.
Nu te supara pe mine sorin ca am tupeul sa te întreb :
Dacă la voi se fac adunari generale ca sa va dați acceptul si la discuțiile după forum , când suna Oana disperat la cetariu sa va dea o plasa de nada ATI făcut la fel ? (adg)
@ vali
vali ca sa intelegi mai bine situatia ti le spun pe rand...poate vorbesti doar din ce se carcoteste pe la colturi sau ce ai auzit de pe la unul si altul...
1. in primul rand victor oana e presedintele clubului si totodata capitan de echipa..una din regulile clubului este ca: doar capitanul de echipa are voie sa introduca in standuri o alta nada decat cea cu care s-a hotarat abordarea concursului...
2.datorita faptului ca timpul de pregatire a fost extrem de scurt(practic duminica am rulat bilele iar miercuri am plecat spre balta)mare parte din nada(solubilele) nu erau uscate,aproape imposibil de folosit as putea spune...acest lucru i l-am comunicat lui victor de miercuri seara...completarea cu nada de la tata nitu nu a fost o strategie de moment,acest lucru a fost luat in calcul inca de la inceputul mansei

in cazul in care nu ar fi ajuns nada pe care o aveam la dispozitie(fierturi)...daca vrei ,ca si argument, iti pot spune(si poti verifica

) ca in mom in care s-a permis realimentarea cu nada(practic mom in care a ajuns in stand circa...juma de kil de grambel) clubul Pelicanul era pe LOCUL 2 LA GENERAL CU 8 PUNCTE

... asa ca nu avea de ce "sa sune Oana ca disperatul la cetariu"
cat despre faptul ca nada lui tata nitu este o nada f buna...nimic de comentat...in anumite conditii si in mana cui trebuie e o nada imbatabila....asta au simtit si baietii nostri de pe b1 pe pielea lor,atata timp cat au incercat sa pescuiasca la aceeasi distanta cu Tati...si-au dat seama ca nu au cum sa-i "fure" peste de pe vad si au schimbat strategia pescuind mult peste patul de nada

...asa au reusit sa puncteze,si chiar f bine cu pesti peste media a ceea ce se prindea pe balta

au avut de 8- 9 -11 kg pesti care i-au ridicat mult in clasament
daca voi credeti altceva...e treaba voastra fratilor oricum se pare ca nimeni si nimic nu va mai schimba convingerile

doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani