federatia...

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristi Matei
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: federatia...

Mesaj de Cristi Matei »

dl. Cornel remarca era pt dl. Popescu, pt ca ieri zicea ca Tata Nitu a acceptat propunerea...[/quote]
Am inteles-o intocmai. Eu despre respect vorbeam tot fata de Tata Nitu, iar despre faptul ca se asociaza Dom` Popescu cu Tata Nitu mi se pare un pic cam deplasat. Cine stie cum vede totusi si Dl. Nitu datele problemei? Sunt convins ca vom afla.[/quote]
:lol: :lol: :lol:
Tata Nitu o sa zica, probabil: "m-a sunat tati federalul dar eram cu mainile de grambel si n-am avut chef sa stau de el si am spus ca da, ca sa o mai scurtez, ca tragea la aia din stanga." :lol:
toata stima pentru acest minunat om si pescar!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Matei scrie:dl. Cornel remarca era pt dl. Popescu, pt ca ieri zicea ca Tata Nitu a acceptat propunerea...
Am inteles-o intocmai. Eu despre respect vorbeam tot fata de Tata Nitu, iar despre faptul ca se asociaza Dom` Popescu cu Tata Nitu mi se pare un pic cam deplasat. Cine stie cum vede totusi si Dl. Nitu datele problemei? Sunt convins ca vom afla.[/quote]
:lol: :lol: :lol:
Tata Nitu o sa zica, probabil: "m-a sunat tati federalul dar eram cu mainile de grambel si n-am avut chef sa stau de el si am spus ca da, ca sa o mai scurtez, ca tragea la aia din stanga." :lol:
toata stima pentru acest minunat om si pescar![/quote]
S-ar putea sa fie negru ca cica numai pleava ii intra.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Telefonic, tata Nitu mi-a spus ca sunt doar minciuni, iar de INFORMATOR a zis ca este un ESCROC...... (cu S , fara X) :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Telefonic, tata Nitu mi-a spus ca sunt doar minciuni, iar de INFORMATOR a zis ca este un ESCROC...... (cu S , fara X) :D
corect! la cuvant ma refer, desigur... :D
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Vladut Mateianu scrie:Telefonic, tata Nitu mi-a spus ca sunt doar minciuni, iar de INFORMATOR a zis ca este un ESCROC...... (cu S , fara X) :D
Facem o discutie față in față, tu, eu si tata Nițu? Si mai ușor cu epitetele, ca nu sunt dovedite. Tata Nițu mi se adresează cu dl. Popescu. Dupa cum il cunosti, daca are ceva sa-ti spună, ti-o spune direct.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

pt. ca ne indemnati sa urmarim forumul celor de la stationar, am facut-o si iar am dat de mizerii, peste tot mizerii.
@Nu stiu daca mai tineti minte. Cu ceva timp in urma va avertizasem asupra acestui individ, Popescu Stefan, fost presedinte pe la APS Alba. Cineva mi-l dadea de exemplu de urmat cu Federatia aia a lui, pe care el a inventat-o, sustinut de cateva asociatii marunte, ai caror membrii incap cu totii intr-un autobuz. Dar facand larma, sunt vazuti de catre autoritati ca fiind reprezentativi pt. toti pescarii din tara... Vad ca acum incepeti sa va lamuriti singuri...
Si, atentie, individul continua sa se considere reprezentantul pescarilor sportivi din Romania. Ia parte la intalniri cu Guvernul, cu comisiile parlamentare care se ocupa de legislatia in domeniu, etc., vorbind in numele pescarilor. Legea asta imbecila de acum este "rodul" mintii acestui individ. Asa se face ca apele au ramas ale nimanui. Nu le mai pazaste nimeni, cei care o faceau pe vremuri pierzandu-si dreptul de control. Daca AGVPS nu se va trezi sa-si faca auzita vocea, pe acest Popescu nu-l va opri nimeni sa se cocoate in varf. El fiind un escroc notoriu pe meleagurile lui. Ca o paranteza, omul a constituit o asociatie de pescari, APS Alba, a incantat membrii cotizanti cu ideea ca le va face o balta de pescuit proprie asociatiei, s-a apucat de excavatii, dupa care a vandut pietrisul prin firma lui... De fapt omul si-a deschis balastiera pe banii contribuabililor... Luat la intrebari de membri asociatiei, raspunsul lui candid a fost ca trebuia cineva sa se ocupe de transportul materialului rezultat din "constructia" baltii de pescuit... Le facuse un bine... Oamenii mai injura si acum, mai ales ca pe balta lui peste nu se prea prinde... Laughing
Omul are o indemanare in a folosi legislatia noastra schioapa, fiind el jurist sau avocat, daca bine am inteles, si n-ar fi mare lucru sa ne trezim in fata faptului implinit... Popescu, Presedintele tuturor pescarilor... Crying or Very sad
@

