CUPA FANTANELE 14-17 APR

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
s0rynelu
Puncte: 0

Re: CUPA FANTANELE 14-17 APR

Mesaj de s0rynelu »

lulupescar scrie:asa balta ,asa rezultate..toata lumea castiga,ies toti pe locul 1!
daca se va prinde primul crap se va da la CNN!! :D
eu totusi cred ca sunt cativa pesti pe acolo...pana pe 17 mai e....
Imagine

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

SBS BAIT FISHING TEAM ROMANIA, in 2012 s-ar putea sa va puna o balta de 52 ha pentru calificari.Balta se afla la aprox. 100 km de Bucuresti,bine populata cu crap adus din Ungaria,salonte intre 2-10 kg. Balta este inchisa de 2 ani pentru pescuit.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Vladut eu cred ca trebuiesc evitate astfel de piste cum este" la fantana "la care reactia localnicilor este urmatoarea " va vad om in toata firea , instarit ,aveti masina, casa care se muta ,o gramada de bete si va lasati fraierit de ........ care a scos peste de aici pentru popularea altor balti !Daca veneati cu ani in urma prindeaiti cat va trebuia in cateva ore fara sa mai dormiti aici .Mai incercati cand se incalzeste !
Despre vasta ta experienta eu iti aduc aminte de doua participari ale tale pe Sarulesti unde ai terminat cu 00,00 !
Se poate intampla oricui care a participat la foarte multe concursuri . DE ex ;dl Maty la Bunget saptamana trecuta .
Nu cunosc balta Fantanele dar cred ca se exagereaza cu organizarea de concursuri [ din motive financiare si dorinta pescarilor ] in perioada asta cand termometrul se zbate la zero grade la ora 7 dimineata dupa atatea luni de iarna !

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Dl Tite cum putem organiza Campionatul de Crap al Romaniei cu Crapi Unguresti ?

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Azi am vorbit la telefon cu un prieten care este pe balta si mi-a comunicat faptul ca toate echipele care au punctat specia caras au convenit sa il retina...maine este dezlegare la peste si baieti sunt credinciosi.

ps: schimbati si voi balta pentru prima etapa...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Costica, nu eu organizez CN.....
Totusi, cred ca va grabiti cu afirmatiile, s-ar putea ca peste 3 saptamani alta sa fie situatia...bineinteles, daca se incalzeste afara ! :wink: Si sunt convins ca patronul va popula balta inainte de etapa, altfel risca sa isi faca cea mai mare anti-reclama din lumea pescuitului ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Costica, nu eu organizez CN.....
Totusi, cred ca va grabiti cu afirmatiile, s-ar putea ca peste 3 saptamani alta sa fie situatia...bineinteles, daca se incalzeste afara ! :wink: Si sunt convins ca patronul va popula balta inainte de etapa, altfel risca sa isi faca cea mai mare anti-reclama din lumea pescuitului ! :D
si eu cred ca lumea se grabeste sa traga concluzii pripite .
este foarte frig ,plus schimbarile de presiune ,vintul puternic ......
nu cred ca poate fi cineva atat de sinucigas incat sa puna o balta la dispozitie pentru campionatul national stiind ca nu are peste in balta ,pe de alta parte daca ar face acum ceva populari cred ca este prea tarziu avand in vedere ca mai sunt 3 saptamani pana la prima etapa .
eu cred ca este crap in balta avand in vedere suprafata mare a lacului dar si faptul ca nu a fost secata de cativa ani .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

nutzu

Mesaj de nutzu »

dar ce ziceti ca astazi sau bagat de catre oamenii patronului plasele sa prinda peste pentru florii.asa ceva se poate cand se organizeaza un concurs?asta este o nesimtire imensa.nu inteleg cum astefel de lacuri sunt alese pentru CN de crap

nutzu

Mesaj de nutzu »

Vladut Mateianu scrie:Costica, nu eu organizez CN.....
dar cu pescuitul cu plase cum ramane?cat de nesimtit sa fii sa dai cu plasa cand 22 de echipe care au platit taxa indura frig si vant sa prinda peste?

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

nutzu scrie:dar ce ziceti ca astazi sau bagat de catre oamenii patronului plasele sa prinda peste pentru florii.asa ceva se poate cand se organizeaza un concurs?asta este o nesimtire imensa.nu inteleg cum astefel de lacuri sunt alese pentru CN de crap
...macar aia cu plasele, au luat ceva ?! :? ... :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”