federatia...

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: federatia...

Mesaj de cornelserbu »

miyagi scrie:Atunci daca nu mai ejti zbortiv mai greu cu fair playu`. Te ung cu palicuta de Zalau de la mine de-acasa. Nu de alta, da` pre iti samana numilii cu-al meu :D .
palinca merge foarte bine, iar fair-play-ul ramane pe viata :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cornelserbu scrie:
miyagi scrie:Atunci daca nu mai ejti zbortiv mai greu cu fair playu`. Te ung cu palicuta de Zalau de la mine de-acasa. Nu de alta, da` pre iti samana numilii cu-al meu :D .
palinca merge foarte bine, iar fair-play-ul ramane pe viata :D
Corect! Si ca sa-ti dau noutati Dinamo al meu in momentul asta e calificat in liga granzilor cu cel mai imbracat gol.
Avem captura si Tata Nitu se pare ca se bate cu ciortanii :).
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Domnu Pescar, daca nu va suparati, ne explicati si noua cum anume va pregatiti sa deveniti un pescar de competitii nationale si, mai ales, internationale? Ce anume presupune acest lucru? Se face un curs, se obtine un brevet, sau cum?[/quote]
-----------------------------------
Deci domnu` pescar deocamdata detinem captura, iar Tata Nitu se bate cu ciortanii. Presupun ca nu va intereseaza si ca intrebati din spatele unui loc caldut unde aveti calculatorul si nu vreo lanseta in apa asta atat de rece, asa cum faceam si eu anul trecut cand ma trimiteati la pescuit.
Urban culture.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

cornelserbu scrie:
Cristi Matei scrie:dle Popescu, intamplarea este urmatoarea: daca unul din castigatori depunea plangere la politie, pe numele dv se inregistra un dosar penal pt inselaciune. daca se dovedea ca nu e cu intentie procurorul dispune NEINCEPEREA URMARIRII PENALE. Daca fapta a fost savarsita cu intentie se incepea urmarirea penala. mai tarziu, ca se facea plata, procurorul putea dispune SCOATEREA DE SUB URMARIRE PENALA plus amenda penala.
precum ati vazut sunt multi de daca aici si v-am mai spus ca nu e treaba mea, dar intamplator nu m-am oprit cu studiile la masterat si toate sunt in domeniul juridic.
pentru a nu face discutii pe langa subiectul dedicat federatiei inchei aici si va urez succesuri in activitatile intreprinse!
cu respect,
cristi, oricum, daca omul e nevinovat nu apare nimic in cazier

LEGE Nr. 290 din 24 iunie 2004 privind cazierul judiciar
ART. 13
(1) Persoanele înscrise în cazierul judiciar sau cu privire la care s-au făcut notări provizorii se scot din evidenţă dacă se află în una dintre următoarele situaţii:
a) faptele pe care le-au săvârşit nu mai sunt prevăzute de lege ca infracţiuni;
b) a intervenit reabilitarea judecătorească sau de drept;
c) a intervenit amnistia;
d) au fost condamnate la pedeapsa amenzii sau la o pedeapsă privativă de libertate de cel mult 3 ani şi au trecut 20 de ani de la data rămânerii definitive a condamnării;
e) au decedat;
f) au fost scoase de sub urmărire, s-a dispus faţă de ele încetarea urmăririi penale ori s-a pronunţat o hotărâre definitivă de achitare sau de încetare a procesului penal;
g) au executat măsura educativă a libertăţii supravegheate, a internării într-un centru de reeducare sau într-un institut medical-educativ;
h) a trecut un an de la data aplicării măsurii educative a mustrării.
(2) În cazul când în cazierul judiciar al persoanelor prevăzute la alin. (1) lit. a) - d) şi f) există şi alte menţiuni, se şterg numai menţiunile care impun scoaterea din evidenţă.

deci, dl. popescu poate sta linistit in fruntea federatiei domniei sale :lol: :lol: :lol:
aveti dreptate nea Cornel, dar amenda administrativa/penala ce scrie? apare?
oricum, era o situatie ipotetica. nu doresc asta nimanui.
Amenda penala nu este prevazuta ca pedeapsa pentru infractiunea de inselaciune. In schimb puteti beneficia de prevederile art. 74 indice 1 Cod penal.
"Art. 74^1
In cazul savarsirii infractiunilor de gestiune frauduloasa, inselaciune, delapidare, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, abuz in serviciu contra intereselor publice, abuz in serviciu in forma calificata si neglijenta in serviciu, prevazute in prezentul cod, ori a unor infractiuni economice prevazute in legi speciale, prin care s-a pricinuit o paguba, daca in cursul urmaririi penale sau al judecatii, pana la solutionarea cauzei in prima instanta, invinuitul sau inculpatul acopera integral prejudiciul cauzat, limitele pedepsei prevazute de lege pentru fapta savarsita se reduc la jumatate.
Daca prejudiciul cauzat si recuperat in aceleasi conditii este de pana la 100.000 euro, in echivalentul monedei nationale, se poate aplica pedeapsa cu amenda. Daca prejudiciul cauzat si recuperat in aceleasi conditii este de pana la 50.000 euro, in echivalentul monedei nationale, se aplica o sanctiune administrativa, care se inregistreaza in cazierul judiciar.
Dispozitiile prevazute la alin. 1 si 2 nu se aplica daca faptuitorul a mai savarsit o infractiune de acelasi gen, prevazuta de prezentul cod, intr-un interval de 5 ani de la comiterea faptei, pentru care a beneficiat de prevederile alin. 1 si 2."

