Moderator: gor965
ai dreacu bani si interesele de momentBogdan Dragan scrie:Si inca ceva Nea Cornele...ai mai vazut vreun scandal intre mine si Senzor de ceva ani? Nu cred, si am sa va spun si de ce...noi am fost in stare sa reglam niste diferende in care ambele parti au gresit! Am depasit un moment in care s-au spun multe lucruri urate la nervi, dar ce a fost a fost, acum incercam sa facem ceva constructiv, ceva pentru viitor, ceva pt dezvoltarea carpfishingului romanesc! Tare mult mi-ar place sa va vad si pe dvs facand acest lucru!
O sa vezi dupa ce iti citesti corespondenta.andrei vladeanu scrie:despre ce, nea fane?
Calea Mosilor 128, sector 2 bucuresti. destinatar APCRandrei vladeanu scrie:unde mi-ai trimis?
ce zici in hartie?gsg scrie:Calea Mosilor 128, sector 2 bucuresti. destinatar APCRandrei vladeanu scrie:unde mi-ai trimis?
oanavictor scrie:ai dreacu bani si interesele de momentBogdan Dragan scrie:Si inca ceva Nea Cornele...ai mai vazut vreun scandal intre mine si Senzor de ceva ani? Nu cred, si am sa va spun si de ce...noi am fost in stare sa reglam niste diferende in care ambele parti au gresit! Am depasit un moment in care s-au spun multe lucruri urate la nervi, dar ce a fost a fost, acum incercam sa facem ceva constructiv, ceva pentru viitor, ceva pt dezvoltarea carpfishingului romanesc! Tare mult mi-ar place sa va vad si pe dvs facand acest lucru!![]()
![]()
cum se aseaza ele singure
![]()
![]()
![]()
urat Bogdanele .............