Ingrediente care leaga mixul?

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
tonny
pescar de competitie
Mesaje: 1015
Membru din: Dum Apr 11, 2010 9:44
Puncte: 0
Localitate: Alba Iulia

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de tonny »

Vladut Mateianu scrie:Exista un liant mult mai puternic si mai ieftin decat toate de care discutati pe aici.... :wink:
Cred ca liantul ala minunede care zici ca e si bun si ieftin face ca bilele solubile sa nu lucreze ca unele solubile,ce zici Vladut oare am dreptate?
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

clabuc
Mesaje: 372
Membru din: Joi Apr 30, 2009 11:11
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de clabuc »

Vladut Mateianu scrie:Exista un liant mult mai puternic si mai ieftin decat toate de care discutati pe aici.... :wink:
pesmet ?

Tilea Gabriel
Mesaje: 376
Membru din: Dum Noi 06, 2005 19:52
Puncte: 0
Localitate: Timisoara

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de Tilea Gabriel »

Vladut Mateianu scrie:Exista un liant mult mai puternic si mai ieftin decat toate de care discutati pe aici.... :wink:
Hai spune-l , nu o mai lungii .
Powered by just two rods

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18918
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de Vladut Mateianu »

:D

Gluten de grau. Folositi-l cu incredere, este cel mai bun liant..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

tonny
pescar de competitie
Mesaje: 1015
Membru din: Dum Apr 11, 2010 9:44
Puncte: 0
Localitate: Alba Iulia

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de tonny »

Corect,glutenul este un foarte bun liant dar este slab nutritiv dar in rest este foarte ok.
Va multumesc pentru interesul aratat acestui topic.

PS Si faina de orez foarte fina este si liant si intaritor foarte bun de asemenea :wink: si destul de ieftin
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

Avatar utilizator
pharaoh
pescar de competitie
Mesaje: 1174
Membru din: Mar Aug 03, 2010 16:12
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de pharaoh »

Slab nutritiv? Citisem undeva ca are vreo 70% proteina. Si un alt motiv pentru care se foloseste in panificatie este ca imbogateste painea in proteine.
Oricum, nu este folosit pentru motivul asta la boiles. Eu pun in cantitate mica, 50-75 g / kg mix.
Marius Sârbu

cipibm
Mesaje: 666
Membru din: Joi Mar 09, 2006 12:19
Puncte: 0
Localitate: Baia Mare
Contact:

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de cipibm »

Glutenul intradevar are un nivel ridicat de proteine dar este foarte greu digerabil.

oanavictor
Pescar de competitie
Mesaje: 3665
Membru din: Mar Ian 25, 2005 22:06
Puncte: 0
Contact:

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de oanavictor »

cipibm scrie:Glutenul intradevar are un nivel ridicat de proteine dar este foarte greu digerabil.
si nu lasa boilliesurile sa se intareasca ,din acest motiv boilliesurile nu devin crocante ,mai degraba devin lipicioase .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Avatar utilizator
pista bv
Mesaje: 209
Membru din: Lun Noi 24, 2008 19:59
Puncte: 0
Localitate: Brasov
Contact:

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de pista bv »

Si daca nu va suparati nu mai blow out. :shock: pentru ca s-a lipit de cerul gurii :(
Faina de grau, oare nu-i tot aia? Va intreb ca sa nu ziceti ca nu stiu :lol:
Balazs Istvan

Avatar utilizator
pista bv
Mesaje: 209
Membru din: Lun Noi 24, 2008 19:59
Puncte: 0
Localitate: Brasov
Contact:

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de pista bv »

Fara caterinca. Glutenul nu este tot una cu faina de grau? :?:
Balazs Istvan

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”