Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Bogdan Dragan scrie: (...) La primul Campionat Mondial la care am participat in 2005, in Belgia, am vazut la echipa de pe atunci ceva care cu greu mai vezi in ziua de azi si anume respect si unitate (...)
trebuie insa precizat ca de atunci incoace, in fiecare an, acest circ isi are stagiunea de iarna pe forum si prin birourile agvps.
au existat, exista si vor exista - artisti (acrobati, dresori, iluzionisti), clovni, prezentatori, corp de balet, sufleori si impresari. si multi figuranti.
asta este circul romanesc crapist, din care si eu sper sa se desprinda o trupa care sa castige oscarul.
The One Team

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Bogdan Dragan scrie:Stau si citesc de cateva zile postarile de pe acest topic si sincer sa fiu nu pot spune decat ca sunt scarbit. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu nimeni, nu tin partea nimanui dar pur si simplu nu se poate asa ceva. Nu stiu daca observati dar cei din noua generatie(sa-i zicem asa), si aici as putea sa-i mentionez pe Soare si pe Cosmin, 2 pescari de crap cum rar vezi pe la noi, nu intra sa-si dea cu parerea despre cine, ce, cum, unde se organizeaza acest CN. Spun generatia noua, dar nu este chiar asa, majoritatea "pustilor", printre care ma numar si eu avand un trecut competitional deloc de neglijat si pescuind la crap cu metode moderne de 6-7 ani. Baietii astia abia asteapta sa pescuiasca si isi petrec timpul incercand sa gandeasca tehnici si strategii noi de pescuit la crap, strategii care poate ii vor ajuta in viitor sa castige un Campionat Mondial. Chiar trebuie sa ne balacarim si sa ne certam in fiecare zi? N-ar fi mai bine sa ne gandim cum sa facem sa aducem titlul ala de Campioni Mondiali (de care eu unul am foat foarte aproape), in sfarsit in Romania?
Nu observati ca pescarii buni de crap sunt din ce in ce mai rari si ca nu prea avem viitor in acest sport? Si cand spun viitor ma gandesc atat la pusti care sa duca mai departe ceast "sport" cat si la organizarea CN-urilor. La primul Campionat Mondial la care am participat in 2005, in Belgia, am vazut la echipa de pe atunci ceva care cu greu mai vezi in ziua de azi si anume respect si unitate. Asta am incercat sa implementez si eu in lotul meu de pana acum (Soare-Dragos-Ionut-eu-Cosmin-Ghita), si cred ca am reusit. Credeti ca poate sa existe asa ceva si intre voi?
Haideti sa nu mai pierdem timpul aiurea cu postari inutile si sa incercam sa facem ceva constructiv. Va intereseaza de banii care se strang pt lot? Stiti ceva, pe mine ma doare in popou de asa ceva. Pun pariu ca reusesc sa-mi strang singur bani si sa plec la Campionatul Mondial daca ma calific! Si daca nu reusesc eu, cu siguranta baietii o sa-si plateasca singuri deplasarea!
Va mai pun inca o intrebare: Ce se intampla cu viitorul carpfishingului romanesc? V-ati pus vreodata intrebarea asta? Sau va intereseaza doar prezentul? Eu zic sa va mai ganditi, eu ma gandesc mereu si vreau sa fac ceva pentru a asigura viitorul acestui sport! Nu e greu, trebuie doar sa vrei! Majoritatea celor care sunt implicati acum in fenomen poate peste 10 ani nu o sa mai fie...unii sunt prea in varsta iar pt altii poate nu o sa mai fie la moda carpfishingul (si aici nu ma refer la cineva anume). Eu inca o sa mai fiu aici si vreau sa ma asigur ca totul o sa fie bine!
Tot ce citesc aici in ultimele zile nu ma face decat sa regret ca am luat hotararea ca anul asta sa particip la acest CN! Si nu cred ca sunt singurul!
Repet..nu am absolut nimic cu nimeni, imi scriu aici doar grijile si gandurile!
Va multumesc!
Bravo Bogdane.
Cred ca ar trebui sa tineti cont de parerea pustiului ca prea ati luat-o pe aratura si discutia asta pare sa nu se mai termine.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

bogdanele, tata, e foarte frumos ce spui tu aici, dar asta are si un nume pe care te las sa-l descoperi singur amintindu-ti doar ce circ ai facut pe net cand ai plecat de la senzor si cat erai de hulit de cei ce acum te aproba...in rest, ce sa-ti spun ai si n-ai dreptate...si faptul ca esti scarbit e o simtire pe care n-ai fi avut-o daca nu "stateai sa citesti" ce scrie pe aici si care, mai rau, n-ai fi avut-o daca nu aveai ce citi !?! :D ...acum, pentru ca ai vazut ce "oameni" se cearta fara rost pe aici, te vei pregati si mai bine pentru noul an competitinal pentru care-ti urez fir intins !

