Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

daca organizeaza soimu' asa cum se aude de sus, clubul pescarilor vine cu echipa ca sa-i demonstreze lui vladeanu ca are reprezentativitate, daca Doamne fereste, organizeaza tot apcr-ul atunci mai bine ne vedem de treaba pentru a nu obliga marea asociatie de "n"-spe cluburi cu participare de n-10, sa mai inventeze vre-o chichita si sa ne descalifice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:daca organizeaza soimu' asa cum se aude de sus, clubul pescarilor vine cu echipa ca sa-i demonstreze lui vladeanu ca are reprezentativitate, daca Doamne fereste, organizeaza tot apcr-ul atunci mai bine ne vedem de treaba pentru a nu obliga marea asociatie de "n"-spe cluburi cu participare de n-10, sa mai inventeze vre-o chichita si sa ne descalifice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Andrei

te rog eu din suflet . spune-ne si noua , da-le si acte , da-le si ce vor ei ..... CINE ORGANIZEAZA CN din acest 2011 ??????????? Este ceva stabilit ????? Este ferma schema de concurs ? A aprobat-o cineva ? Cu ce acte? Mai exista si alte propuneri si alte dezbateri INFINITE din partea Ligii , sau a AVPS-urilor ???
Indiferent de nivelul de aprobare spune-ne si noua cum stam cu competitia ! Sa stim si noi ce avem de facut in primavara - vara asta ....
Chiar trebuie sa ma intorc ? Mai bine nu .
Ultima oară modificat Mie Feb 16, 2011 17:23 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:daca organizeaza soimu' asa cum se aude de sus, clubul pescarilor vine cu echipa ca sa-i demonstreze lui vladeanu ca are reprezentativitate, daca Doamne fereste, organizeaza tot apcr-ul atunci mai bine ne vedem de treaba pentru a nu obliga marea asociatie de "n"-spe cluburi cu participare de n-10, sa mai inventeze vre-o chichita si sa ne descalifice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
asta deja se numeste OBSESIE.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Val scrie:

@Andrei

te rog eu din suflet . spune-ne si noua , da-le si acte , da-le si ce vor ei ..... CINE ORGANIZEAZA CN din acest 2011 ??????????? Este ceva stabilit ????? Este ferma schema de concurs ? A aprobat-o cineva ? Cu ce acte? Mai exista si alte propuneri si alte dezbateri INFINITE din partea Ligii , sau a AVPS-urilor ???
Indiferent de nivelul de aprobare spune-ne si noua cum stam cu competitia ! Sa stim si noi ce avem de facut in primavara - vara asta ....
Chiar trebuie sa ma intorc ? Mai bine nu .
@VAL
anul trecut pe vremea asta nici macar interviurile FILMATE nu au asternut linistea in segmentul respectiv.
crezi ca actele o vor face?

apcr organizeaza cn 2011.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Andrei

dragul meu , exista democratic si argumentat , in orice sistem public - notiunea "non grata" . O practica si Federatia Romana de Fotbal - asta ca sa ai un reper juridic si public . Parerea mea este ca cine scrie sub nume propriu dezinformari masive , sa ii dai 2-3 zile de raspuns ca sa isi bazeze dizertatia si dupa asta sa ii dai "non - grata" , in baza postarilor . Poate lumea se mai potoleste in acest fel .... , la scris suntem maxim - iar consecintele "non - grata" sunt EXCLUDERE de 2-3 ani in afara sistemului de crap , indiferent de cine il organizeaza !
Ultima oară modificat Mie Feb 16, 2011 17:31 de către Val, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:asta deja se numeste OBSESIE.
cred ca ai dreptate...am vazut asta si la ceausescu si la mubarak si lista poate continua, dar in niciun caz nu se termina cu tine...tu esti ca-ntotdeauna printre primii... obsedati de dragul de a conduce masele ciar daca aceste te vor sau nu te vor...sa fii sanatos !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
cred ca ai dreptate...am vazut asta si la ceausescu si la mubarak si lista poate continua, dar in niciun caz nu se termina cu tine...tu esti ca-ntotdeauna printre primii... obsedati de dragul de a conduce masele ciar daca aceste te vor sau nu te vor...sa fii sanatos !
Cornele nu te supara , dar si asa la o subtire analiza , pe tine , pe Victor , pe Orhei , samd va vad in rolul asta ..... Eu il observ pe Vladeanu si nu numai pe el , sa ne gandim la un Piticu , Bogdan Dragan , Cipica , asta micu' de la Meet .. , samd - ca niste baieti care vor sa va schimbe cu orice pret .... De ce ? Cred ca la voi e raspunsul .... , altfel, daca scriu , va jignesc si nu vreau chestia asta . Eu am 42 ani si sunt "elefant" , voi sunteti pe linga mine niste mamuti "lanosi" .. :wink: :wink: - de ce ? Pentru ca tineti de functii .... chiar de astea ireale ...gen vicepreseidinte le Liga ..??? Care Liga ???

