Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:asta deja se numeste OBSESIE.
cred ca ai dreptate...am vazut asta si la ceausescu si la mubarak si lista poate continua, dar in niciun caz nu se termina cu tine...tu esti ca-ntotdeauna printre primii... obsedati de dragul de a conduce masele ciar daca aceste te vor sau nu te vor...sa fii sanatos !
dar masele pe cine doresc, cornele?
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Cornel , Oana , mai putin Orhei ....

Nu va suparati mai colega , dar daca este sa ne stringem pe undeva astia "promotorii" pescuitului la crap ne omoara lumea de pe strada cu pietre ..numai masini la doua tevi ( asta e observatia lui Radu Badica - care are si el 2 tevi la masina :wink: :wink: ) , samd ;
Niciodata nu ati lasat sa se inteleaga ca pescuitul crapului este un sport ieftin ... Aici Mitranescu are mai mari merite decit toti laolalta, din aceasta cauza are si multi pescari care il iubesc ... pe sistemul lui , ieftin si uneori eficace .
Nu stiu de ce dracu nu spuneti si voi odata adevarul ... nu sunteti niste saraci si niste misionari ! Nici colegii de club nu sunt ... cu exceptiile firesti si cunoscute !
La ce dracu nu facem in asa fel incit sa facem acest sport usor si fara costuri fata de cei talentati .... , e numai problema voastra ..., asta daca tot ne bagam in vorba si avem impresii ! Eu unul dau , dar nu dai oricui .... mai bine la un tinar decit la un "mamut" .... :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

valerica, ne stragem, tata, cand vrei tu si-o facem cum stim noi...in rest, sund doar remarci si pareri, macar atat sa mai putem si noi :lol: :lol: :lol:

andrei, nu stiu cu cine sunt masele, dar minoritatea chiar daca se supune majoritatii nu inseamna ca nu mai are aceleasi drepturi :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Val scrie:
Nu stiu de ce dracu nu spuneti si voi odata adevarul ... nu sunteti niste saraci si niste misionari !
La ce dracu nu facem in asa fel incit sa facem acest sport usor si fara costuri fata de cei talentati .... , e numai problema voastra ..., asta daca tot ne bagam in vorba si avem impresii ! Eu unul dau , dar nu dai oricui .... mai bine la un tinar decit la un "mamut" .... :lol: :lol:
nu esti singurul care da...dar la fel ca tine nu da oricui :wink: ...nu stiu cat de ok e sa spun acest lucru(fiind o treaba interna a clubului),dar oana a sponsorizat clubul Pelicanul anul trecut cu aproximativ 120 milioane din buzunarul propriu :wink: ...plus alte avantaje ale membrilor pe lacul darvari :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:valerica, ne stragem, tata, cand vrei tu si-o facem cum stim noi...in rest, sund doar remarci si pareri, macar atat sa mai putem si noi :lol: :lol: :lol:
Stii ceva ? Se face SAAB -ul anul asta ? Pentru ca mai trebuiesc invitati si directorii astia de AVPS-uri cu masinile lor .... chiar daca sunt pe asociatie tot ei isi poarta curul prin ele ... :wink: :wink: Si tot 2 tevi au - le-am vazut eu ... cica se sperie braconierii de 2 tevi "juxtapuse" :wink: macar eu mi-am luat-o pe munca mea ... din 1991 - incoace . SI daca eram mai ponderat la investitie in crap , imi luam model mai bun .... :wink:
Ultima oară modificat Mie Feb 16, 2011 18:27 de către Val, modificat 1 dată în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

marin laurentiu scrie:
Val scrie:
Nu stiu de ce dracu nu spuneti si voi odata adevarul ... nu sunteti niste saraci si niste misionari !
nu esti singurul care da...dar la fel ca tine nu da oricui :wink: ...nu stiu cat de ok e sa spun acest lucru(fiind o treaba interna a clubului),dar oana a sponsorizat clubul Pelicanul anul trecut cu aproximativ 120 milioane din buzunarul propriu :wink: ...plus alte avantaje ale membrilor pe lacul darvari :wink:
Dragul meu - buzunarul propriu al lui Victor e strins legat de prezenta voastra pe balta Darvari ...nu face comparatie , ca nu este cazul . Eu ma ocup de curierat rapid ....adica daca iti doresti sa duci repede un peste de la Victor de pe balta acasa , ca sa nu se strice .... suna-ma ! :lol: :lol: :lol: :lol: Ia-o ca o gluma , eu chiar fac curierat rapid , dar nu in orice conditii .

