Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vladut Mateianu scrie:ce mistouri de prost gust.....nu este frumos ce faci.....pacat.
petcuvicto scrie:buhac constantin scrie:Domnul Petcu am mai zis eu ceva dar daca dv va amestecati in alte concursuri si balti care nu va privesc nu sunt eu de vina ca va este dor de mine si imi postati numele pe aici scotanduma tap ispasitor .
Gata facem pace dar preventiv eu o sa vin la Rosia cu o pisica ! Cu cine esti in echipa ?
Apropo ce numar de telefon aveti ca am pierdut telefonul .
Poate la telefon ne intelegem mai bine .
buhac constantin scrie:Domnul Petcu de unde sa stiu eu de .w.w.Moara Vlasiei 2 ?
Daca stiam mai umblam dupa dumneata pe Crapmania ?
De cand am aflat direct acolo am facut cont .Cred ca vom putea purta discutii decente chiar daca vor fi contradictorii .
Faceti vreo aluzie ca nu mai aveti lot ? Vreti sa semnati un contract de sponsorizare cu Acvila ?
Este o mica problema dar as dorii sa o dzbatem pe M.V.2 .
Va felicit pentru decizia luata referitor la C.N .
Nu ati vrut sa luati bani de la Cyty si a fugit cu ei la Haromfa sa faca performanta .
Va multumesc pentru numarul de telefon dar pana luni nu pot sa va sun ca nu am credit .
Noapte buna ,de acum vorbim pE w.w M.V .2 !
petcuvicto scrie:
Vladute,ai impresia ca Buhac si Dan City se pot pune cu unul ca mine la misto sau la "tavaleli" ? In mintea lor,probabil cred ca mistoul lor de 2 lei ai fac "cei mai tari"!!!!! Nu stiu ce vor crede si cum se vor simntii ei,atunci cind li se vor face "notele de plata" !!!!!