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:@Andrei

dragul meu , exista democratic si argumentat , in orice sistem public - notiunea "non grata" . O practica si Federatia Romana de Fotbal - asta ca sa ai un reper juridic si public . Parerea mea este ca cine scrie sub nume propriu dezinformari masive , sa ii dai 2-3 zile de raspuns ca sa isi bazeze dizertatia si dupa asta sa ii dai "non - grata" , in baza postarilor . Poate lumea se mai potoleste in acest fel .... , la scris suntem maxim - iar consecintele "non - grata" sunt EXCLUDERE de 2-3 ani in afara sistemului de crap , indiferent de cine il organizeaza !
sa-nteleg ca in sfarsit vladeanu a ajus sef peste "sistemul de crap"...halal exprimare, dar daca tot zici ce esti mai mult plecat pe meleaguri straine mi se pare normal sa-ntrebi "comme se dice in romena" :lol:

mai potoleste-te cu sanctiunile ca iar te rad si curcile, ce crezi ca a uitat cineva ineptia cu libelulele lui sorin si costica...tu cat ar fi trebuit sa fii suspendat pentru asa o tampenie ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:
cornelserbu scrie:
Cornele nu te supara , dar si asa la o subtire analiza , pe tine , pe Victor , pe Orhei , samd va vad in rolul asta ..... Eu il observ pe Vladeanu si nu numai pe el , sa ne gandim la un Piticu , Bogdan Dragan , Cipica , asta micu' de la Meet .. , samd - ca niste baieti care vor sa va schimbe cu orice pret .... De ce ? Cred ca la voi e raspunsul .... , altfel, daca scriu , va jignesc si nu vreau chestia asta . Eu am 42 ani si sunt "elefant" , voi sunteti pe linga mine niste mamuti "lanosi" .. :wink: :wink: - de ce ? Pentru ca tineti de functii .... chiar de astea ireale ...gen vicepreseidinte le Liga ..??? Care Liga ???
pe mine de unde sa ma schimbe ??? sa mor eu, tu cand o iei pe aratura nu mai vezi drumul !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cred ca ai dreptate...am vazut asta si la ceausescu si la mubarak si lista poate continua, dar in niciun caz nu se termina cu tine...tu esti ca-ntotdeauna printre primii... obsedati de dragul de a conduce masele ciar daca aceste te vor sau nu te vor...sa fii sanatos ![/quote]

Cornele nu te supara , dar si asa la o subtire analiza , pe tine , pe Victor , pe Orhei , samd va vad in rolul asta ..... Eu il observ pe Vladeanu si nu numai pe el , sa ne gandim la un Piticu , Bogdan Dragan , Cipica , asta micu' de la Meet .. , samd - ca niste baieti care vor sa va schimbe cu orice pret .... De ce ? Cred ca la voi e raspunsul .... , altfel, daca scriu , va jignesc si nu vreau chestia asta . Eu am 42 ani si sunt "elefant" , voi sunteti pe linga mine niste mamuti "lanosi" .. :wink: :wink: - de ce ? Pentru ca tineti de functii .... chiar de astea ireale ...gen vicepreseidinte le Liga ..??? Care Liga ???[/quote]

pe mine de unde sa ma schimbe ??? sa mor eu, tu cand o iei pe aratura nu mai vezi drumul ![/quote]

Sti care e explicatia Cornele !!?? Cind eu o iau pe aratura , dau de tine ... stingher , sau de mina cu Victor si cu Orhei ...si atunci iti scriu tie , cu restul colegilor nu am dialog . :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”