Moderator: gor965
cornelserbu scrie:bogdanele, tata, e foarte frumos ce spui tu aici, dar asta are si un nume pe care te las sa-l descoperi singur amintindu-ti doar ce circ ai facut pe net cand ai plecat de la senzor si cat erai de hulit de cei ce acum te aproba...in rest, ce sa-ti spun ai si n-ai dreptate...si faptul ca esti scarbit e o simtire pe care n-ai fi avut-o daca nu "stateai sa citesti" ce scrie pe aici si care, mai rau, n-ai fi avut-o daca nu aveai ce citi !?!...acum, pentru ca ai vazut ce "oameni" se cearta fara rost pe aici, te vei pregati si mai bine pentru noul an competitinal pentru care-ti urez fir intins !
apropo, mai tineai spiciul asta (stiu ca-ti plac spiciurile...te-am auzit in toamna pe tancabesti cum ne indemnai la prudenta, fiindca "cineva" voia sa strice concursul) daca nu ar fi existat parerile rau famate a lui oana, a mea, a lui sorin, costica si laurentiu...pai vezi, lumea ar fi crezut ca te-ai dat la fund si nu era cazul...
N-ar fi rau sa-ti citesti corespondenta de saptamana asta.andrei vladeanu scrie:nea fane, ai aparut si aici?!?
vezi de lupta cu lrs, ca aici ataci rusia iarna...
proces?gsg scrie:N-ar fi rau sa-ti citesti corespondenta de saptamana asta.andrei vladeanu scrie:nea fane, ai aparut si aici?!?
vezi de lupta cu lrs, ca aici ataci rusia iarna...
Verba volant, scripta manet!