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:
Facem o discutie față in față, tu, eu si tata Nițu? Si mai ușor cu epitetele, ca nu sunt dovedite. Tata Nițu mi se adresează cu dl. Popescu. Dupa cum il cunosti, daca are ceva sa-ti spună, ti-o spune direct.
Tata Nitu se adreseaza cu Domnule oricui ca-i educat insa cu dovedirea afirmatiilor Dumneata ai restante mari pe aici si numai laude in contradictie cu acuzele ce ti se aduc.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Imi pare rau ca nu dispun de tehnologia lui dan City ca sa postez o inregistrare, dar crede-ma ca termenul ESCROC il foloseste cand vorbim despre un anumit popescu de pe la alba, unul care sustine ca este napoleon...pardon, ca este regele federatiei de pescuit.. :D Poate gresesc si vorbim de alta persoana, dar acel om asa este catalogat ! :wink:

In alta ordine de idei, ce cauta un om care nu are nicio tangenta cu pescuitul sa "faca" o federatie (pe banii si cheltuia lui, cred) in conditiile in care nu are nimic de castigat ? Ba dimpotriva..... De ce acelasi om a dat in judecata AGVPS-ul ca sa puna mana pe fondurile de vanatoare ? :roll:
Sunt sigur ca nu din pasiune.... :oops: si de aceea ar fi bine sa ai decenta sa nu mai postezi pe forumurile PESCARILOR.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

claudiue

Mesaj de claudiue »

claudiue scrie:Domnu Pescar, daca nu va suparati, ne explicati si noua cum anume va pregatiti sa deveniti un pescar de competitii nationale si, mai ales, internationale? Ce anume presupune acest lucru? Se face un curs, se obtine un brevet, sau cum?
-----------------------------------
miyagi scrie:Deci domnu` pescar deocamdata detinem captura, iar Tata Nitu se bate cu ciortanii. Presupun ca nu va intereseaza si ca intrebati din spatele unui loc caldut unde aveti calculatorul si nu vreo lanseta in apa asta atat de rece, asa cum faceam si eu anul trecut cand ma trimiteati la pescuit.
Domnu pescar INTERNATIONAL,

Captura au prins-o altii, nu dvs . :lol:
In timp ce scrieti atat de multe mesaje, nu cumva sunteti tot in fata unui calculator?
Scuze ca v-am raspuns tarziu, am fost la peste :lol:

claudiue

Mesaj de claudiue »

miyagi scrie: :D . Bine macar ca nu-s Dinamovist. Nici macar microbist in ale fotbalului. Dar pot sa-ti zic ca ma pregatesc temeinic si pana nu ma consider apt eu insumi nu o sa va incurc ca am vazut ca sunteti destul de capriciosi. Altfel, daca mai apar cazuri de-astea gen Mitica de la Liga iti pot spune Nea Cornele de pe acum ca mi se cam ia si-mi zboara gandul de la consacrare, sa-i zicem :x .
Hai! ia o bere de la mine si nu ma mai lua in tarbaca.

La cat de hotarat va vad sa acumulati invataminte despre pescuit si NUMAI DUPA ASTA sa va si apucati de tinut lanseta in mana, cred cu tarie ca veti fi primul Campion Olimpic la pescuit :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”