Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

@val

tu nu intelegi ceva. omul cu care dialoghezi este somer, probabil ca singura lui sansa in 2011 sa pescauiasca este mocaciunea de la Darvari.. :D :D :D :D .... :D asa ca, nu trebuie sa se recompenseze putin fata de stapan ? :lol: la 120 de milioane investiti, ce dracu ..... se umileste el Lacatus la Steaua fata de ciobanul milionar, dar un pescar somer ! :mrgreen:

asa ca, lasa-l in pace, mananca si el o paine, un baboi.... :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

[quote="Vladut Mateianu"]@val

tu nu intelegi ceva. omul cu care dialoghezi este somer, probabil ca singura lui sansa in 2011 sa pescauiasca este mocaciunea de la Darvari.. :D :D :D :D .... :D asa ca, nu trebuie sa se recompenseze putin fata de stapan ? :lol: la 120 de milioane investiti, ce dracu ..... se umileste el Lacatus la Steaua fata de ciobanul milionar, dar un pescar somer ! :mrgreen:

asa ca, lasa-l in pace, mananca si el o paine, un baboi....

Somer ,obisnuit sa traiasca din mocaciuni poate esti tu fratica...sau cine nu iti baga bani in buzunar e mocangiu?tu vorbesti de stapan?pupa-l in p.. pe varu ca te-a adus de la tara si te-a facut baiat de bucuresti ca astfel iti crestea si acum patrunjel in calcaie...roaga-te la d-zeu sa-ti mai mearga japca pe care o faci pe la concursuri ca altfel erai muritor de foame...cand nu va mai ajuta cortexul incepeti cu jigniri...atat te duce capul ala rosu?
va mai mirati de ce nu se posteaza pe crapmania...va las sa "dialogati" voi...ca aveti multe de spus...tu si cu eternul neinteles super subtil si mai mult ..."plecat"...mari caractere...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Vladut Mateianu
CS SENZOR

doare adevarul , nu ? :mrgreen: iti urez drum batut, planchet ! :lol:
CS SENZOR

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

Vladut Mateianu scrie:@val

asa ca, lasa-l in pace, mananca si el o paine, un baboi.... :mrgreen:
Vladutz, si eu sunt somer chiar de mai bine de vreo patru ani .. :D Asta nu inseamna ca ma duc pe garla si infulec un sac de peste, ma duc in delta sa fac macel cu crapii sau ca stau atarnat de cineva ca sa-mi mai scape si mie 50 de lei de-o galeata de boiles congelat. ;)
Modul cum privesc unii oameni aceste aspecte nu denota decat ca nivelul este foarte scazut acolo "sus" unde sunt... 8)
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@costica

tu esti din alt "aluat", deci comparatile nu sunt obiective ! :wink:
CS SENZOR

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

As fi vrut eu sa fi fost din alt aluat...
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:@costica

tu esti din alt "aluat", deci comparatile nu sunt obiective ! :wink:
nu-i adevarat, nici costica nu e spalat pe creier :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Stau si citesc de cateva zile postarile de pe acest topic si sincer sa fiu nu pot spune decat ca sunt scarbit. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu nimeni, nu tin partea nimanui dar pur si simplu nu se poate asa ceva. Nu stiu daca observati dar cei din noua generatie(sa-i zicem asa), si aici as putea sa-i mentionez pe Soare si pe Cosmin, 2 pescari de crap cum rar vezi pe la noi, nu intra sa-si dea cu parerea despre cine, ce, cum, unde se organizeaza acest CN. Spun generatia noua, dar nu este chiar asa, majoritatea "pustilor", printre care ma numar si eu avand un trecut competitional deloc de neglijat si pescuind la crap cu metode moderne de 6-7 ani. Baietii astia abia asteapta sa pescuiasca si isi petrec timpul incercand sa gandeasca tehnici si strategii noi de pescuit la crap, strategii care poate ii vor ajuta in viitor sa castige un Campionat Mondial. Chiar trebuie sa ne balacarim si sa ne certam in fiecare zi? N-ar fi mai bine sa ne gandim cum sa facem sa aducem titlul ala de Campioni Mondiali (de care eu unul am foat foarte aproape), in sfarsit in Romania?
Nu observati ca pescarii buni de crap sunt din ce in ce mai rari si ca nu prea avem viitor in acest sport? Si cand spun viitor ma gandesc atat la pusti care sa duca mai departe ceast "sport" cat si la organizarea CN-urilor. La primul Campionat Mondial la care am participat in 2005, in Belgia, am vazut la echipa de pe atunci ceva care cu greu mai vezi in ziua de azi si anume respect si unitate. Asta am incercat sa implementez si eu in lotul meu de pana acum (Soare-Dragos-Ionut-eu-Cosmin-Ghita), si cred ca am reusit. Credeti ca poate sa existe asa ceva si intre voi?
Haideti sa nu mai pierdem timpul aiurea cu postari inutile si sa incercam sa facem ceva constructiv. Va intereseaza de banii care se strang pt lot? Stiti ceva, pe mine ma doare in popou de asa ceva. Pun pariu ca reusesc sa-mi strang singur bani si sa plec la Campionatul Mondial daca ma calific! Si daca nu reusesc eu, cu siguranta baietii o sa-si plateasca singuri deplasarea!
Va mai pun inca o intrebare: Ce se intampla cu viitorul carpfishingului romanesc? V-ati pus vreodata intrebarea asta? Sau va intereseaza doar prezentul? Eu zic sa va mai ganditi, eu ma gandesc mereu si vreau sa fac ceva pentru a asigura viitorul acestui sport! Nu e greu, trebuie doar sa vrei! Majoritatea celor care sunt implicati acum in fenomen poate peste 10 ani nu o sa mai fie...unii sunt prea in varsta iar pt altii poate nu o sa mai fie la moda carpfishingul (si aici nu ma refer la cineva anume). Eu inca o sa mai fiu aici si vreau sa ma asigur ca totul o sa fie bine!
Tot ce citesc aici in ultimele zile nu ma face decat sa regret ca am luat hotararea ca anul asta sa particip la acest CN! Si nu cred ca sunt singurul!
Repet..nu am absolut nimic cu nimeni, imi scriu aici doar grijile si gandurile!
Va multumesc!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Bravo Maimutoi.Jos palaria ptr aceasta postare..... :wink:
CS SENZOR

