INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
tonny
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Mesaj de tonny »

Vladut Mateianu scrie:Ptr recuparari bani sunt alte variante mult mai sigure decat instanta.
Cei interesati sunt rugati sa ma contacteze pe privat. Valabil si ptr zona Alba Iulia. :wink:
Vladut,sa inteleg ca ai reusit sa-ti recuperezi banii din zona Alba Iulia sau i-ai recuperat cu mai mult timp in urma?
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

pista bv

Mesaj de pista bv »

Normal! Ori suntem pescari ori nu mai suntem!
Balazs Istvan

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

pista bv scrie: Eu nu-i fac nimic, decat o sa-i tai mustata :lol:
---------

vreu si eu cateva fire pentru confectionat muste artificiale . Daca sunt originale platesc 10 ron pe fir :lol:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

A apărut HG 343/2011, privind statutul antrenorului. Cluburile sportive de pescuit sunt rugate să analizeze cu atenție prevederile acestui act normativ, întrucât vor fi nevoite să apeleze la serviciile unor astfel de tehnicieni. Nu ar fi lipsit de interes daca ar lua legatura cu FRPS pentru pregatirea acestora, întrucât asemenea tehnicieni nu există. FRPS va demara procedurile legale si discutiile cu ANST în vederea organizării de stagii de pregatire si autorizare a acestora. Pentru detalii consultați web site-ul FRPS.

Vega

Mesaj de Vega »

ce-ti mai place cu arcanul.
Ne disperi, nu vezi ca nimeni nu te vrea? De ce te bagi in sufletul oamenilor cu forta? Nu iti cere nimeni parerea, esti penibil cum incerci sa scoti bani de la pescari, suferi de mania grandorii, vrei sa fii sef, NU AI NICI UN SFERT DE MILIGRAM DE MANDRIE, DE ONOARE. Cata foame sa iti fie?
Spunea un "mare invatat" ceva ce ti se potriveste exact ca un prezervatic chinezesc: "SARACIEEEEEEEEEE"

Popescu Stefan

Vega scrie:ce-ti mai place cu arcanul.
Ne disperi, nu vezi ca nimeni nu te vrea? De ce te bagi in sufletul oamenilor cu forta? Nu iti cere nimeni parerea, esti penibil cum incerci sa scoti bani de la pescari, suferi de mania grandorii, vrei sa fii sef, NU AI NICI UN SFERT DE MILIGRAM DE MANDRIE, DE ONOARE. Cata foame sa iti fie?
Spunea un "mare invatat" ceva ce ti se potriveste exact ca un prezervatic chinezesc: "SARACIEEEEEEEEEE"
Domnule Vega,
Imi pare rau ca nu postezi cu nume propriu, ca sa stim cu cine vorbim. Aparitia mea pe acest forum nu a avut alte scopuri, decat sa aduc la cunostiinta pescarilor realizarea unui deziderat asteptat cred de intreaga miscare din pescuitul sportiv si anume infiintarea federatiei de specialitate. Nu vad unde vezi saracia, daca toata aceasta constructie s-a facut pe timpul, munca si banii mei.
Nu ma intereseaza parerea nimanui, atata timp cat o face din afara federatiei si nu din interiorul ei. Federatiile sunt persoane de drept privat, iar afilierea se face in baza unei hotarari a adunarii generale a celor care vor sa se afilieze si sa participe la un sistem competitional oficial.
Toate postarile pe care le-am facut au fost la obiect si cred bine argumentate. Daca asta este parerea ta, nu pot decat sa ti-o respect. Cred totusi ca mare parte din cei care au facut ceva pentru pescuitul sportiv au inteles corect demersul facut si vor proceda ca atare. Sper ca intalnirea din 14 mai va aduce clarificarile necesare si cluburile vor lua o hotarare corecta. Nu stiu daca ai avut curiozitatea sa citesti documentele federatie, dar dupa tonul pe care il folosesti imi dau seama ca nu te-a interesat. Daca le citesti, o sa constati ca federatia nu are alt scop decat sa introduca legalitatea in pescuitul sportiv si sa protejeze interesele pescarilor, antrenorilor (apropo, sunt necesari antrenorii in pescuitul sportiv?), arbitrilor si a altor persoane implicate in pescuitul sportiv.
Cam atat. Si tine minte un sfat pe care ti-l dau gratuit. Nu jigni pe nimeni, mai ales daca nu il cunosti. Denota lipsa de educatie.

Vega

Mesaj de Vega »

Popescu Stefan scrie:Nu jigni pe nimeni, mai ales daca nu il cunosti. Denota lipsa de educatie.
Eu am jignit o persoana, tu ai jignit mii .

Popescu Stefan

Vega scrie:
Popescu Stefan scrie:Nu jigni pe nimeni, mai ales daca nu il cunosti. Denota lipsa de educatie.
Eu am jignit o persoana, tu ai jignit mii .
Pe cine? Si cu ce? Consideri jignire faptul ca incerci sa pui in legalitatea pescuitul sportiv?

PS Daca stai si numeri toti pescarii de competitie din Romania, o sa constati ca nu treci de 500 de persoane. Din pacate. Si asta datorita dezorganizarii din pescuitul sportiv de competitie. Si stiu ce spun.

Vega

Mesaj de Vega »

spune-mi, de ce te blameaza atata lume? (dc nu crezi asta, uita-te la pescarii de rapitori, apoi treci la stationar, iar peste vre-o luna sau doua, arunca o privire si la pescarii de crap)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@vega

in capcana asta am cazut si eu. l-am blamat pe popescu ca om, dar realizarile lui trebuiesc apreciate. doar o structura puternica, gen federatie, poate scoate carpfishingul din mizeria in care se gaseste......
de aceea, probabil ca la sedinta din 14 mai vor fi multi presedinti de cluburi care vor participa ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”