Polemici CN 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Polemici CN 2010

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:rosioru a procedat taman pe dos decat la la floreasca - a aplicat regulamentul!

se dovedeste insa, ca la noi nu e bine nicicum. cu exceptia cazurilor in care ne e bine NOUA.
nu-i adevarat...rosioru a procedat exact ca la floreasca...de unde s-a spus ca arbitrul e suveran, iar cici a luat hotararea initiala "avertisment", la insistentele lui tite si a le lui vijelie, rosioru a trecut la aplicarea unui regulament ce nu avea nicio treaba cu situatia din teren unde factorii de clima aratau vis-a-vis de o logica elementara ca se impunea o alta decizie :wink: mentionez ca rosioru nu era arbitru principal :oops:

hai s-o lasam asa cum a cazut, ce rost are sa-ti mai spun ca lotul ala avea sanse reale sa castige...era o munca de 6 luni de zile care s-a dus pe apa sambetei din cauza unor interpretari gresite ale regulamentului...nu uita te rog sa-ti amintesti ca din acel an se schimbase regulamentul fips-cips si la peste mort se dadea avertisment

nu vreau sa spun ca eram castigatori, sau mai stiu eu ce, in schmb sansele noastre erau mai mult decat reale, iar titlul de campioni nationali era deja rezervat pentru echipa firimita-filimon...norocul, ce sa-i faci :!:
Ultima oară modificat Dum Mar 20, 2011 18:23 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei, am si eu o intrebare...stii cumva daca pe timpul ala gabi sandu pescuia deja la crap ??? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:nu-i adevarat...rosioru a procedat exact ca la floreasca...de unde s-a spus ca arbitrul e suveran, iar cici a luat hotararea initiala "avertisment", la insistentele lui tite si a le lui vijelie, rosioru a trecut la aplicarea unui regulament ce nu avea nicio treaba cu situatia din teren unde factorii de clima aratau vis-a-vis de o logica elementara ca se impunea o alta decizie :wink: mentionez ca rosioru nu era arbitru principal :oops: :
rosioru era organizator.
situatia din teren a aratat si la floreasca altceva. de asemenea, o logica elementara (ti-am citat cele doua expresii) au impus o alta decizie. decizie imbratisata la floreasca - paradoxal - de toata lumea.

ca sa semene cele doua situatii iti ofer un scenariu imaginativ - nu erati eliminati, castigati concursul, apoi rezultatul era contestat la agvps.
cornelserbu scrie:hai s-o lasam asa cum a cazut, ce rost are sa-ti mai spun ca lotul ala avea sanse reale sa castige...era o munca de 6 luni de zile care s-a dus pe apa sambetei din cauza unor interpretari gresite ale regulamentului...nu uita te rog sa-ti amintesti ca din acel an se schimbase regulamentul fips-cips si la peste mort se dadea avertisment:
conta regulamentul romanesc dupa care TOATA LUMEA concura.
The One Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

cornelserbu scrie:andrei, am si eu o intrebare...stii cumva daca pe timpul ala gabi sandu pescuia deja la crap ??? :lol: :lol: :lol:
De ce intrebi Cornele?
Vezi ca timpul este o chestie relativa. Si facand o parabola legata de timp, unii au nevoie de 10 ani ca sa castige altii reusesc si intr-un an. O fi taletul, o fi norocul??? :D

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnul Cornel nu vreau sa mai dezgrop nimic dar de cate ori imi aduc aminte ca nu ai avut taria sa ramai pana la sfarsit si sa pescuiesti ma imbat instantaneu .
Atunci nu te cunosteam foarte bine si chiar am crezut varianta fabricata la comanda ca erai bara la bara cu cei care au iesit campioni si de aceea ai luat tot Lotul si ai plecat acasa .
Dar poate ca asa afost cel mai bine .
Din cate imi aduc eu aminte la Campionatul Mondial Senzorul a prins cea mai mare cantitate de peste dar din cauza punctelor au iesit Vicecampioni Mondiali fapt pentru care bucuria pentru mine a fost maxima !
A trecut .Ne pregatim pentru viitor !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabisandu scrie:
cornelserbu scrie:andrei, am si eu o intrebare...stii cumva daca pe timpul ala gabi sandu pescuia deja la crap ??? :lol: :lol: :lol:
De ce intrebi Cornele?
Vezi ca timpul este o chestie relativa. Si facand o parabola legata de timp, unii au nevoie de 10 ani ca sa castige altii reusesc si intr-un an. O fi taletul, o fi norocul??? :D
e clar ca amandoua, iar daca la unii cum esti tu de exemplu exista si un al treilea factor, parca nici nu mai trebuie talent :lol: :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ andrei vladeanu

eu o tin pe a mea, tu o tii pe a ta si discutia nu se va sfarsi niciodata...as vrea insa sa bagi bine la cap ca rosioru nu avea ce cauta in luarea deciziei...cel putin asa spunea regulamentul romanesc dupa care ne-am luat toti :wink: ...e clar cat de cat acum ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

buhac constantin scrie:Domnul Tite este adevarat ca pestele care a fost diagnosticat cu deces a fost calcat de dumneavoastra ori a murit numai pentru ca a fost deocheat ?
:wink: :wink:

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

cornelserbu scrie:iar daca la unii cum esti tu de exemplu exista si un al treilea factor, parca nici nu mai trebuie talent :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu ma da pe mine exemplu, sunt altii mai... Eu ma multumesc cu primele doua. A treia nu ma supar daca profiti tu de ea. :lol: :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabisandu scrie:
cornelserbu scrie:iar daca la unii cum esti tu de exemplu exista si un al treilea factor, parca nici nu mai trebuie talent :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu ma da pe mine exemplu, sunt altii mai... Eu ma multumesc cu primele doua. A treia nu ma supar daca profiti tu de ea. :lol: :lol: :lol:
mai gabi, eu stiu ca e bine sa te multumesti cu ce ai...noroc am vazut ca ai cu carul, "spate" ai avut cat cuprinde anul trecut, deci nu renunta la el, pentru ca talentul e de la Al de sus si e bine sa-ti spuna altii ca-l ai nu sa te declari singur talentat ca nu-i frumos :lol: :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”