Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Cred ca au ramas majoritatea echipelor pana la sfarsitnyerjakromeo scrie:Da asa este, pana azi, la ora 15:30 nu s-a prins nici un crap.
Concurentilor li s-a returnat suma de 700 lei din taxa de concurs, cei care doresc pot sa ramana pana la capat, cei care nu, merg spre casa.
Nasoala treaba.
Asa este. Si merge si de finala, are si peste putin si are si standuri egale ca valoare !Sionut scrie:O balta potrivita pentru prima etapa, dupa parerea mea ar fi Hobaia.
Adevaratii pescari care navigheaza pe acest forum au fost pe balta .Tu de ce esti ofensat ...micule hitlerdoru_croc scrie:Cred ca au ramas majoritatea echipelor pana la sfarsitnyerjakromeo scrie:Da asa este, pana azi, la ora 15:30 nu s-a prins nici un crap.
Concurentilor li s-a returnat suma de 700 lei din taxa de concurs, cei care doresc pot sa ramana pana la capat, cei care nu, merg spre casa.
Nasoala treaba.![]()
Eu le-as fi cerut si despagubiri materiale si morale. Ce s-a intamplat acolo e mai rau ca ..de mama.
P.S. Propun inchiderea topicului de la "Balti" - Fantasnele - Dolj. Este o ofensa adusa pescarilor care navigheaza pe acest forum....Parerea mea![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Te invit la mine pe terasa iti pun un lighean si nu-ti percep nici o taxa. (dai si tu o bere ca apa costaTudor Cosmin scrie:scuzati deranjul, cat ma costa un abonament pe aceasta minunata balta(- 1000$)??? daca-mi platiti deranjul jur ca o sa vin... FELICITARI!!! sa va spalati cu ea pe cap!!! ca e destula!!!