COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de Popescu Stefan »

cip's turn scrie:Eu nu am spus ca pescuitul nu exista ca ramura sportiva ci ca nu sunt antrenori in acest sport.
daca vreau sa devin antrenor cum fac? asta era intrebarea
Ai avea decenta sa citesti ce ai scris mai sus cu doua posturi. Cursurile de antrenori se vor demara la solicitarea federatiei, odata cu lansarea unei initiative legislative cu privire la introducerea lor in nomenclatorul de meserii.
Lasati ata pe seama federatiei. Este foarte mult de lucru pe acest segment, abandonat vreme de 20 de ani tocmai de pescarii sportivi.

Ia si citeste HG 884/2001 si gasesti acolo meseriasii din orice activitate sportiva. Art. 39, ca sa fiu mai precis.
Ultima oară modificat Dum Mar 13, 2011 17:07 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

Popescu Stefan scrie:Ca participant la atatea competitii ma gandeam ca stiti foarte bine si nu trebuie sa va explic eu. O s-o fac pentru a fi lamurit. Echipa va fi formata din 6-8 sportivi si doi oficiali; un antrenor (sau instructor sportiv) si un medic (sau asistent medical), aflati intr-o relatie contractuala cu clubul pe care il reprezinta.
O sa faceti haz probabil, dar luati-o la modul serios.

PS Oare puteti sa ma lamuriti si pe mine de ce credeti ca un bun sportiv poate fi si un bun organizator?
nu, nu am sa fac haz, vin insa cu o specificatie...la noi astea se numesc loturi, iar echipa este formata de doar doi pescari, cei din stand...

la ps. in loc de lamurire as incerca un exemplu...stiti cumva de cati ani este cristian gatu in fruntea frh ???
in consecinta, incercati si exprimati-va corect, fiindca eu am inteles ce ati vrut sa spuneti...un bun sportiv poate fi si un bun organizator, dar asta nu este o regula.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Popescu Stefan

Exceptia care confirma regula. Nu stiu cine a fost mai mare; Gatu sau Hagi? Sau Dobrin? As putea sa continui cu Bella Karoly, Octavian Belu, s.a., care nu au fost nici macar sportivi acolo unde au facut performanta.
Cred ca Gatu nu este cel mai fericit exemplu. Unde era Handbalul romanesc cand Gatu era jucator si unde este acum cand este Presedintele FRH?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

observ ca va plac mai mult subiectele despre alte sporturi...apropo, si handbalul feminin face parte tot din frh, iar daca dumneavoastra comparati sportul romanesc de dupa revolutie cu cel dinainte, atunci mai bine ramaneti la legislatie, se pare ca sportul va depaseste in general :wink: ...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Popescu Stefan

cornelserbu scrie:observ ca va plac mai mult subiectele despre alte sporturi...apropo, si handbalul feminin face parte tot din frh, iar daca dumneavoastra comparati sportul romanesc de dupa revolutie cu cel dinainte, atunci mai bine ramaneti la legislatie, se pare ca sportul va depaseste in general :wink: ...
Cred ca realizati ca handbalul feminin romanesc se numeste OLCHIM Rm Valcea si ca se datoreaza directorului combinatului, nu lui Cristian Gatu.
Dar si in handbal este ca in pescuitul sportiv. Si aici fetele au avut cele mai bune rezultate. :lol: :lol: :lol:

PS Sper ca nu insinuati ca sportul romanesc de dupa revolutie a ajuns unde a ajuns datorita mie. Daca pescuitul sportiv romanesc este unde este, el se datoreaza, printre altii, si dumneavoastra. Eu nu am avut ocazia sa dovedesc ce pot. Pana acum. Un pas l-am facut. Am infiintat federatia. Ce va fi mai departe, vom vedea. Am avantajul ca nu ma laud cu ce perfomante am facut, fata de altii care le au doar din gura.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Popescu Stefan scrie:Daca pescuitul sportiv romanesc este unde este, el se datoreaza, printre altii, si dumneavoastra
domnu' popescu, multe sporturi din romania ar vrea sa se laude cu performantele internationale ale pescuitului la crap de la noi, din pacate, aportul meu la aceste performante care se pare ca va sunt necunoscute, este minim !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

APSAlba, sa mori tu!! Nationala de handbal feminin o fi pe ultimul loc in Europa sau in lume! Ia vezi ca, daca mai cauti, mai gasesti echipe feminine dar si masculine in Ro. care au castigat competitii. Cum draq de-ai aparut si aici, APSAlba?? Credeam ca am scapat de tine, in ultimul timp nu te-am mai vazut pe rapitori sau Av. la pescuit, ti-ai gasit alti musterii sa-i agasezi? Vezi ca si prin reviste se scrie frumos la adresa ta, este un articol scris de unul din cei mai buni pescari de stationar din tara, ceva legat de un concurs organizat pe Doripesco si cat de "minunat" a fost in comparatie cu un altul organizat in tara vecina!! :evil: Nici premiile nu s-au dat la sfarsit. Spui ca nu trebuie sa conteze decat satisfactia castigarii intr-o competitie? Ai un pic de habar cat costa o participare la un concurs de pescuit, mai ales la unul de crap? :oops: :mrgreen:
Fir intins

Popescu Stefan

In sfarsit a venit primavara. A inceput sa cante cucu. :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vezi sa nu-ti cante cucuveaua......
respectul se castiga, nu se cerseste...asa ca nu mai ruga lumea sa te respecte !

Si ptr ca ai pomenit de Tata Nitu, uite vorbele lui despre tine Stefan Popescu :

" Un EXCROC, are sa ne dea 60 de milioane de aproape 1 an , nu are pic de respect ptr munca depusa de baiatul meu la concurs ! A incasat banii de taxa apoi a disparut, neplatind niciun premiu, dar nici balta sau arbitrii ! Asa sa scri Vladut, sa vada lumea despre ce om este vorba......."

Si a mai pomenit ceva , despre un anumit domn de la DNA care mai avea putin sa te linseze.....
Cine stie ce-ti rezerva viitorul ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Auzi APS Alba, daca tot te lauzi ca Ghiti o sa conduca sectia de crap, i-a intreaba-l daca-i bine sa ma iei la misto!!! :evil:
Fir intins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”