Hai ca o dam in altele si nu are rost. fiecare le stie pe ale lui.
inchei discutia aici si vom vedea ce-o mai fi.
seara buna tuturor.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

f) au fost scoase de sub urmărire, s-a dispus faţă de ele încetarea urmăririi penale ori s-a pronunţat o hotărâre definitivă de achitare sau de încetare a procesului penal;
------------------------
Pai si cu asta poti sa te exonerezi de conexiunile cu urmarirea penala? Poate in fata unora care nu se pricep. Ca nu-ti trece in cazier e una, dar ca ai fost parte e ceea ce conteaza. Ca sa obtii o hotarare definitiva si irevocabila la noi in tara nu e mare lucru.
Ma rog! Avem altceva de facut acum. Performanta Dom` Popescu pe banii nostrii nu pe ai federatiei dvs. La ora asta se munceste, iar dumneata poate dormi. Se ingheata pe balta si cand te trezesti vii iarasi cu petarde de-alea ca trebuie sa ne afiliem ca n-ai buget. Tata Nitu se bate cu ciortanii si-i trosnesc incheieturile articulatiilor, iar dumneata iti permiti sa-i spui ce sa faca.
Urban culture.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

in legatura cu selectionerul Federatiei, in urma cu ceva timp era PROVIZORIU: @PS Daca tata Nitu ar accepta o asemenea functie (pe care nu cred ca cineva ar putea-o constesta) ar fi un castig pentru pescuitul sportiv. Eu i-am facut deja oferta. Depinde de dumnealui si oricum nu poate ocupa functia decat provizoriu pana la absolvirea cursului de autorizare ca antrenor federal. @SUNA BINE- ANTRENOR FEDERAL.
puteti detalia despre ce cursuri este vorba? va rog.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Cristi Matei scrie: Hai ca o dam in altele si nu are rost. fiecare le stie pe ale lui.
inchei discutia aici si vom vedea ce-o mai fi.
seara buna tuturor.
cristi, daca o dam in pescuit, nea popescu nu se mai baga :lol: :lol: :lol:
:lol:
Stima!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Matei scrie:in legatura cu selectionerul Federatiei, in urma cu ceva timp era PROVIZORIU: @PS Daca tata Nitu ar accepta o asemenea functie (pe care nu cred ca cineva ar putea-o constesta) ar fi un castig pentru pescuitul sportiv. Eu i-am facut deja oferta. Depinde de dumnealui si oricum nu poate ocupa functia decat provizoriu pana la absolvirea cursului de autorizare ca antrenor federal. @SUNA BINE- ANTRENOR FEDERAL.
Tot respectul pentru el si pentru ceea ce si cum face. Problema mea era cu remarcile dlui. Popescu care vad ca acum recurge si la tactici lacrimogene asociindu-se ca sa se introduca sau sa-si castige respectul cum zice AV-ul, cu granzii. N-a stat degeaba pe forum aici :wink: .
Adica daca eu am veleitati antrenoriale sa ma duc sa ma ploconesc tot la el sa-mi dea licenta? Oare cat de tampit sa fiu?!
Urban culture.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

miyagi scrie:
Cristi Matei scrie:in legatura cu selectionerul Federatiei, in urma cu ceva timp era PROVIZORIU: @PS Daca tata Nitu ar accepta o asemenea functie (pe care nu cred ca cineva ar putea-o constesta) ar fi un castig pentru pescuitul sportiv. Eu i-am facut deja oferta. Depinde de dumnealui si oricum nu poate ocupa functia decat provizoriu pana la absolvirea cursului de autorizare ca antrenor federal. @SUNA BINE- ANTRENOR FEDERAL.
Tot respectul pentru el si pentru ceea ce si cum face. Problema mea era cu remarcile dlui. Popescu care vad ca acum recurge si la tactici lacrimogene asociindu-se ca sa se introduca sau sa-si castige respectul cum zice AV-ul, cu granzii. N-a stat degeaba pe forum aici :wink: .
dl. Cornel remarca era pt dl. Popescu, pt ca ieri zicea ca Tata Nitu a acceptat propunerea...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Matei scrie:
miyagi scrie:
dl. Cornel remarca era pt dl. Popescu, pt ca ieri zicea ca Tata Nitu a acceptat propunerea...
Am inteles-o intocmai. Eu despre respect vorbeam tot fata de Tata Nitu, iar despre faptul ca se asociaza Dom` Popescu cu Tata Nitu mi se pare un pic cam deplasat. Cine stie cum vede totusi si Dl. Nitu datele problemei? Sunt convins ca vom afla.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”