federatia...

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: federatia...

Mesaj de Popescu Stefan »

miyagi scrie:Domnu Pescar, daca nu va suparati, ne explicati si noua cum anume va pregatiti sa deveniti un pescar de competitii nationale si, mai ales, internationale? Ce anume presupune acest lucru? Se face un curs, se obtine un brevet, sau cum?
De ce domnu pescar nu va puteti odihni noaptea nestiind cum procedez? Sau va preocupa cum sa-mi puneti ceva piedici?[/quote]
Raspunsul este mai simplu si trebuie explicat corect:

Ca sa participi la o competitie oficiala, trebuie sa fi legitimat la un club sportiv. Legitimatiile sportive se elibereaza de catre federatia sportiva pe ramura de sport. Acestia sunt sportivii care conteaza in clasamente si clasificari sportive.

Legea 69/2000
Art. 13. -
(1) Prin sportul de performanta se urmareste valorificarea aptitudinilor individului intr-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitie, avand ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.
(2) Sportivii de performanta sunt persoanele care practica sistematic si organizat sportul si participa in competitii cu scopul de a obtine victoria asupra partenerului, pentru autodepasire sau record.
(3) Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
(4) Evidenta legitimarii si transferarea sportivilor sunt in competenta federatiilor sportive nationale, a ligilor profesioniste si a asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, potrivit statutelor si regulamentelor federatiilor sportive nationale.
(5) Sistemul competitiilor sportive oficiale pe ramuri de sport este elaborat si organizat de federatiile sportive nationale, potrivit statutelor si regulamentelor acestora.

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:
miyagi scrie:Domnu Pescar, daca nu va suparati, ne explicati si noua cum anume va pregatiti sa deveniti un pescar de competitii nationale si, mai ales, internationale? Ce anume presupune acest lucru? Se face un curs, se obtine un brevet, sau cum?
De ce domnu pescar nu va puteti odihni noaptea nestiind cum procedez? Sau va preocupa cum sa-mi puneti ceva piedici?
Raspunsul este mai simplu si trebuie explicat corect:

Ca sa participi la o competitie oficiala, trebuie sa fi legitimat la un club sportiv. Legitimatiile sportive se elibereaza de catre federatia sportiva pe ramura de sport. Acestia sunt sportivii care conteaza in clasamente si clasificari sportive.

Legea 69/2000
Art. 13. -
(1) Prin sportul de performanta se urmareste valorificarea aptitudinilor individului intr-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitie, avand ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.
(2) Sportivii de performanta sunt persoanele care practica sistematic si organizat sportul si participa in competitii cu scopul de a obtine victoria asupra partenerului, pentru autodepasire sau record.
(3) Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
(4) Evidenta legitimarii si transferarea sportivilor sunt in competenta federatiilor sportive nationale, a ligilor profesioniste si a asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, potrivit statutelor si regulamentelor federatiilor sportive nationale.
(5) Sistemul competitiilor sportive oficiale pe ramuri de sport este elaborat si organizat de federatiile sportive nationale, potrivit statutelor si regulamentelor acestora.
[/quote]
----------------------------------------------------------------------------------
Domnule Popescu eu sunt sportiv legitimat din 1980. Din anul 2002 sunt instructor specializat in cadrul ANEFS. De pescuit ma ocup de peste 30 de ani. Crezi ca mai este cazul sa-mi reamintesti? Actualmente sunt pe cale de a deveni membru fondator al unui club - ca sa-i raspund si baiatului astuia care vad ca-l distreaza sa se tina de capul meu - si am si zilele astea o echipa intr-un concurs. Pentru ce retorica pe care ma obligi sa ti-o suport? Dupa 32 de ani de sport pot spune ca nu ai ce cauta in domeniu. E de ajuns sa o comiti odata si ti-ai pierdut doza de fair play. Ca Mutu si cooperativa. Bine! Dupa cum am spus mai exista Liga Lu` Mitica al carei sef vad ca vrei sa fii. Ei bine invata pe altcineva ca eu unul n-o sa fiu vreun Mititelu` pe care sa-l amendezi tu cum vrei.
Urban culture.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnule Popescu nu va pierdeti rabdarea si continuati sa prezentati care este diferenta intre un " pescar cotizant " si un " pescar sprtiv " .
Dupa atatia ani de bagat mana in buzunar nu le este usor sa creada ca cineva face ceva pentru pescari !
Cand veniti la Bucuresti ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@popescu

George Galita il cheama, nu Gabi..... si poate ar fi cazul sa reamintesti ca este cel care te-a amenintat cu bataia daca nu ii dai banii ! :lol: :wink: Si astuia nu prea merge sa-i face "sesizare" ca s-ar putea sa te ia putin "la control"........ :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

