tu nu intelegi ceva. omul cu care dialoghezi este somer, probabil ca singura lui sansa in 2011 sa pescauiasca este mocaciunea de la Darvari..

asa ca, lasa-l in pace, mananca si el o paine, un baboi....

Moderator: gor965
Vladutz, si eu sunt somer chiar de mai bine de vreo patru ani ..Vladut Mateianu scrie:@val
tu nu intelegi ceva. omul cu care dialoghezi este somer, probabil ca singura lui sansa in 2011 sa pescauiasca este mocaciunea de la Darvari..![]()
![]()
![]()
....
asa ca, nu trebuie sa se recompenseze putin fata de stapan ?
la 120 de milioane investiti, ce dracu ..... se umileste el Lacatus la Steaua fata de ciobanul milionar, dar un pescar somer !
![]()
asa ca, lasa-l in pace, mananca si el o paine, un baboi....
nu-i adevarat, nici costica nu e spalat pe creierVladut Mateianu scrie:@costica
tu esti din alt "aluat", deci comparatile nu sunt obiective !
Bogdan Dragan scrie:Stau si citesc de cateva zile postarile de pe acest topic si sincer sa fiu nu pot spune decat ca sunt scarbit. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu nimeni, nu tin partea nimanui dar pur si simplu nu se poate asa ceva. Nu stiu daca observati dar cei din noua generatie(sa-i zicem asa), si aici as putea sa-i mentionez pe Soare si pe Cosmin, 2 pescari de crap cum rar vezi pe la noi, nu intra sa-si dea cu parerea despre cine, ce, cum, unde se organizeaza acest CN. Spun generatia noua, dar nu este chiar asa, majoritatea "pustilor", printre care ma numar si eu avand un trecut competitional deloc de neglijat si pescuind la crap cu metode moderne de 6-7 ani. Baietii astia abia asteapta sa pescuiasca si isi petrec timpul incercand sa gandeasca tehnici si strategii noi de pescuit la crap, strategii care poate ii vor ajuta in viitor sa castige un Campionat Mondial. Chiar trebuie sa ne balacarim si sa ne certam in fiecare zi? N-ar fi mai bine sa ne gandim cum sa facem sa aducem titlul ala de Campioni Mondiali (de care eu unul am foat foarte aproape), in sfarsit in Romania?
Nu observati ca pescarii buni de crap sunt din ce in ce mai rari si ca nu prea avem viitor in acest sport? Si cand spun viitor ma gandesc atat la pusti care sa duca mai departe ceast "sport" cat si la organizarea CN-urilor. La primul Campionat Mondial la care am participat in 2005, in Belgia, am vazut la echipa de pe atunci ceva care cu greu mai vezi in ziua de azi si anume respect si unitate. Asta am incercat sa implementez si eu in lotul meu de pana acum (Soare-Dragos-Ionut-eu-Cosmin-Ghita), si cred ca am reusit. Credeti ca poate sa existe asa ceva si intre voi?
Haideti sa nu mai pierdem timpul aiurea cu postari inutile si sa incercam sa facem ceva constructiv. Va intereseaza de banii care se strang pt lot? Stiti ceva, pe mine ma doare in popou de asa ceva. Pun pariu ca reusesc sa-mi strang singur bani si sa plec la Campionatul Mondial daca ma calific! Si daca nu reusesc eu, cu siguranta baietii o sa-si plateasca singuri deplasarea!
Va mai pun inca o intrebare: Ce se intampla cu viitorul carpfishingului romanesc? V-ati pus vreodata intrebarea asta? Sau va intereseaza doar prezentul? Eu zic sa va mai ganditi, eu ma gandesc mereu si vreau sa fac ceva pentru a asigura viitorul acestui sport! Nu e greu, trebuie doar sa vrei! Majoritatea celor care sunt implicati acum in fenomen poate peste 10 ani nu o sa mai fie...unii sunt prea in varsta iar pt altii poate nu o sa mai fie la moda carpfishingul (si aici nu ma refer la cineva anume). Eu inca o sa mai fiu aici si vreau sa ma asigur ca totul o sa fie bine!
Tot ce citesc aici in ultimele zile nu ma face decat sa regret ca am luat hotararea ca anul asta sa particip la acest CN! Si nu cred ca sunt singurul!
Repet..nu am absolut nimic cu nimeni, imi scriu aici doar grijile si gandurile!
Va multumesc!