eu totusi cred ca sunt cativa pesti pe acolo...pana pe 17 mai e....lulupescar scrie:asa balta ,asa rezultate..toata lumea castiga,ies toti pe locul 1!
daca se va prinde primul crap se va da la CNN!!

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
eu totusi cred ca sunt cativa pesti pe acolo...pana pe 17 mai e....lulupescar scrie:asa balta ,asa rezultate..toata lumea castiga,ies toti pe locul 1!
daca se va prinde primul crap se va da la CNN!!
si eu cred ca lumea se grabeste sa traga concluzii pripite .Vladut Mateianu scrie:Costica, nu eu organizez CN.....
Totusi, cred ca va grabiti cu afirmatiile, s-ar putea ca peste 3 saptamani alta sa fie situatia...bineinteles, daca se incalzeste afara !Si sunt convins ca patronul va popula balta inainte de etapa, altfel risca sa isi faca cea mai mare anti-reclama din lumea pescuitului !
dar cu pescuitul cu plase cum ramane?cat de nesimtit sa fii sa dai cu plasa cand 22 de echipe care au platit taxa indura frig si vant sa prinda peste?Vladut Mateianu scrie:Costica, nu eu organizez CN.....
Totusi, cred ca va grabiti cu afirmatiile, s-ar putea ca peste 3 saptamani alta sa fie situatia...bineinteles, daca se incalzeste afara !Si sunt convins ca patronul va popula balta inainte de etapa, altfel risca sa isi faca cea mai mare anti-reclama din lumea pescuitului !
...macar aia cu plasele, au luat ceva ?!nutzu scrie:dar ce ziceti ca astazi sau bagat de catre oamenii patronului plasele sa prinda peste pentru florii.asa ceva se poate cand se organizeaza un concurs?asta este o nesimtire imensa.nu inteleg cum astefel de lacuri sunt alese pentru CN de crap