Vega scrie:ce-ti mai place cu arcanul.
Ne disperi, nu vezi ca nimeni nu te vrea? De ce te bagi in sufletul oamenilor cu forta? Nu iti cere nimeni parerea, esti penibil cum incerci sa scoti bani de la pescari, suferi de mania grandorii, vrei sa fii sef, NU AI NICI UN SFERT DE MILIGRAM DE MANDRIE, DE ONOARE. Cata foame sa iti fie?
Spunea un "mare invatat" ceva ce ti se potriveste exact ca un prezervatic chinezesc: "SARACIEEEEEEEEEE"
Domnule Vega,
Imi pare rau ca nu postezi cu nume propriu, ca sa stim cu cine vorbim. Aparitia mea pe acest forum nu a avut alte scopuri, decat sa aduc la cunostiinta pescarilor realizarea unui deziderat asteptat cred de intreaga miscare din pescuitul sportiv si anume infiintarea federatiei de specialitate. Nu vad unde vezi saracia, daca toata aceasta constructie s-a facut pe timpul, munca si banii mei.
Nu ma intereseaza parerea nimanui, atata timp cat o face din afara federatiei si nu din interiorul ei. Federatiile sunt persoane de drept privat, iar afilierea se face in baza unei hotarari a adunarii generale a celor care vor sa se afilieze si sa participe la un sistem competitional oficial.
Toate postarile pe care le-am facut au fost la obiect si cred bine argumentate. Daca asta este parerea ta, nu pot decat sa ti-o respect. Cred totusi ca mare parte din cei care au facut ceva pentru pescuitul sportiv au inteles corect demersul facut si vor proceda ca atare. Sper ca intalnirea din 14 mai va aduce clarificarile necesare si cluburile vor lua o hotarare corecta. Nu stiu daca ai avut curiozitatea sa citesti documentele federatie, dar dupa tonul pe care il folosesti imi dau seama ca nu te-a interesat. Daca le citesti, o sa constati ca federatia nu are alt scop decat sa introduca legalitatea in pescuitul sportiv si sa protejeze interesele pescarilor, antrenorilor (apropo, sunt necesari antrenorii in pescuitul sportiv?), arbitrilor si a altor persoane implicate in pescuitul sportiv.
Cam atat. Si tine minte un sfat pe care ti-l dau gratuit. Nu jigni pe nimeni, mai ales daca nu il cunosti. Denota lipsa de educatie.