Discutii Costica Buhac, Victor Petcu, V.M, A.V

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

buhac constantin

Re: euroconcurs 25.000 editia 2011

Mesaj de buhac constantin »

Domnul Petcu de unde sa stiu eu de .w.w.Moara Vlasiei 2 ?
Daca stiam mai umblam dupa dumneata pe Crapmania ?
De cand am aflat direct acolo am facut cont .Cred ca vom putea purta discutii decente chiar daca vor fi contradictorii .
Faceti vreo aluzie ca nu mai aveti lot ? Vreti sa semnati un contract de sponsorizare cu Acvila ?
Este o mica problema dar as dorii sa o dzbatem pe M.V.2 .
Va felicit pentru decizia luata referitor la C.N .
Nu ati vrut sa luati bani de la Cyty si a fugit cu ei la Haromfa sa faca performanta .
Va multumesc pentru numarul de telefon dar pana luni nu pot sa va sun ca nu am credit .
Noapte buna ,de acum vorbim pE w.w M.V .2 !

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

ce mistouri de prost gust.....nu este frumos ce faci.....pacat. :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Vladut Mateianu scrie:ce mistouri de prost gust.....nu este frumos ce faci.....pacat. :oops:

Vladute,ai impresia ca Buhac si Dan City se pot pune cu unul ca mine la misto sau la "tavaleli" ? In mintea lor,probabil cred ca mistoul lor de 2 lei ai fac "cei mai tari"!!!!! Nu stiu ce vor crede si cum se vor simntii ei,atunci cind li se vor face "notele de plata" !!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

petcuvicto scrie:
buhac constantin scrie:Domnul Petcu am mai zis eu ceva dar daca dv va amestecati in alte concursuri si balti care nu va privesc nu sunt eu de vina ca va este dor de mine si imi postati numele pe aici scotanduma tap ispasitor .
Gata facem pace dar preventiv eu o sa vin la Rosia cu o pisica ! Cu cine esti in echipa ?
Apropo ce numar de telefon aveti ca am pierdut telefonul .
Poate la telefon ne intelegem mai bine .

"Gata facem pace dar preventiv eu o sa vin la Rosia cu o pisica !

Acum am vazut ca ai scris: " o sa vin la Rosia cu o pisica"

Iti urez ,sa-i maninci coada!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

buhac constantin scrie:Domnul Petcu de unde sa stiu eu de .w.w.Moara Vlasiei 2 ?
Daca stiam mai umblam dupa dumneata pe Crapmania ?
De cand am aflat direct acolo am facut cont .Cred ca vom putea purta discutii decente chiar daca vor fi contradictorii .
Faceti vreo aluzie ca nu mai aveti lot ? Vreti sa semnati un contract de sponsorizare cu Acvila ?
Este o mica problema dar as dorii sa o dzbatem pe M.V.2 .
Va felicit pentru decizia luata referitor la C.N .
Nu ati vrut sa luati bani de la Cyty si a fugit cu ei la Haromfa sa faca performanta .
Va multumesc pentru numarul de telefon dar pana luni nu pot sa va sun ca nu am credit .
Noapte buna ,de acum vorbim pE w.w M.V .2 !

Dl Buhac Bulan,da-mi tel la orice ora vrei si o sa vin unde vrei tu ca sa-ti dovedesc ca in fata mea esti o p--da!!!!! Ti-am dat nr de tel ca sa ma suni!!!!! Sunama daca nu te simnti p--da!!!!!
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

petcuvicto scrie:

Vladute,ai impresia ca Buhac si Dan City se pot pune cu unul ca mine la misto sau la "tavaleli" ? In mintea lor,probabil cred ca mistoul lor de 2 lei ai fac "cei mai tari"!!!!! Nu stiu ce vor crede si cum se vor simntii ei,atunci cind li se vor face "notele de plata" !!!!!

Victorash, pe mine ma deranjeaza ca adminul forumului ii permite asa multe, omul asta nu a avut nicio postare despre tehnica de pescuit sau echipament, doar mistouri de Buftea si glume cu emanatii bahice.
Totusi, este un forum de pescuit.... :oops:
CS SENZOR

buhac constantin

Vladut pardon IMBARLIGACHE ce fraza consideri ca este scrisa la misto in postarea adresata domnului Petcu ?
Termena cu imbarligaturile ca eu cu domnul Petcu nu am cum sa ma cert !
Este Dinamovist avem prieteni comuni asa ca te straduiesti degeaba .

buhac constantin

Domnul Petcu de ce ziceti sa-i mananc coada pisici ? Mai este si postul Pastelui !
Nu am promis ca va sun luni ?Nu mai plec la oras sa incarc telefonul .
Pana atunci mai scimbam o impresie pe ww Moara Vlasiei 2 .
O duminica placuta va doresc !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

costica, poti sa prieten sau dusman cu cine vrei tu, nu ma intereseaza. atata doar ca incearca sa mai strici topicurile cu postari la misto. poti posta cate vrei la misto pe cimitirulelefantilor.ro , aici te rog sa eviti acel gen de postari.
CS SENZOR

buhac constantin

Vladut nu vrei sa spui care din fraze o consideri la misto ,asta inseamna ca nu exista .
Hai sa trecem si la lucruri serioase ;
1 Tehnici de pescuit scrise de mine le vei putea citi in curand in cea mai tare revista de specialitate si spre surprinderea ta va apare si numele producatorului de nada " SENZOR " datorita caruia am reusit cateva rezultate frumoase .Ex loc 2 -Sarulesti Cupa Internationala a Romaniei in anul 2007 ,loc 3 -Sarulesti Cupa Internationala a Romaniei 2009 ,loc 1 pe sector Sarulesti 2010 si nu in ultimul rand castigarea unui sector ,captura pe sector de 19,5 kg si ocuparea locului 5 la Cupa Mondiala desfasurata in Franta la Madine in anul 2010 . Tot cu nada " Senzor " am mai castigat o roaba de cupe pe la diferite concursuri organizate de tine .

2 Tehnici practicate de tine care sunt ? Daca vrei sa detaliezi decat doua :
Prima - Vladut da drumul la calugarul de la Peris se carmoleste si cand se trezeste coamele pestilor erau pe la suprafata ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A doua -Vladut organizeaza concurs la Moara in 2011 strange PINCA si pleaca la alt concurs organizat in Ungaria la Haromfa :wink: :wink: :wink:
Tehnicile aste amandoua arata cat respectii pescarii care vin la concursurile organizate de tine Maestre !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”