apropo, mai tineai spiciul asta (stiu ca-ti plac spiciurile...te-am auzit in toamna pe tancabesti cum ne indemnai la prudenta, fiindca "cineva" voia sa strice concursul) daca nu ar fi existat parerile rau famate a lui oana, a mea, a lui sorin, costica si laurentiu...pai vezi, lumea ar fi crezut ca te-ai dat la fund si nu era cazul... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@marin laurentiu

ca sa vorbesti de caractere , trebuie sa stii ce inseamna cuvintul asta , dragul meu . Nu te complica , zau asa .

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

O consecinta negativa a acestui circ va fi reticienta unor pescari de a intra in fenomenul asta competitional crapist. Cine vrea sa intre intr-o lume plina de balacareli si scandaluri?Sau asta e si ideea? :wink:

Pe de alta parte, acest circ este si tolerat aici pe forum...

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

Dragos Sinca scrie:O consecinta negativa a acestui circ va fi reticienta unor pescari de a intra in fenomenul asta competitional crapist. Cine vrea sa intre intr-o lume plina de balacareli si scandaluri?Sau asta e si ideea? :wink:

Dragos, scopul acestui toic: CAMPIONATUL NATIONAL DE CRAP este "Desfasurare, clasamente, discutii, polemici."
aici discuta toti cei interesati de subiect si in primul rand cei care sunt implicati in organizarea CN. administratorul site-ului decide cand se merge prea departe si atentioneaza despre acest aspect.
Persoanele din aceasta sectiune sunt pescari cu experienta, cu state vechi in carpfishing si de multe ori au anumite "afinitati" pe care noi cei mai noi nu le intelegem, dar cu siguranta discutiile nu vor degenera fara ca cei ce se ocupa de forum sa ia masuri.
Cu stima,

andrei vladeanu
Veteran

asa o fi, dar vladut a gresit cand l-a facut pe marin laurentiu somer si atarnator.
desigur, acesta a ripostat.
marin laurentiu isi sustinea un punct de vedere. chiar daca nu suntem de acord cu el, nu trebuie trecut la atac la persoana.

iar ca sa dau si un exemplu

vadeanu zice - imi plac corcodusele!
serbu posteaza - corcodusele care se coceau cand m-ai eliminat tu si rosioru din concurs in 2007?!?

in ritmul asta nu se ajunge nicaieri
The One Team

claudiue

Mesaj de claudiue »

Dragos Sinca scrie:O consecinta negativa a acestui circ va fi reticienta unor pescari de a intra in fenomenul asta competitional crapist. Cine vrea sa intre intr-o lume plina de balacareli si scandaluri?Sau asta e si ideea? :wink:

Le si place circul si scandalul asta...pe langa avantajele materiale ce (poate) reies din CN sau concursuri private.
Pai prost sa fii sa te bagi in fenomenul asta "competitional" in care este o mare mocirla si in care esti privit ca un cotizant la concursuri pe bani din ce in ce mai multi.
De ce dupa fiecare concurs privat sunt discutii nenumarate pe forum ca ala a nadit cu nu stiu ce si celalalt a pescuit nu stiu unde...ca arbitrii, ca favorizari ale organizatorilor , etc.
Ca sa nu mai amintim fiecare discutie de CN cum genereaza nesfarsite polemici si , mai rau, jigniri, rautati si mult cancan ieftin si prost.

De asta consider ca nu se merita decat pescuit de placere si atat! Desi tenteaza sa mergi la un concurs pt atmosfera si emotii, cand vezi cum pun unii problema si cum jignesc tot ce nu le convine si nu le aduce un avantaj....

Certati-va pana nu mai puteti si pana nu mai ramaneti decat voi cu voi! :oops:

andrei vladeanu
Veteran

sa nu uitam totusi in ce tara traim, la noi circul si scandalul sunt fenomene nationale.
nicidecum o particularitate izolata a fenomenului crapist.
The One Team

claudiue

Mesaj de claudiue »

andrei vladeanu scrie:sa nu uitam totusi in ce tara traim, la noi circul si scandalul sunt fenomene nationale.
nicidecum o particularitate izolata a fenomenului crapist.
Ai dreptate cu tara ( de asta am zis si de "cancan" care va deveni noul brand de tara) dar asta nu indreptateste pe nimeni sa se certe precum Basescu cu Antena 3.
Chiar este necesar sa se ajunga la asemenea jigniri si rautati?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”