gsg scrie:Nu o sa fie cazul; sigur nu veti organiza CN la crap.
de obicei nu scriu si nu intru in polemici pe topicurile care mi se par de scandal.
acum am sa o fac pt. ca habaucul asta ma scoate din sarite.
1. incep cu o intrebare, popescule, de ce au plecat din federatia ta hirsan si dadi si cite cluburi sau afiliat?(pe
discipline)
2. CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP nu il vei organiza in veci, simplu, nu ai dreptul, ca incalci legea asa draga tie. (sa nu intrebi de ce. folosesteti capul)
3. NICIODAT nu poti inscrie un lot national de pescuit la vreun CM.
tu si federatia ta (ma indoiesc ca exista) NU reprezentati RO.
diriguitori spun ca o tara pote fi reprezentata la forul international in cazul nostru CIPS numai de o singura FORMATIUNE.
CUM ACEST LOC E OCUPAT, tu poti face o cerere catre APCR sa organizezi o etapa in CN 2011. da mi se pare ca a expirat timpul
hai sati mai spun ceva, daca prin absurd miine AGVPS-ul se retrage de la CIPS, nu tu esti urmasul de drept si nici APCR-ul nici liga sau mai stiu eu cine.
In primul rind AGVPS POATE PROPUNE CINE II URMEAZA.
daca nu, se depun C.V-urile la CIPS.
acestea vor cuprinde: reprezentare nationala, activitatea si rezultate in domeniu, organizari concursuri nationale etc.
dupa ce sa hotarit formatiunea care va reprezenta romania aceasta isi va intra in drepturi dupa 4(PATRU) ANI.
ai inteles naucule? nu mai zapaci lumea cu ineptiile tale.
a ajuns popescu de la alba sa controleze si sa amendeze cluburile

sa intors lumea cu curu in sus.
vam rugat sa nui mai raspundeti. acum va rog sal banati pe zapaugu' asta ce dezinformeaza si zapaceste lumea.