marin laurentiu

Val scrie:
marin laurentiu scrie:
Val scrie:
Dragul meu - buzunarul propriu al lui Victor e strins legat de prezenta voastra pe balta Darvari ...nu face comparatie , ca nu este cazul . Eu ma ocup de curierat rapid ....adica daca iti doresti sa duci repede un peste de la Victor de pe balta acasa , ca sa nu se strice .... suna-ma ! :lol: :lol: :lol: :lol: Ia-o ca o gluma , eu chiar fac curierat rapid , dar nu in orice conditii .
hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
daca ar trai victor dupa urma banilor incasati de la membrii pelicanul sau ceilalti pescari sportivi s-ar bate pe "boabe" cu Geta si Rocco.... :lol: :lol: :lol:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@marin laurentiu

ma bucur ca impartasesti cu Victor bugetul lui personal si iti poti bate joc cu "zambareti" multipli vizavi de niste bani pe care vrei tu sau nu , numai Victor ii incaseaza de la pescarii care vin pe Darvari si numai el le poate acorda o valoare mare sau mica .
Poate sunt putini si sunt de luat in ras .... asta e afirmatia ta ..nu imi apartine . Pacat de cei care platesc pe Darvari , poate ca au inteles cit sunt de importanti , asta vizavi si de puterea lor de club si de vot , prin a-si dori ceva impotriva SEFULUI ..... , pe Darvari ...

@Victor Oana

Scuze Victore .... dar e omul tau si uite ce scrie .... Respectul fata de banul facut cinstit si prin munca , s-a dus dracului ... Iti numara altii "boabele" si e pacat !

marin laurentiu

Val scrie:@marin laurentiu

ma bucur ca impartasesti cu Victor bugetul lui personal si iti poti bate joc cu "zambareti" multipli vizavi de niste bani pe care vrei tu sau nu , numai Victor ii incaseaza de la pescarii care vin pe Darvari si numai el le poate acorda o valoare mare sau mica .
Poate sunt putini si sunt de luat in ras .... asta e afirmatia ta ..nu imi apartine . Pacat de cei care platesc pe Darvari , poate ca au inteles cit sunt de importanti , asta vizavi si de puterea lor de club si de vot , prin a-si dori ceva impotriva SEFULUI ..... , pe Darvari ...

@Victor Oana

Scuze Victore .... dar e omul tau si uite ce scrie .... Respectul fata de banul facut cinstit si prin munca , s-a dus dracului ... Iti numara altii "boabele" si e pacat !
stai cu ochii pe gps man ca iar o iei prin sant...iar ai dat-o in libelule? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

acum inteleg si eu de ce iti zice lumea ca o iei pe aratura...
fratica mai bine iti vezi de curieratul tau ,ca la asta poate te pricepi.....nu mai purta tu clubului Pelicanul de grija ....stie mai bine victor oana ce fel de oameni are in jurul lui si poate sa-si poarte de grija si fara ineptiile tale...hai ca te las...poate iti rapesc timpul si ai vreo comanda de "carat crapi " de pe darvari :wink: :mrgreen: ...ia-o ca pe o gluma :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Uite asa se alege praful ... Bine mai Marine , ai dreptate ! :lol: E cineva pe aici care spune sa nu te pui cu mintea ....nu stiu cui , ca e odihnita .
Ce a fost de scris s-a scris si cine stie sa si priceapa ceva din ce se scrie va intelege , ce e de inteles . Restul e poezie . Si eu nu sunt Marin ... Sorescu , cu toate ca mai am 3 dinti din fata . :P Dar si remarca asta e prea subtila pentru tine ...... :wink: :wink: :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”