Moderator: gor965
cornelserbu scrie:daca organizeaza soimu' asa cum se aude de sus, clubul pescarilor vine cu echipa ca sa-i demonstreze lui vladeanu ca are reprezentativitate, daca Doamne fereste, organizeaza tot apcr-ul atunci mai bine ne vedem de treaba pentru a nu obliga marea asociatie de "n"-spe cluburi cu participare de n-10, sa mai inventeze vre-o chichita si sa ne descalifice![]()
![]()
asta deja se numeste OBSESIE.cornelserbu scrie:daca organizeaza soimu' asa cum se aude de sus, clubul pescarilor vine cu echipa ca sa-i demonstreze lui vladeanu ca are reprezentativitate, daca Doamne fereste, organizeaza tot apcr-ul atunci mai bine ne vedem de treaba pentru a nu obliga marea asociatie de "n"-spe cluburi cu participare de n-10, sa mai inventeze vre-o chichita si sa ne descalifice![]()
![]()
@VALVal scrie:cornelserbu scrie:daca organizeaza soimu' asa cum se aude de sus, clubul pescarilor vine cu echipa ca sa-i demonstreze lui vladeanu ca are reprezentativitate, daca Doamne fereste, organizeaza tot apcr-ul atunci mai bine ne vedem de treaba pentru a nu obliga marea asociatie de "n"-spe cluburi cu participare de n-10, sa mai inventeze vre-o chichita si sa ne descalifice![]()
![]()
@Andrei
te rog eu din suflet . spune-ne si noua , da-le si acte , da-le si ce vor ei ..... CINE ORGANIZEAZA CN din acest 2011 ??????????? Este ceva stabilit ????? Este ferma schema de concurs ? A aprobat-o cineva ? Cu ce acte? Mai exista si alte propuneri si alte dezbateri INFINITE din partea Ligii , sau a AVPS-urilor ???
Indiferent de nivelul de aprobare spune-ne si noua cum stam cu competitia ! Sa stim si noi ce avem de facut in primavara - vara asta ....
Chiar trebuie sa ma intorc ? Mai bine nu .
cred ca ai dreptate...am vazut asta si la ceausescu si la mubarak si lista poate continua, dar in niciun caz nu se termina cu tine...tu esti ca-ntotdeauna printre primii... obsedati de dragul de a conduce masele ciar daca aceste te vor sau nu te vor...sa fii sanatos !andrei vladeanu scrie:asta deja se numeste OBSESIE.
Cornele nu te supara , dar si asa la o subtire analiza , pe tine , pe Victor , pe Orhei , samd va vad in rolul asta ..... Eu il observ pe Vladeanu si nu numai pe el , sa ne gandim la un Piticu , Bogdan Dragan , Cipica , asta micu' de la Meet .. , samd - ca niste baieti care vor sa va schimbe cu orice pret .... De ce ? Cred ca la voi e raspunsul .... , altfel, daca scriu , va jignesc si nu vreau chestia asta . Eu am 42 ani si sunt "elefant" , voi sunteti pe linga mine niste mamuti "lanosi" ..cornelserbu scrie:cred ca ai dreptate...am vazut asta si la ceausescu si la mubarak si lista poate continua, dar in niciun caz nu se termina cu tine...tu esti ca-ntotdeauna printre primii... obsedati de dragul de a conduce masele ciar daca aceste te vor sau nu te vor...sa fii sanatos !andrei vladeanu scrie:asta deja se numeste OBSESIE.
sa-nteleg ca in sfarsit vladeanu a ajus sef peste "sistemul de crap"...halal exprimare, dar daca tot zici ce esti mai mult plecat pe meleaguri straine mi se pare normal sa-ntrebi "comme se dice in romena"Val scrie:@Andrei
dragul meu , exista democratic si argumentat , in orice sistem public - notiunea "non grata" . O practica si Federatia Romana de Fotbal - asta ca sa ai un reper juridic si public . Parerea mea este ca cine scrie sub nume propriu dezinformari masive , sa ii dai 2-3 zile de raspuns ca sa isi bazeze dizertatia si dupa asta sa ii dai "non - grata" , in baza postarilor . Poate lumea se mai potoleste in acest fel .... , la scris suntem maxim - iar consecintele "non - grata" sunt EXCLUDERE de 2-3 ani in afara sistemului de crap , indiferent de cine il organizeaza !
pe mine de unde sa ma schimbe ??? sa mor eu, tu cand o iei pe aratura nu mai vezi drumul !Val scrie:Cornele nu te supara , dar si asa la o subtire analiza , pe tine , pe Victor , pe Orhei , samd va vad in rolul asta ..... Eu il observ pe Vladeanu si nu numai pe el , sa ne gandim la un Piticu , Bogdan Dragan , Cipica , asta micu' de la Meet .. , samd - ca niste baieti care vor sa va schimbe cu orice pret .... De ce ? Cred ca la voi e raspunsul .... , altfel, daca scriu , va jignesc si nu vreau chestia asta . Eu am 42 ani si sunt "elefant" , voi sunteti pe linga mine niste mamuti "lanosi" ..cornelserbu scrie:cred ca ai dreptate...am vazut asta si la ceausescu si la mubarak si lista poate continua, dar in niciun caz nu se termina cu tine...tu esti ca-ntotdeauna printre primii... obsedati de dragul de a conduce masele ciar daca aceste te vor sau nu te vor...sa fii sanatos !andrei vladeanu scrie:asta deja se numeste OBSESIE.![]()
- de ce ? Pentru ca tineti de functii .... chiar de astea ireale ...gen vicepreseidinte le Liga ..??? Care Liga ???