palinca merge foarte bine, iar fair-play-ul ramane pe viatamiyagi scrie:Atunci daca nu mai ejti zbortiv mai greu cu fair playu`. Te ung cu palicuta de Zalau de la mine de-acasa. Nu de alta, da` pre iti samana numilii cu-al meu.

Moderator: gor965
palinca merge foarte bine, iar fair-play-ul ramane pe viatamiyagi scrie:Atunci daca nu mai ejti zbortiv mai greu cu fair playu`. Te ung cu palicuta de Zalau de la mine de-acasa. Nu de alta, da` pre iti samana numilii cu-al meu.
Corect! Si ca sa-ti dau noutati Dinamo al meu in momentul asta e calificat in liga granzilor cu cel mai imbracat gol.cornelserbu scrie:palinca merge foarte bine, iar fair-play-ul ramane pe viatamiyagi scrie:Atunci daca nu mai ejti zbortiv mai greu cu fair playu`. Te ung cu palicuta de Zalau de la mine de-acasa. Nu de alta, da` pre iti samana numilii cu-al meu.
aveti dreptate nea Cornel, dar amenda administrativa/penala ce scrie? apare?cornelserbu scrie:cristi, oricum, daca omul e nevinovat nu apare nimic in cazierCristi Matei scrie:dle Popescu, intamplarea este urmatoarea: daca unul din castigatori depunea plangere la politie, pe numele dv se inregistra un dosar penal pt inselaciune. daca se dovedea ca nu e cu intentie procurorul dispune NEINCEPEREA URMARIRII PENALE. Daca fapta a fost savarsita cu intentie se incepea urmarirea penala. mai tarziu, ca se facea plata, procurorul putea dispune SCOATEREA DE SUB URMARIRE PENALA plus amenda penala.
precum ati vazut sunt multi de daca aici si v-am mai spus ca nu e treaba mea, dar intamplator nu m-am oprit cu studiile la masterat si toate sunt in domeniul juridic.
pentru a nu face discutii pe langa subiectul dedicat federatiei inchei aici si va urez succesuri in activitatile intreprinse!
cu respect,
LEGE Nr. 290 din 24 iunie 2004 privind cazierul judiciar
ART. 13
(1) Persoanele înscrise în cazierul judiciar sau cu privire la care s-au făcut notări provizorii se scot din evidenţă dacă se află în una dintre următoarele situaţii:
a) faptele pe care le-au săvârşit nu mai sunt prevăzute de lege ca infracţiuni;
b) a intervenit reabilitarea judecătorească sau de drept;
c) a intervenit amnistia;
d) au fost condamnate la pedeapsa amenzii sau la o pedeapsă privativă de libertate de cel mult 3 ani şi au trecut 20 de ani de la data rămânerii definitive a condamnării;
e) au decedat;
f) au fost scoase de sub urmărire, s-a dispus faţă de ele încetarea urmăririi penale ori s-a pronunţat o hotărâre definitivă de achitare sau de încetare a procesului penal;
g) au executat măsura educativă a libertăţii supravegheate, a internării într-un centru de reeducare sau într-un institut medical-educativ;
h) a trecut un an de la data aplicării măsurii educative a mustrării.
(2) În cazul când în cazierul judiciar al persoanelor prevăzute la alin. (1) lit. a) - d) şi f) există şi alte menţiuni, se şterg numai menţiunile care impun scoaterea din evidenţă.
deci, dl. popescu poate sta linistit in fruntea federatiei domniei sale![]()
![]()
cristi, daca o dam in pescuit, nea popescu nu se mai bagaCristi Matei scrie: Hai ca o dam in altele si nu are rost. fiecare le stie pe ale lui.
inchei discutia aici si vom vedea ce-o mai fi.
seara buna tuturor.
Tot respectul pentru el si pentru ceea ce si cum face. Problema mea era cu remarcile dlui. Popescu care vad ca acum recurge si la tactici lacrimogene asociindu-se ca sa se introduca sau sa-si castige respectul cum zice AV-ul, cu granzii. N-a stat degeaba pe forum aiciCristi Matei scrie:in legatura cu selectionerul Federatiei, in urma cu ceva timp era PROVIZORIU: @PS Daca tata Nitu ar accepta o asemenea functie (pe care nu cred ca cineva ar putea-o constesta) ar fi un castig pentru pescuitul sportiv. Eu i-am facut deja oferta. Depinde de dumnealui si oricum nu poate ocupa functia decat provizoriu pana la absolvirea cursului de autorizare ca antrenor federal. @SUNA BINE- ANTRENOR FEDERAL.
puteti detalia despre ce cursuri este vorba? va rog.
dl. Cornel remarca era pt dl. Popescu, pt ca ieri zicea ca Tata Nitu a acceptat propunerea...miyagi scrie:Tot respectul pentru el si pentru ceea ce si cum face. Problema mea era cu remarcile dlui. Popescu care vad ca acum recurge si la tactici lacrimogene asociindu-se ca sa se introduca sau sa-si castige respectul cum zice AV-ul, cu granzii. N-a stat degeaba pe forum aiciCristi Matei scrie:in legatura cu selectionerul Federatiei, in urma cu ceva timp era PROVIZORIU: @PS Daca tata Nitu ar accepta o asemenea functie (pe care nu cred ca cineva ar putea-o constesta) ar fi un castig pentru pescuitul sportiv. Eu i-am facut deja oferta. Depinde de dumnealui si oricum nu poate ocupa functia decat provizoriu pana la absolvirea cursului de autorizare ca antrenor federal. @SUNA BINE- ANTRENOR FEDERAL.
puteti detalia despre ce cursuri este vorba? va rog..
Am inteles-o intocmai. Eu despre respect vorbeam tot fata de Tata Nitu, iar despre faptul ca se asociaza Dom` Popescu cu Tata Nitu mi se pare un pic cam deplasat. Cine stie cum vede totusi si Dl. Nitu datele problemei? Sunt convins ca vom afla.Cristi Matei scrie:dl. Cornel remarca era pt dl. Popescu, pt ca ieri zicea ca Tata Nitu a acceptat propunerea...miyagi scrie:Tot respectul pentru el si pentru ceea ce si cum face. Problema mea era cu remarcile dlui. Popescu care vad ca acum recurge si la tactici lacrimogene asociindu-se ca sa se introduca sau sa-si castige respectul cum zice AV-ul, cu granzii. N-a stat degeaba pe forum aiciCristi Matei scrie:in legatura cu selectionerul Federatiei, in urma cu ceva timp era PROVIZORIU: @PS Daca tata Nitu ar accepta o asemenea functie (pe care nu cred ca cineva ar putea-o constesta) ar fi un castig pentru pescuitul sportiv. Eu i-am facut deja oferta. Depinde de dumnealui si oricum nu poate ocupa functia decat provizoriu pana la absolvirea cursului de autorizare ca antrenor federal. @SUNA BINE- ANTRENOR FEDERAL.
puteti detalia despre ce cursuri este vorba? va rog..