Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
la care concurs te referi?!!!!mariusangler scrie:Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor.Felicit in mod special echipa de pe standul 23,care pe un loc foarte prost si de pe care la concursul trecut s-a abandonat,a scos un binemeritat loc 4 pe sector.Felicitari Liviu,Giani si Cristi,pentru ambitie si perseverenta.
Iohann la "concursul trecut" - cred ca se referea la Cupa primaverii - nu tu ai fost pe stand 23 impreuna cu Razvan Garcea si Claumar? Si stiu sigur ca ati stat pana la sfarsitiohann scrie:la care concurs te referi?!!!!mariusangler scrie:Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor.Felicit in mod special echipa de pe standul 23,care pe un loc foarte prost si de pe care la concursul trecut s-a abandonat,a scos un binemeritat loc 4 pe sector.Felicitari Liviu,Giani si Cristi,pentru ambitie si perseverenta.
felicitari!!!Roman Eugen scrie:Multumesc partenerilor mei de echipa Cezar Baiasu si Titi Bratosin pentru combativitatea de care au dat dovada si unei persoane deosebite (stie el cine) pentru sprijinul acordat.
Stand 25
Eugen Roman, Cezar Baiasu, Titi Bratosin
Captura Sector C
Locul 1 Calitate Sector C
Locul 3 Cantitate Sector C
Locul 5 general
Se putea si mai bine avand in vedere ca s-a pescuit cu standul in diagonala (modificat fata de Cupa Primaverii), mai mult in agatatura si cu 2 pontoane in partea dreapta care ne-au facut sa pierdem cam o treime din prezentari. Dar asta ne-a facut sa crestem in valoare ca pescari si sa invatam lucruri noi pe care numai intr-un concurs le poti afla.
O experienta cu adevarat deosebita pentru care multumesc atat organizatorilor cat si echipelor participante.