Cupa Carping Club Moara Vlasiei 2 - 14-17 IULIE 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: Cupa Carping Club Moara Vlasiei 2

Mesaj de buhac constantin »

Cum pot sa recuperez avansul trimis prin ordinul de plata nr 164 din data de 11 Martie 2011 de la sucursala Banc Post Calea Grivitei ?

Domnul Victoras Petcu dl Gabi Sandu care a gresit atat de grav de ce beneficiaza de alt tratament oferindui posibilitatea de asi cere scuze public si mie nu ?
Domnul Petcu nu tin cu Gabi Sandu dar vreau sa stiu daca el a comandat echipamentul ?
Daca nu la comandat el atunci dumneavoastra ar trebui sa va cereti scuze pentru ca ati permis sa scrie numele TARI si a siglelor dumneavoastra pe un echipament care nu avea nici o treaba cu tricolorul Romaniei .Sa ziceti mersi ca la purtat la deschidere si la premiere .Eu DACA eram in locul lor nici nu il puneam in bagaje .Ai facut atata galagie parca ar fi avut la ei vreo 10 randuri de echipament .

Acum va cer SCUZE PUBLIC domnule Sponsor Principal Victoras Petcu pentru ca am indraznit sa va spun ca ati fost sforarit de baieti in care ati avut incredere si din comoditate nu ati fost sa alegeti modelu si culorile echipamentului primit MOCA !
Acum intelegeti faza cu factura echipamentului ? Ati recuperat TVA ?

Va mai cer scuze publice pentru ca nu am participat la licitatia BARACI ,dar nici dumneavoastra nu aveati asigurat transportul !
Multumesc anticipat pentru acceptarea scuzelor !

Carping Club
Puncte: 0

Mesaj de Carping Club »

dintr-o eroare de comunicare s-a gresit contul in care trebuie depusa taxa de concurs. Contul corect este:

RO35 DARO 0002 0005 7959 RO01, Banca CR FIRENZE, Sucursala Mosilor,
CS CARPING CLUB, cu mentiunea "Taxa concurs sportiv - Cupa Carping Club, Iulie 2011"

Ne cerem scuze pentru inconveniente.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

buhac constantin scrie:Cum pot sa recuperez avansul trimis prin ordinul de plata nr 164 din data de 11 Martie 2011 de la sucursala Banc Post Calea Grivitei ?

Domnul Victoras Petcu dl Gabi Sandu care a gresit atat de grav de ce beneficiaza de alt tratament oferindui posibilitatea de asi cere scuze public si mie nu ?
Domnul Petcu nu tin cu Gabi Sandu dar vreau sa stiu daca el a comandat echipamentul ?
Daca nu la comandat el atunci dumneavoastra ar trebui sa va cereti scuze pentru ca ati permis sa scrie numele TARI si a siglelor dumneavoastra pe un echipament care nu avea nici o treaba cu tricolorul Romaniei .Sa ziceti mersi ca la purtat la deschidere si la premiere .Eu DACA eram in locul lor nici nu il puneam in bagaje .Ai facut atata galagie parca ar fi avut la ei vreo 10 randuri de echipament .

Acum va cer SCUZE PUBLIC domnule Sponsor Principal Victoras Petcu pentru ca am indraznit sa va spun ca ati fost sforarit de baieti in care ati avut incredere si din comoditate nu ati fost sa alegeti modelu si culorile echipamentului primit MOCA !
Acum intelegeti faza cu factura echipamentului ? Ati recuperat TVA ?

Va mai cer scuze publice pentru ca nu am participat la licitatia BARACI ,dar nici dumneavoastra nu aveati asigurat transportul !
Multumesc anticipat pentru acceptarea scuzelor !

Scuze pentru intirzierea raspunsului!!!!! Dle Buhac,pentru mistoul dvs,care este de altfel foarte ieftin,va comunic pe aceasta cale ca aveti posibilitatea sa va cereti scuze public,pentru gluma cu "baraca"!!!!!
Victoras Petcu

buhac constantin

Domnul Victoras Petcu pentru gluma PROASTA cu baraca imi cer milioane de scuze public si promit ca nu se mai intampla !

Mas bucura foarte mult daca scuzele vor fi acceptate !

Totul ramane la aprecierea dumneavoastra ca sunteti mai MARE !

buhac constantin

Daca nu apare astazi nici un raspuns de la dl Petcu Victoras indiferent care ar fi ma duc sa public scuzele in Monitorul Oficial de maine !

buhac constantin

Stie cine va ce face dl Petcu ?

dan_margarit

Mesaj de dan_margarit »

buhac constantin scrie:Daca nu apare astazi nici un raspuns de la dl Petcu Victoras indiferent care ar fi ma duc sa public scuzele in Monitorul Oficial de maine !
:lol: :lol: :lol:
Bonum vinum laetificat cor hominis. (Vinul bun inveseleste inima omului)

buhac constantin

Ultima solutie a ramas sa ma duc pe balta ca aici nu am nici o sansa !

Bogdan Bagiag

Mesaj de Bogdan Bagiag »

Fir intins la toti concurentii si in special pentru "15. Ciprian Galic + Ciprian Costin + Felix Cristea" .
Carp Wars nu povesti cu p si b :)

dedeciu mihai-paul

Re: Cupa Carping Club Moara Vlasiei 2 - 14-17 IULIE 2011

Mesaj de dedeciu mihai-paul »

Propun sa se poata pescui cu orice nada, adica fiecare echipa sa poata veni cu ce doreste ! Ce ziceti ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”