Popescu Stefan scrie:
Cristi Matei scrie:va multumim pt lamuriri.
trebuia rezolvata cumva, totusi vorbim de o fapta de natura penala pentru care persoanele respective puteau depune plangere, iar in statutul federatiei daca nu ma insel persoanele cu antecedente penale nu pot detine functii. din acest motiv era bine sa o rezolvati si din respect pentru oamenii respectivi.
o zi buna!
De azi au inceput sa fie ridicate premiile. Banii pentru toti premiatii sunt in casierie. Pana la condamnari penale e cale lunga.
PS Care este fapta penala? O intarziere la plata, daca nu este facuta cu intentie, nu este infractiune. Si nu am avut niciodata condamnari penale. Eventual amenzi de circulatie, dar alea nu se pun. :lol: :lol: :lol:
dle Popescu, intamplarea este urmatoarea: daca unul din castigatori depunea plangere la politie, pe numele dv se inregistra un dosar penal pt inselaciune. daca se dovedea ca nu e cu intentie procurorul dispune NEINCEPEREA URMARIRII PENALE. Daca fapta a fost savarsita cu intentie se incepea urmarirea penala. mai tarziu, ca se facea plata, procurorul putea dispune SCOATEREA DE SUB URMARIRE PENALA plus amenda administrativa sau penala.
precum ati vazut sunt multi de daca aici si v-am mai spus ca nu e treaba mea, dar intamplator nu m-am oprit cu studiile la masterat si toate sunt in domeniul juridic.
pentru a nu face discutii pe langa subiectul dedicat federatiei inchei aici si va urez succesuri in activitatile intreprinse!
cu respect,

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

miyagi scrie:Hai! ia o bere de la mine si nu ma mai lua in tarbaca.
arat eu de parca as bea bere :lol: :lol: :lol: ...vorbim la o vodca caci m-am lasat de mult de sport :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cornelserbu scrie:
miyagi scrie:Hai! ia o bere de la mine si nu ma mai lua in tarbaca.
arat eu de parca as bea bere :lol: :lol: :lol: ...vorbim la o vodca caci m-am lasat de mult de sport :lol:
Atunci daca nu mai ejti zbortiv mai greu cu fair playu`. Te ung cu palicuta de Zalau de la mine de-acasa. Nu de alta, da` pre iti samana numilii cu-al meu :D .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

dle Popescu, intamplarea este urmatoarea: daca unul din castigatori depunea plangere la politie, pe numele dv se inregistra un dosar penal pt inselaciune. daca se dovedea ca nu e cu intentie procurorul dispune NEINCEPEREA URMARIRII PENALE. Daca fapta a fost savarsita cu intentie se incepea urmarirea penala. mai tarziu, ca se facea plata, procurorul putea dispune SCOATEREA DE SUB URMARIRE PENALA plus amenda penala.
precum ati vazut sunt multi de daca aici si v-am mai spus ca nu e treaba mea, dar intamplator nu m-am oprit cu studiile la masterat si toate sunt in domeniul juridic.
pentru a nu face discutii pe langa subiectul dedicat federatiei inchei aici si va urez succesuri in activitatile intreprinse!
cu respect,[/quote]
--------------------------------------------------------
Inceperea urmaririi penale incepea din momentul depunerii plangerii penale pentru inselaciune. Deci exista dosar. Hoatrarea de NUP survine doar daca nu exista legatura de cauzalitate sau infractiunea de inselaciune a fost savarsita fortuit. Chiar si in ultimul caz tot exista dosar de UP. Dar asta nu inseamna ca orice infractiune se savarseste fortuit, iar ca sa demonstrezi asta ar trebui sa probezi ca ti s-au administrat substante halucinogene spre exemplu si in cazul Domnului Popescu l-au pus sa organizeze concursul, iar acele substante l-au facut sa uite de premieri :wink: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nu va suparati Dom` Popescu insa impotenta unora nu prea se probeaza in toate cazurile, iar daca Dvs. aveti un tic verbal fixat pe anumiti termeni va faceti singur zile negre.
Urban culture.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Cristi Matei scrie:dle Popescu, intamplarea este urmatoarea: daca unul din castigatori depunea plangere la politie, pe numele dv se inregistra un dosar penal pt inselaciune. daca se dovedea ca nu e cu intentie procurorul dispune NEINCEPEREA URMARIRII PENALE. Daca fapta a fost savarsita cu intentie se incepea urmarirea penala. mai tarziu, ca se facea plata, procurorul putea dispune SCOATEREA DE SUB URMARIRE PENALA plus amenda penala.
cu respect,
cristi, oricum, daca omul e nevinovat nu apare nimic in cazier

LEGE Nr. 290 din 24 iunie 2004 privind cazierul judiciar
ART. 13
(1) Persoanele înscrise în cazierul judiciar sau cu privire la care s-au făcut notări provizorii se scot din evidenţă dacă se află în una dintre următoarele situaţii:
a) faptele pe care le-au săvârşit nu mai sunt prevăzute de lege ca infracţiuni;
b) a intervenit reabilitarea judecătorească sau de drept;
c) a intervenit amnistia;
d) au fost condamnate la pedeapsa amenzii sau la o pedeapsă privativă de libertate de cel mult 3 ani şi au trecut 20 de ani de la data rămânerii definitive a condamnării;
e) au decedat;
f) au fost scoase de sub urmărire, s-a dispus faţă de ele încetarea urmăririi penale ori s-a pronunţat o hotărâre definitivă de achitare sau de încetare a procesului penal;
g) au executat măsura educativă a libertăţii supravegheate, a internării într-un centru de reeducare sau într-un institut medical-educativ;
h) a trecut un an de la data aplicării măsurii educative a mustrării.
(2) În cazul când în cazierul judiciar al persoanelor prevăzute la alin. (1) lit. a) - d) şi f) există şi alte menţiuni, se şterg numai menţiunile care impun scoaterea din evidenţă.

deci, dl. popescu poate sta linistit in fruntea federatiei domniei sale :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”