thomas

Mesaj de thomas »

Bogdan Dragan scrie:Stau si citesc de cateva zile postarile de pe acest topic si sincer sa fiu nu pot spune decat ca sunt scarbit. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu nimeni, nu tin partea nimanui dar pur si simplu nu se poate asa ceva. Nu stiu daca observati dar cei din noua generatie(sa-i zicem asa), si aici as putea sa-i mentionez pe Soare si pe Cosmin, 2 pescari de crap cum rar vezi pe la noi, nu intra sa-si dea cu parerea despre cine, ce, cum, unde se organizeaza acest CN. Spun generatia noua, dar nu este chiar asa, majoritatea "pustilor", printre care ma numar si eu avand un trecut competitional deloc de neglijat si pescuind la crap cu metode moderne de 6-7 ani. Baietii astia abia asteapta sa pescuiasca si isi petrec timpul incercand sa gandeasca tehnici si strategii noi de pescuit la crap, strategii care poate ii vor ajuta in viitor sa castige un Campionat Mondial. Chiar trebuie sa ne balacarim si sa ne certam in fiecare zi? N-ar fi mai bine sa ne gandim cum sa facem sa aducem titlul ala de Campioni Mondiali (de care eu unul am foat foarte aproape), in sfarsit in Romania?
Nu observati ca pescarii buni de crap sunt din ce in ce mai rari si ca nu prea avem viitor in acest sport? Si cand spun viitor ma gandesc atat la pusti care sa duca mai departe ceast "sport" cat si la organizarea CN-urilor. La primul Campionat Mondial la care am participat in 2005, in Belgia, am vazut la echipa de pe atunci ceva care cu greu mai vezi in ziua de azi si anume respect si unitate. Asta am incercat sa implementez si eu in lotul meu de pana acum (Soare-Dragos-Ionut-eu-Cosmin-Ghita), si cred ca am reusit. Credeti ca poate sa existe asa ceva si intre voi?
Haideti sa nu mai pierdem timpul aiurea cu postari inutile si sa incercam sa facem ceva constructiv. Va intereseaza de banii care se strang pt lot? Stiti ceva, pe mine ma doare in popou de asa ceva. Pun pariu ca reusesc sa-mi strang singur bani si sa plec la Campionatul Mondial daca ma calific! Si daca nu reusesc eu, cu siguranta baietii o sa-si plateasca singuri deplasarea!
Va mai pun inca o intrebare: Ce se intampla cu viitorul carpfishingului romanesc? V-ati pus vreodata intrebarea asta? Sau va intereseaza doar prezentul? Eu zic sa va mai ganditi, eu ma gandesc mereu si vreau sa fac ceva pentru a asigura viitorul acestui sport! Nu e greu, trebuie doar sa vrei! Majoritatea celor care sunt implicati acum in fenomen poate peste 10 ani nu o sa mai fie...unii sunt prea in varsta iar pt altii poate nu o sa mai fie la moda carpfishingul (si aici nu ma refer la cineva anume). Eu inca o sa mai fiu aici si vreau sa ma asigur ca totul o sa fie bine!
Tot ce citesc aici in ultimele zile nu ma face decat sa regret ca am luat hotararea ca anul asta sa particip la acest CN! Si nu cred ca sunt singurul!
Repet..nu am absolut nimic cu nimeni, imi scriu aici doar grijile si gandurile!
Va multumesc!

Bogdan ai pus punctul pe "i" si vreau sa-ti spun ca si eu sunt printre cei care citesc postarile privind CN si alte balacareli de pe forumuri si doar atat, dar de data asta trebuie sa-ti spun ca ai perfecta dreptate. Ideea este sa nu te lasi batut si cu spirijinul generatiei pe care ai mentionat-o cu siguranta vei reusi pana la urma sa aduci medalia in Romania.

Thomas

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”