CUPA FANTANELE 14-17 APR

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Tudor Cosmin
Puncte: 0

Re: CUPA FANTANELE 14-17 APR

Mesaj de Tudor Cosmin »

scuzati deranjul, cat ma costa un abonament pe aceasta minunata balta(- 1000$)??? daca-mi platiti deranjul jur ca o sa vin... FELICITARI!!! sa va spalati cu ea pe cap!!! ca e destula!!!
CAMPION NATIONAL 2011 & 2014 & 2015 & 2016

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

nyerjakromeo scrie:Da asa este, pana azi, la ora 15:30 nu s-a prins nici un crap.
Concurentilor li s-a returnat suma de 700 lei din taxa de concurs, cei care doresc pot sa ramana pana la capat, cei care nu, merg spre casa.
Nasoala treaba.
Cred ca au ramas majoritatea echipelor pana la sfarsit :lol:
Eu le-as fi cerut si despagubiri materiale si morale. Ce s-a intamplat acolo e mai rau ca ..de mama.
P.S. Propun inchiderea topicului de la "Balti" - Fantasnele - Dolj. Este o ofensa adusa pescarilor care navigheaza pe acest forum....Parerea mea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sionut scrie:O balta potrivita pentru prima etapa, dupa parerea mea ar fi Hobaia.
Asa este. Si merge si de finala, are si peste putin si are si standuri egale ca valoare ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Macar de ar mai avea pestele din 2009.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Roman Eugen

Mesaj de Roman Eugen »

am impresia ca s-a transformat in Hobaia ( vezi Party Cup 2010 ) :lol: :lol: :lol: :lol:

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

doru_croc scrie:
nyerjakromeo scrie:Da asa este, pana azi, la ora 15:30 nu s-a prins nici un crap.
Concurentilor li s-a returnat suma de 700 lei din taxa de concurs, cei care doresc pot sa ramana pana la capat, cei care nu, merg spre casa.
Nasoala treaba.
Cred ca au ramas majoritatea echipelor pana la sfarsit :lol:
Eu le-as fi cerut si despagubiri materiale si morale. Ce s-a intamplat acolo e mai rau ca ..de mama.
P.S. Propun inchiderea topicului de la "Balti" - Fantasnele - Dolj. Este o ofensa adusa pescarilor care navigheaza pe acest forum....Parerea mea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Adevaratii pescari care navigheaza pe acest forum au fost pe balta .Tu de ce esti ofensat ...micule hitler :twisted: :twisted: Ce-ai cu topicul ??
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

Andrei G

Mesaj de Andrei G »

Tudor Cosmin scrie:scuzati deranjul, cat ma costa un abonament pe aceasta minunata balta(- 1000$)??? daca-mi platiti deranjul jur ca o sa vin... FELICITARI!!! sa va spalati cu ea pe cap!!! ca e destula!!!
Te invit la mine pe terasa iti pun un lighean si nu-ti percep nici o taxa. (dai si tu o bere ca apa costa :wink: ). :lol: Daca vrei sa prinzi si peste trebuie sa astepti vreo 2-3 saptamani pana se incalzeste apa :D
WLC Carp Club

s0rynelu

Mesaj de s0rynelu »

Pacat de aceasta balta...nu demult era peste frumos acolo...pacat...
Imagine

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Acum am ajuns acasa de la concurs . Doua zile am tot strans informatii de la localnicii care veneau la pescuit si balta are peste dar nu prea mananca crapul pana cand se incalzeste apa . In rest ne/am simtit bine si o sa revenim cu placere pe aceasta balta la vara.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

Nu vreau sa iau apararea celor care administreaza balta fantanele...dar exista balti pe care pana in luna iunie nu se prinde crap poti sa faci tu ce vrei.
In ultimii 3 ani am fost pe o balta de acest fel si pana in luna iunie nu vedeam crapul dar incepand din iunie prindeam binisor crap intre 2-8kg. Vladut stie despre ce balta este vorba ca voia sa organizeze concurs acolo in luna mai :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”