Desfasurare Senior Cup editia I -Moara Vlasiei

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
mariusangler
Puncte: 0

Re: Desfasurare Senior Cup editia I -Moara Vlasiei

Mesaj de mariusangler »

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor.Felicit in mod special echipa de pe standul 23,care pe un loc foarte prost si de pe care la concursul trecut s-a abandonat,a scos un binemeritat loc 4 pe sector.Felicitari Liviu,Giani si Cristi,pentru ambitie si perseverenta.
Mad carp Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Roman Eugen

Mesaj de Roman Eugen »

Multumesc partenerilor mei de echipa Cezar Baiasu si Titi Bratosin pentru combativitatea de care au dat dovada si unei persoane deosebite (stie el cine :wink: ) pentru sprijinul acordat.

Stand 25
Eugen Roman, Cezar Baiasu, Titi Bratosin
Captura Sector C
Locul 1 Calitate Sector C
Locul 3 Cantitate Sector C
Locul 5 general

Se putea si mai bine avand in vedere ca s-a pescuit cu standul in diagonala (modificat fata de Cupa Primaverii), mai mult in agatatura si cu 2 pontoane in partea dreapta care ne-au facut sa pierdem cam o treime din prezentari. Dar asta ne-a facut sa crestem in valoare ca pescari si sa invatam lucruri noi pe care numai intr-un concurs le poti afla.
O experienta cu adevarat deosebita pentru care multumesc atat organizatorilor cat si echipelor participante.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Un concurs frumos pentru care multumesc organizatorilor si administratorului baltii.
Nu ii multumesc Celui de Sus care ne-a pus la grea incercare cu vremea cu care ne-a pricopsit.
Felicit invingatorii si invinsii, si pe toti cei care au indurat cu stoicism vicisitudinile naturii.
Ii salut pe vecinii de la standurile 7 (Bogdan si Gabi) si 9 (Tibi, Ovidiu si Eusebiu), alaturi de care ne-am petrecut cele 72 de ore ale concursului in conditii de total fair play.
Multumesc consilierului meu Dan Badircea pentru sprijinul acordat
Restul comentariilor le las pe seama carcotasilor!
Fişiere ataşate
Cazut la datorie.jpg
Cazut la datorie.jpg (171.38 KiB) Vizualizat de 1126 ori
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

A fost un concurs foarte greu din punct de vedere al conditiilor meteo .
A fost primul concurs la care am participat dar vremea mi-a adus aminte de noptile din armata cand am facut garda la Medgidia la -25 de grade .
Am avut ger si inghet , ploaie si vant , soare , a mai lipsit ninsoarea , cu toate ca unii concurenti au spus ca a fost si ceva chiciura care a dat in lapovita . In prima noapte cand au fost intre -3 si -5 grade si a batut si vantul , numai de pescuit nu era vremea , dar toti pescarii merita felicitati pentru ca au indurat pana la capat toate incercarile vremii . In ultima noapte a plouat de a rupt si a batut vantul si mai rau , dar s-a prins cel mai mult .
Ii salut si eu pe vecinii de la standul 6 si standul 8 si le urez fire intinse la maxim la partidele viitoare .
Felicit pe toti concurentii si e de apreciat ca pe o vreme atat de nenorocita nu a fost nici un abandon asa cum s-a intamplat la concursul anterior .

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

FELICITARI TUTUROR CONCURENTILOR!!!!!! FELICITARI CISTIGATORILOR!!!!!! FELICITARI ARBITRILOR!!!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

MULTUMESC CELOR CARE M-AU FELICITAT!!!!!!!!!!
Victoras Petcu

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

mariusangler scrie:Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor.Felicit in mod special echipa de pe standul 23,care pe un loc foarte prost si de pe care la concursul trecut s-a abandonat,a scos un binemeritat loc 4 pe sector.Felicitari Liviu,Giani si Cristi,pentru ambitie si perseverenta.
la care concurs te referi?!!!!

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

iohann scrie:
mariusangler scrie:Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor.Felicit in mod special echipa de pe standul 23,care pe un loc foarte prost si de pe care la concursul trecut s-a abandonat,a scos un binemeritat loc 4 pe sector.Felicitari Liviu,Giani si Cristi,pentru ambitie si perseverenta.
la care concurs te referi?!!!!
Iohann la "concursul trecut" - cred ca se referea la Cupa primaverii - nu tu ai fost pe stand 23 impreuna cu Razvan Garcea si Claumar? Si stiu sigur ca ati stat pana la sfarsit :D

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

Roman Eugen scrie:Multumesc partenerilor mei de echipa Cezar Baiasu si Titi Bratosin pentru combativitatea de care au dat dovada si unei persoane deosebite (stie el cine :wink: ) pentru sprijinul acordat.

Stand 25
Eugen Roman, Cezar Baiasu, Titi Bratosin
Captura Sector C
Locul 1 Calitate Sector C
Locul 3 Cantitate Sector C
Locul 5 general

Se putea si mai bine avand in vedere ca s-a pescuit cu standul in diagonala (modificat fata de Cupa Primaverii), mai mult in agatatura si cu 2 pontoane in partea dreapta care ne-au facut sa pierdem cam o treime din prezentari. Dar asta ne-a facut sa crestem in valoare ca pescari si sa invatam lucruri noi pe care numai intr-un concurs le poti afla.
O experienta cu adevarat deosebita pentru care multumesc atat organizatorilor cat si echipelor participante.
felicitari!!!
stand 24..... si multumim mult :wink:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”